Vissza ehhez: Hangkártyák

Universal Audio Apollo Twin Duo USB

Nyomtatás
Professzionális hangkártya DSP-vel, Thunderbolt csatlakozással Windows környezetre
Bruttó listaár:299900 Ft
Eladási ár:269900 Ft
Nettó ár:212520 Ft
Kedvezmény:30000 Ft
Adó összege:57380 Ft
Akciós termék Tooltip

Gyártó:Universal Audio
Leírás

 


 

Az Apollo Twin azok számára lehet igen jó választás, akik megismerték az UAD kártyák, vagy a nagyobb Apollo modellek által kínált nagyon jó hangminőséget és professzionális plugin környezetet, és mindezt kompakt, könnyen hordozható formában szeretnék használni.
Az Apollo Twin egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. A Thunderbolt összeköttetésnek köszönhetően rendkívül alacsony latency érhető el. A különleges Unison Preamp rendszer lehetővé teszi, hogy az előfok úgy "viselkedjen", mint a legismertebb nagy nevű félvezetős és csöves előfokok, és ebben az esetben nem egyszerűen modellezésről van szó, az eljárás túlmegy ezen. A kiváló minőségű előerősítőkhöz természetesen csúcs kategóriás A/D konverterek társulnak, a rögzített hangsávjaink minősége ezek után tehát már csak a használt mikrofonokon, hangszereken, tehát a rákötött berendezéseken, és persze rajtunk fog múlni.
Az alacsony latency miatt lehetőség van a bemeneti jelek valósidejű effektezésére is.

Az Apollo Twin természetesen valamennyi népszerű DAW szoftverrel tökéletesen együttműködik (pl. Cubase, Nuendo, Logic, Pro Tools, stb.)

Rendszerkövetelmények

Ez a készülék Apple Mac gépekkel OSX operációs rendszerrel nem használható!

Plug-in DAW kompatibilitás

Az UAD plug-inek több különböző formátumot is támogatnak, mint a VST, RTAS és AAX 64-bit. A gyártó által tesztelt és biztosan működő szoftverek az alábbiak: 
A leglényegesebb tulajdonságok:


 

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk