Ön itt van: FőoldalEarMaster 6.2
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

 • JBL PRX400 hangfalak
 • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
 • Earmaster
 • Mikrofonok a Syncopától
 • Gitár akciók
 • TC effektek
 • Roland BK-5
 • Korg Kronos addikció
 • KORG PA600
 • Audio-Technica akció
Previous Next

EarMaster 6.2

Earmaster62 visszaeneklesAz EarMaster 6 szoftvernek most jelent meg a 6.2-es verziója. Ez az ingyenes update jobb felhasználói felületet, a jazz és a blues alapjait felidéző új kottaéneklési és hallásfejlesztési gyakorlatokat és még számos egyéb fejlesztést tartalmaz. Az alábbiakban tesszük közzé a cég sajtóközleményét, a magunk részéről csak annyit teszünk hozzá, hogy ezzel az ingyenes frissítéssel még sokoldalúbbá, kényelmesebbé és érdekesebbé válik ez a szoftver. Minden zenével foglalkozó embernek ajánljuk, aki szeretné hallását és zenei képességeit élvezetesen, ugyanakkor hatékonyan fejleszteni.

Egaa, Dánia, 2015. július 7. Az EarMaster ApS most jelentette be az EarMaster 6 hallásfejlesztő szoftver új verzióját Windows és Mac platformra. Az EarMaster 6.2 ingyenesen letölthető valamennyi EarMaster 6 felhasználó (Pro, Teacher, Lab Pack, Cloud) számára. Fejlesztések százai mellett új jellemzőket is tartalmaz, így tovább bővítve a szoftverben eleve megtalálható lehetőségek óriási körét.

 

 

Új jazz leckék a jazz és a blues zene gyökereinek feltárásához
Az új EarMaster jazz kurzus kottaéneklési és hallásfejlesztési gyakorlatok (dallam-diktálás és dallam visszaéneklés) százait tartalmazza. A leckék olyan témákról szólnak, mint „Blues skálák és blues dalok”, „Az 1920-as évek amerikai swing slágerei”, „Balladák és blues dalok mollban”, Új dalok és ritmusok”,„Ír balladák és népzene”, „Vidámság Irving Berlinnel”, továbbá megtalálhatjuk jazz és blues örökzöldek gyűjteményét, mint például az „After You’ve Gone”, „St. James Infirmary”, „Mandy”, „The Seik of Arabia”, „At the devil’s Ball”, „Missouri Waltz” és sok egyéb.

Fejlettebb felhasználói felület
Az EarMaster 6 felhasználói felületének megújítása a felhasználók visszajelzései alapján történt. Sokat módosultak a színösszeállítások, az ikonkészletek, és sok más is, beleértve a bejelentkező képernyőt is. Az eredmény egy tetszetősebb, könnyebben kezelhető és intuitívabb program.

Fejlesztések a „motorháztető alatt”

 • Javított hangmagasság felismerés az ének bemeneten
 • A hangjegy szár irányának automatikus beállítása
 • Fejlettebb Music XML fájl import
 • Közvetlen hozzáférés a bejelentkezési mód kiválasztásához (Automata, Kézi vagy Felhő)
 • Új hangtartomány presetek az audio bemenethez: gitár és basszusgitár
 • Új nyelvek: japán, török, norvég, magyar, finn
 • Új auto-proxy beállítás a Felhő-szinkron aktiválásához
 • Új lecke bevezető ablak
 • Új lecke típus: instrukciós leckék
 • Sok egyéb…

Hogyan kaphatjuk meg az EarMaster 6.2 updatet?
A legtöbb EarMaster 6 felhasználó egy értesítést fog kapni, ha Internet kapcsolattal rendelkező gépén elindítja a szoftvert.  Az update fájl ingyenesen letölthető az earmaster.com oldalról.
A Mac App Store felhasználók a szoftvert a Mac App Store applikáción keresztül frissíthetik. A 6.2-es update azonnal elérhető lesz, amint az Apple megadja a jóváhagyást.
Új felhasználók kipróbálhatják a programot innen letöltve:
 http://www.earmaster.com/downloads/trial-versions.html

Az EarMaster szoftver verzióit és árait itt találja meg oldalunkon.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_a49_felul
Roland A-49
55900 Ft
palmer_moniconl_dontott
Palmer Monicon L
56220 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset