Ön itt van: FőoldalIskolakezdési akció Cort gitárokra
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roland zongora akció

Roland husveti zongiKülönleges akcióban kínáljuk a Roland F-140 és RP-501 zongoráit. Mindkét modellhez zongoraszéket és fajhallgatót adunk ajándékba!  
17.03.23.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

 • Audio-Technica akció
 • TD-1K akció
 • Earmaster
 • KORG PA600
 • Roland új termékek 2016
 • Korg Kronos addikció
 • Mikrofonok a Syncopától
 • Roland BK-5
 • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
 • JBL PRX400 hangfalak
 • TC effektek
 • Gitár akciók
 • Zenei számítógépek a Syncopától
Previous Next

Iskolakezdési akció Cort gitárokra

Cort iskolakezdes akcio  Ismét jó hírünk van a zeneiskolások számára: mostantól szeptember 30-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatnak nálunk Cort gitárokat, illetve Bespeco és GHS kiegészítőket. A kedvezmény igénybevételéhez mindössze annyit kell tenni, hogy az itt letölthető igazolást ki kell tölteni, majd igazoltatni kell a tanárral, tehát az ő aláírása és az iskola pecsétje szükséges. Ezzel a kitöltött nyomtatvánnyal felkeresve az üzletünket a fenti termékek árából azonnal megadjuk a kedvezményt. Természetesen, ha valaki itt kezdi a nézelődést és sikerül kiválasztani a megfelelő terméket, akkor adunk neki egy ilyen nyomtatványt, hogy a kinyomtatással se kelljen bajlódnia, és amíg visszatér az igazolással, addig félretesszük a választott darabokat. Örülünk, hogy a Forte Music Hangszer nagyker segítségével megkönnyíthetjük a családok számára a tanévkezdést, illetve hogy a tanulók kezébe valóban jó minőségű, szép kidolgozású és tartós hangszert adhatunk, amivel aztán öröm lesz a gyakorlás és a muzsikálás! A választásban szívesen segítünk a tanulóknak és a szülőknek egyaránt, de természetesen célszerű kikérni a tanár véleményét is! A tanárokat egyébként is szeretettel várjuk az üzletbe, hogy megbeszélhessük a tanévkezdettel kapcsolatban felmerülő hangszer igényeket.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY