Ön itt van: FőoldalCasio árcsökkenés
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

BOSS pedál akció

BOSS Pedal Perks k

18.03.24


 

EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Korg Kronos addikció
  • TC effektek
  • KORG PA600
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Earmaster
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Audio-Technica akció
  • Gitár akciók
  • Roland BK-5
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
Previous Next

Casio árcsökkenés

Casio hangszerek

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy július elejétől a CASIO hangszereket igen erősen csökkentett áron tudjuk kínálni. Nem érdemes tehát külföldről rendelgetni, mert teljesen hasonló árakat tudunk ajánlani, mint a nagy európai webáruházak. Hozzá 2 év belföldi garanciával, ami ugye azért mindenképpen megnyugtató a hazai vásárlók számára.
Érdemes pár szót mondani a márkáról is, mert a Casio hangszerek Magyarországon erősen alulértékeltek jelenleg, ennek elég sok oka van, lehetne róla beszélgetni. Az 1980-as években a Casio a szintetizátorok gyártásában élenjáró cég volt. Számos, máig legendás hangszert fejlesztettek, majd a gyártás súlypontja az egyszerű, kezdők számára kifejlesztett billentyűs hangszerek felé tolódott el. Ezért sokan az olcsó, gagyi szintetizátorokkal azonosítják máig a márkát.
Az utóbbi években azonban hatalmas fejlesztések történtek.

 


Elsősorban a digitális zongorákat emeljük ki, mert azt bátran állíthatjuk, hogy páratlan ár/érték arányt produkálnak, kiváló lehetőséget adva arra, hogy az olcsó kategóriában is jó hangszereket ajánljunk a tanulók és az otthoni felhasználók számára az Celviano AP szériából. A hordozható Privia modellek pedig gyorsan népszerűvé váltak a profi zenészek körében is, hiszen nagyon könnyűek, ugyanakkor kiváló billentyűzettel és hangkeltéssel látják el őket. A CDP széria darabjait pedig elképesztően alacsony áron tudjuk immáron adni. Ezeket elsősorban a hobbi zongoristák számára ajánljuk, de az iskolai használatuk is elterjedt.

A zongorákon kívül a CTK és a WK szintetizátorok is igen népszerűek, most pedig a nagyon kedvező árnak köszönhetően még könnyebben meg lehet vásárolni őket. Kezdőknek is sokkal érdemesebb ezeket megvenni, mint a "noname" hangszereket, hiszen a Casio még az induló kategóriában is gondos gyártási technológiával készült szintetizátorokat kínál.
Javasoljuk, hogy gyertek, és próbáljátok ki a különféle Casio modelleket nálunk!
Ki kell emelni a Casio hangszerek megbízhatóságát is. Szerviz tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy talán a legkevesebb gond ezekkel a hangszerekkel van.
https://www.syncopa.hu/uzlet/arlistak/76-casio-arlista.html

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

focusrite_scarlett_2i2_studio_2ndgen_pack
Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd Gen
79500 Ft
Akciós termék Tooltip
jbl_prx818xlf_elol
JBL PRX818XLF
411500 Ft
kingkorg_fekete_dontott
Korg KingKORG
299900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset