Ön itt van: FőoldalÚjabb Universal Audio akció
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • JBL PRX400 hangfalak
  • Gitár akciók
  • Earmaster
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • KORG PA600
  • Roland BK-5
  • TC effektek
  • Audio-Technica akció
  • Korg Kronos addikció
Previous Next

Újabb Universal Audio akció

UA Desktop Vocal promocio

Mindenkinek, aki beszerzési szándékkal kacsintgat az Apollo interfészek felé, el szoktuk mondani, hogy az az ár, amit a vásárláskor kifizet, az nem a készülék ára. Kétségtelenül tartalmazza a kiváló konverterekkel és példásan kivitelezett analóg áramkörökkel ellátott, valamennyi DSP-t, kontrol felületet, fejhallgató erősítőt, stb. tartalmazó doboz árát, meg egy jó adag plugint alapfelszereltségként, azonban a pláne abban van, hogy a regisztrációt követően bekerül az ember a klubba. Azonnal kapunk valamilyen ajándékot, és a későbbiek során is számíthatunk a folyamatos akciókra, így kedvező áron szedheti össze mindenki a munkájához szükséges professzionális plugin környezetet.
Most sincs ez másként. Aki 2020 június 30-ig vásárol nálunk Apollo Twin USB, Apollo Twin MKii Duo, Apollo Twin X (Duo vagy Quad) vagy Apollo X4 interfészt, az a regisztrációt követően ingyenesen juthat hozzá egy gazdag plugin kollekcióhoz. Az ajándékcsomagban klasszikus darabok találhatók, melyeket a zeneszerkesztési és stúdiós munkában mindenki ismer, használ, vagy szeretné használni. A promóció pontos részletei és az egyes készülékekhez járó pluginek pontos felsorolása a gyár oldalán találhatók meg.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_eon612_elolhatul
JBL EON612
149900 Ft
Akciós termék Tooltip
soundcraft_ui16_dontott
Soundcraft Ui16
155900 Ft
Akciós termék Tooltip
alto_pro_ts310_elol74
Alto Pro TS310
111999 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset