Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekBillentyűs hangszerekDigitális zongorákÚj Roland digitális zongorák
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Új Roland digitális zongorák

Lezajlott a 2014-es téli NAMM Show a kaliforniai Anaheimben, és a Roland szokása szerint számos újdonsággal jelentkezett. A digitális zongorák mezőnyét jelentősen átformálták. Úgy tűnik, hogy a Roland diktálja ismét az iramot a digitális zongorák gyártóinak, mert csupa olyan innováció jellemzi az új modelleket, melyeket később bizonyosan a többi gyártó is szeretne majd beépíteni a hangszereibe, hiszen ezek az új jellemzők nagyban hozzájárulnak a zongoristák igényeinek még jobb kielégítéséhez.


Roland HP-506RW
Lássuk az újdonságok összefoglalását!

Január 15-én látott napvilágot a Roland új digitális zongora sorozata, mely a jelenlegi HP-500-as sorozatot váltja fel. Három modell alkotja az új családot (a belépő HP-504, a középső HP-506 és a csúcsmodell HP-508), melyek mindegyike a SuperNATURAL zongora motorra épül, és a lehető legtermészetesebb zongora hangzást biztosítja.
A zongorák legfontosabb jellemzőire - a hangzásra és billentésre koncentrálva -, az alábbi fejlesztések még a legkifinomultabb zongoristák igényeit is kielégítik:

  •  A Dynamic Harmonic funkció még kiválóbb dinamikai önkifejezést tesz lehetővé fortissimo játékmód esetén. Amikor egy akusztikus zongorán fortissimo futamokat szólaltatunk meg, dúsul a felharmonikus tartomány, ezáltal megváltozik a hangszín karaktere is. Az új Dynamic Harmonic jellemző szabályozza az ilyen extra felharmonikusok mennyiségét, és ez az új erősítő rendszerrel karöltve igazán élethű zongora hangzást eredményez.
  • Az új PHA-4 billentyűzet 100-szor nagyobb felbontású billentés érzékelést tesz lehetővé, mellyel tökéletesen kiaknázhatók a SuperNATURAL hangszínekben rejlő természetes tonális változások. Továbbá ez a mechanika lényegesen csendesebb a korábbi kalapács mechanikákhoz képest, így ideális éjszakai fejhallgatós zongora gyakorláshoz.
  • Az Individual Voicing beállítás segítségével, külön-külön állíthatjuk a zongora minden egyes hangjának a hangerejét, hangmagasságát és hangszínét is, ezáltal egyedi hangzásokat alakíthatunk ki, valamint tökéletesen illeszthetjük HP zongoránk hangját a terem akusztikájához, vagy az adott fejhallgatóhoz.
  • Az egyedi Headphones 3D Ambience funkció egy akusztikus zongora hangképét adja vissza fejhallgatón keresztül, így olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a zongorából szólna és nem a fejhallgatóból.
  • Rock és pop műfajokhoz kiválóan használható, új Pianínó hangszíneket is megtalálunk a HP-504/506/508 zongorákban, melyek különféle típusú akusztikus pianínók jellegzetes hangzását biztosítják

További fejlesztések közé tartozik az új hangszekrény design, így éppoly élmény ránézni az új HP-sorozatra, mint játszani rajta. Valamint, mivel meggyőződésünk, hogy még a legodaadóbb zongoristának is jár néha a szórakozás, a HP-500 sorozat mindhárom modellje működik a Roland ingyenes iOS zongora alkalmazásaival.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

korg_kronos2_88se-1
Korg Kronos2 88SE
1309900 Ft
boss_sd1_dontott
Boss SD-1
18900 Ft
korg_kronos2_61se_hatul
Korg Kronos2 73SE
1191900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset