n.dani90 írta:
Tiszteletem! Rájöttem a problémára, csak sajnos nem tudom magamtól kiküszöbölni!
NI Komplete 7-nél jelenik meg il("legális")
Nem biztos hogy emiatt van, szerintem csak én hibáztam el valamit.
Szóval a VST legördülő listájánál nem jelenik meg a hangszínek listája, és nem tudom hogy ezt a listát honnan, miféleképp kéne betöltenem. A VST-ben tudom viszont tudom állítani a hangszíneket. De ha 2 midisávon is ugyanazon VST 2 külön hangszínjét használom, akkor "eggyé válnak"!
http://kepfeltoltes.hu/view/110422/6568 ... es.hu_.jpgA mellékelt képen látható a probléma!
Köszönöm előre is!
Tisztelettel:
N.Dániel
A különféle fórumokon nem találtam a nyomát ennek a problémának. Az SX3 az origi? Találkoztam már egy-két bénán tört verzióval, amiben plugin kezelési problémák adódtak. Másrészt a Komplete7 egy meglehetősen új fejlesztés. Az SX3 óta a VST platformot többször is átgyúrták, így az is okozhat gondot, hogy a régi host alatt az új VSTi nem fut hibátlanul.
A mellékelt képen csak annyi látszik, hogy "disabeld" állapotban van a hangszín választó menü. A hangszín bankokat feltelepítetted? Vagy ha feltelepültek, olyan helyen vannak, ahol látja őket a host?
Amúgy a tört szoftverek dolgaival nem nagyon szoktunk foglalkozni, mert gyakran eltérnek az eredeti installációs megoldásoktól, és mi meg csak az erdeti, gyári verzió szerint installált anyagokon tudunk bármit is csekkolni a tesztgépeinken. Ott meg rendszerint minden jó
Tehát eddig a szintig tudunk bármit is segíteni. Aztán, ha valakinek van ötlete a fórumlátogatók közül, az előrukkolhat vele,
de ha olyan jellegű "tanácsok" kerülnének ide, hogy töltsd le erről meg erről a linkről az "X" társaság által tört progit, mert az jó, azt megérthetitek, hogy ki kell moderálnunk.