Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangszerekHangszer effektekBoss RC-300

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Boss RC-300

Nyomtatás
Loop Station
Bruttó listaár:162900 Ft
Eladási ár:162900 Ft
Nettó ár:128268 Ft
Adó összege:34632 Ft
7d.gif
Gyártó:Roland
Leírás

Három sztereó sáv, mindegyikhez dedikált lábkapcsoló és szabályzók
Minden sávhoz külön fader
Expression pedál a valósidős effekt szabályozáshoz
Akár három óra belső felvétel és 99 belső memória
16 Loopolásra optimalizált beépített effekt
XLR mikrofon bemenet fantom táppal
USB tárolás; WAV fájl import/export

A tripla-sztereó mega looper!

A világszerte tomboló Loop mánia közepette a BOSS büszkén jelenti be a valaha létezett legkomolyabb Loop Station-t - az RC-300-at. Az új zászlóshajó looper három szinkronizált sztereó sávot kínál dedikált hangerő szabályzókkal, valamint minden sávra külön lejátszás-felvétel vezérlő lábkapcsolókkal. Az RC-300 tartalmaz még profi effekteket, egy Master Expression pedált és egy az élő előadásokhoz ideális luxus, ultra-széles vezérlő felületet. Dugd be a gitárt, basszusgitárt, billentyűt, vagy bármilyen más hangszert és hozd létre saját loppjaidat élőben! A fantom táppal rendelkező XLR bemenetnek köszönhetően, énekesek, üthangszeresek, hegedűsök, beatboxerek, és bármilyen mikrofonozható hangszeres beléphet a Looposok világába. Az RC-300 belső memóriájába akár háromórányi anyag rögzíthető és menet közben effektezhető is. AZ USB port lehetővé teszi a loopok lementését számítógépre, éppúgy, mint a WAV fájlok importálását és exportálását. Ismerd meg a BOSS történelmének legütősebb és leginspirálóbb Loop Station-jét. Egy kreatív eszköz, mely minden zenész álma!
Tripla Sztereó Loop-ok

Hozz létre és manipulálj több rétegű loop-okat az RC-300 három sztereó sávjára - melyek mindegyike külön szabályozható. Az "Auto Recording" funkcióval a játék megkezdésének pillanatában, vagy a csatlakoztatott audio lejátszó elindításával egy időben indítható a felvétel. A Count-In (beszámolás) mód aktiválásával, a felvétel megkezdése előtt egy együtemnyi metronóm segít a beszállásban. Menetközben alkalmazható az Undo/Redo funkció az utolsó lépés visszavonására. A háromórányi felvételi idővel a határ a csillagos ég.
Kibővített pedálvezérlő

Az RC-300 ultra-széles pedál board-ján egy Expression pedál is helyet kapott (melyhez különféle paraméterek rendelhetők), valamint nagyobb méretű lábkapcsolók biztosítják az egyes sávok kényelmes felvétel/lejátszás, valamint leállítás vezérlését. A kezelőfelületen egy külön ALL START/STOP lábkapcsoló is megtalálható. Három független tolópotméter biztosítja az egyes sávok kimenő hangerejének azonnali állíthatóságát. Amennyiben ez még nem elég, akár külső Expression pedálok és lábkapcsolók is csatlakoztathatók a készülékhez.
Beépített effektek

Színesítsd sávjaidat és a bejövő jelet az RC-300 beépített effektjeivel, mint a Transpose, Flanger, Phaser, Modulator, ének effektek, stb. Egy dedikált LOOP FX lábkapcsolóval bármikor ki/be kapcsolhatjuk az effekteket. Az effekt paraméterek akár valósidőben is változtathatók a beépített Expression pedállal. A beépített effektek külön az egyes sávokra is alkalmazhatók, vagy akár az egész mixre, így a zenei kreativitásnak semmi nem szabhat határt.
Ritmus segéd és előre betöltött hanganyag

A pontos loopolás érdekében használhatjuk az RC-300 beépített ritmus Pattern-jeit is; a Loop Quantize funkció pedig segít a loopok tempóhoz igazításában. Számos különféle ritmus elérhető, rock, pop, shuffle, latin és így tovább. A ritmusok hangerejét egy erre a célra szolgáló szabályzóval állíthatjuk, a tempó pedig érték szerint és Tap tempó segítségével is állítható. Megadható az ütemmutató is. Egy adott frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is eltárolásra kerül. Ráadásul az RC-300 előre betöltött audio kíséreteket is tartalmaz (köztük basszus alapok, zongora kíséretek, stb.), így akár kicsomagolás után azonnal jammelhetünk.
USB csatlakoztatás

Az RC-300 egy standard USB kábellel a számítógépre csatlakoztatható, így biztonsági másolatot készíthetünk a felvett frázisokból. Továbbá az RC-300 és a számítógép között WAV fájlok importálhatók és exportálhatók; 16-bit/44.1kHz formátumú WAV fájlból akár 1.7GB-nyi anyag importálható a készülékbe.
AUX bemenet

Amellett, hogy hangszeres játékunkat felvehetjük és loopokká alakíthatjuk, rögzíthetünk egy külső sztereó hangforrásról is az AUX IN bemeneten keresztül. Így az AUX aljzathoz csatlakoztatott digitális audio lejátszóból, vagy egyéb készülékből érkező hangot hozzáadhatjuk az általunk feljátszott loopokhoz.

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_prx815_elol
JBL PRX815W
344900 Ft
korg_odyssey_r3_dontott
ARP Odyssey
254900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset