Ön itt van: FőoldalIskolakezdési akció - 2018
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

BOSS pedál akció

BOSS Pedal Perks k

18.03.24


 

EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • TC effektek
  • Gitár akciók
  • Roland BK-5
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Earmaster
  • Audio-Technica akció
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Korg Kronos addikció
  • Mikrofonok a Syncopától
  • KORG PA600
Previous Next

Iskolakezdési akció - 2018

Cort iskola 2018

Úgy gondoljuk, hogy iskolakezdéskor a családoknak mindenféle segítség jól jön. Amikor a gyerekek a rendes tanulmányaik mellett zenetanulásba is kezdenek szeptemberben, akkor minid felmerül, hogy a szükséges hangszereket miként lehetne a legolcsóbban beszerezni. Azonban, mint tudjuk, gyenge minőségű hangszeren szinte garantáljuk, hogy a gyerek kedve hamar elmegy a gyakorlástól. Ez vonatkozik mindenféle hangszerre a legegyszerűbbtől a legdrágábbig. A Syncopában igyekszünk minden segítséget megadni a tanévkezdés időszakában a szülőknek a jó minőségű, de megfizethető árú hangszerek beszerzéséhez, legyen szó gitárról, digitális zongoráról, vagy bármilyen tanuló hangszerről.
A Cort hazai képviselete segítségével a klasszikus gitárok beszerzésében könnyítjük meg a szülők és a gyerekek dolgát.
Így minden Cort klasszikus gitár mellé adunk egy ajándék GHS húrkészletet, ami tudjuk, hogy mindenkinek jól jön. Ez az ajándék már az AC50, AC70 és AC100 gitárok esetében is él. A nagyobb modellekhez pedig még egy exkluzív, fából készült gitárzsámolyt is adunk.
Idén ezt az akciót mindenki igénybe veheti, nem kell hozzá tanulói jogviszonyt igazolni.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az üzletben, ahol segítünk a megfelelő modell kiválasztásában és az esetleg még szükséges kiegészítők beszerzésében is!
Az akció 2018. szeptember 30-ig tart.
 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset