Ön itt van: FőoldalUniversal Audio akciók 2017 év végéig
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

 • Roland új termékek 2016
 • KORG PA600
 • TC effektek
 • Earmaster
 • Korg Kronos addikció
 • Gitár akciók
 • TD-1K akció
 • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
 • Audio-Technica akció
 • Mikrofonok a Syncopától
 • Roland BK-5
 • JBL PRX400 hangfalak
Previous Next

Universal Audio akciók 2017 év végéig

Már megszoktuk, hogy az Universal Audio rendszeresen nagy kedvezményekkel kényezteti új vásárlóit és meglevő ügyfeleit egyaránt. 2017 4. negyedévére is igen csábító ajánlatokat dobott be, melyeket természetesen a nálunk történt vásárlások után is érvényesíteni lehet. Most érdemes tehát a stúdiót alaposan felfejleszteni!

UAD Apollo twin akcio

Ha valaki ebben az időszakban bármelyik Apollo Twin interfészt vásárolja meg, akkor nagy értékű Neve, Fairchild, Lexicon és UA pluginekhez juthat ingyen. Hogy pontosan melyekhez, az a gyár promóciós oldalán található meg. Fontos: valamennyi plugin kipróbálható a Syncopában  Apollo Twin demonstrációs gépünkön!

Ugyanebben az időszakban a rack kivitelű Apollo interfészek vásárlói még brutálisabb ajándékhoz juthatnak, hiszen nagy teljesítményű UAD-2 Satellite egységgel bővíthetik a DSP kapacitást.

UAD Apollo rack akcio

Az ajándék DSP egységek a következőek:
Apollo 8p vagy Apollo 16 vásárlásakor: UAD-2 Satellite Thunderbolt OCTO
Apollo 8 DUO vagy QUAD vásárlásakor: UAD-2 Satellite Thunderbolt QUAD
Apollo FireWire vásárlásakor: UAD-2 Satellite FireWire

A számítógép igénnyel, kompatibilitási kérdésekkel, DAW integrációval kapcsolatban szívesen segítünk a vásárlás előtt!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY