Ön itt van: FőoldalKözösségEsemények, rendezvényekFölszállott a Peavey
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Fölszállott a Peavey

Peavey workshop k

 

Nem találod a sound-od? Akkor neked is ott a helyed április 6-án az Apáczai Csere János Művelődési Központban, ahol Peavey Workshopot tartunk Madarász Gáborral. Nézd meg élőben, mit hoz ki Madi az új Peavey Micro gitárerősítő fejekből! Innovatív technikai megoldások színpadi és stúdió körülmények között! Nem kihagyható!

Szóval f
ölszállott a Peavey, és föl fog szállni Zalaegerszegen is. Peavey gitárerősítő bemutatónk helyszínét, az Apácai Csere János Művelődési Központot jól ismerhetik zenész barátaink, hiszen a korábbi években igen sok emlékezetes bemutatót tartottunk már ott. Madarász Gábor, mostani demonstrátorunk is jó párszor megfordult már az intézményben, és minden alkalommal elkápráztatta a szakmai hallgatóságot és a pusztán a zene kedvéért beülő közönséget egyaránt.
Madit nem kell bemutatni zenész berkekben, hiszen a hazai zenei élet meghatározó alakja. Gitárosként, zeneszerzőként rengeteg sikeres produkció fűződik a nevéhez, és nagyon sok fiatal gitáros példaképe ő. Utoljára talán Rúzsa Magdi zenekarával járt tavaly városunkban. A népszerű énekesnő számos nagy sikerének zeneszerzője, hangszerelője, előadója. Madi mindig is a kreatív gitárosok közé tartozott, akik szerették kipróbálni, hogy az adott technikai eszközökkel mit és hogyan lehet kihozni, miként lehet a megszólalást tökéletesíteni és gazdagítani. Kísérletezéseinek, teszteléseinek eredményét különböző fórumokon és workshopokon szokta önzetlenül megosztani, sok gitárosnak nyújtva inspirációt. Most is hasonló csemegére készülünk.

A bemutató helyszíne:  Apáczai ÁMK, Apáczai Csere János Művelődési Központ, 8900 Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5.

Időpont: 2016. április 6., szerda, 18 óra

Belépő nincs, büfé lesz, a hagyományos zenész megbeszélések  szokás szerint zajlanak a nagyszámú egybegyűltek között.

A rendezvényhez saját Facebook esemény is társul, ahol nyomon lehet követni a dolgok alakulását, meg lehet tárgyalni a megtárgyalandókat, és természetesen örömmel vesszük a részvételi szándék jelzését.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

genelec_8040_elol
Genelec 8040B
245000 Ft
Akciós termék Tooltip
crown_xli_vegfok_elol
Crown XLi 1500
108150 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset