Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Kawai KDP-110

Nyomtatás
Digitális zongora 3 szenzoros "New Responsive Hammer Compact" mechanikával
Bruttó listaár:319900 Ft
Eladási ár:319900 Ft
Nettó ár:251890 Ft
Adó összege:68010 Ft
7d.gif
Gyártó:Kawai
Leírás

Leírás

A Kawai KDP-110 digitális zongorát az újonnan kifejlesztett "Responsive Hammer Contact II" mechanikával szerelték fel, mely nagyon jól modellezi egy akusztikus grand piano billentését. A hangszer emellett még számos korszerű megoldást tartalmaz.

Akusztikus zongora súlyozás

Ahogy az akusztikus zongorák is nehezebb és könnyebb kalapácsokat használnak a mély- illetve magas hangú billentyűknél, úgy az RHCII billentyűs mechanika is különböző kalapácssúlyokat alkalmaz a billentyű helyzetének megfelelően.
Ez a megoldás stabilabb fortissimo játékot eredményez, megőrizve a finom pianissimo játék lehetőségét is, így a legigényesebb zongorista igényeit is kielégíti.

Háromszenzoros érzékelés

Kawai RHCiiA Responsible Hammer Compact II mechanika három pontos érzékelő rendszert használ a fokozott játékélmény érdekében. A hozzáadott harmadik érzékelő javítja a reagálást, amikor ugyanazt a hangot ismételten játssza, - ellentétben a hagyományos két érzékelős billentyűzettel - lehetővé teszi, hogy egyetlen hang hangja fokozatosan "rétegezett" legyen, anélkül, hogy elveszne az előző hang.
A Kawai zongoramechanikája figyelemmel kíséri a billentyűk felengedésének sebességét, befolyásolja a zongora hangok lecsengési karakterét, és jobban kiszélesítve staccato és a legato játék tartományát.

A zongora hangja: Shigeru Kawai SK-EX koncert nagyzongora

A Shigeru Kawai SK-EX koncert zongorát tartják a következő lépésnek a művészi zongora kialakításában. Ezt a hangszert "Japán premier zongorája"-ként tartják számon és világszerte rengeteg elismerést kap, a koncerttermektől és a zenei intézményektől a kivételes hangzási tisztaságáért és dinamika tartományért.
Az SK-EX-t gyakran választják hivatásos zongoristák olyan rangos rendezvényeken, mint a Chopin, a Csajkovszkij és a Rubenstein nemzetközi zongoraversenyek. Igazán csodálatos hangzásával és érzékeny érintésével az SK-EX legjobban egy szóval írható le - páratlan.

Valódi karakter minden hangban

A KDP110 digitális zongora visszaadja a Kawai elismert koncert zongorájának gyönyörű hangzását, a kivételes hangszer 88 billentyűjének gondosan mintavételezett, rögzített, elemzett és hűen reprodukált hangját a fejlett Harmonic Imaging technológia segítségével.
Az egyes hangok egyedi rögzítése így megőrzi az SK-EX koncert zongora gazdag harmonikus karakterét, és garantálja, hogy a KDP110 súlyozott billentyűinek lejátszása során hallható, az eredeti akusztikus forrás hűséges hangzásbeli leképezése.

Harmonic Imaging technológia

Jó minőségű hangszeren zongorázva a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az SK-EX koncert zongora valósághű akusztikus hangzásának visszaadása érdekében, az egyes billentyűk hangmintáit nem csak az egy hangerővel rögzítik, hanem a gyengéd pianissimótól a viharos fortéig a teljes tartományt.
A KDP110 egy rendkívül részletes akusztikus hangminta kollekciót kínál, amely a Kawai védett Harmonic Imaging hangtechnológiáját alkalmazza, így biztosítva a teljes billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finom hangzásbeli átmeneteket.

Valósághű zengető effektek

A KDP110 nagy teljesítményű digitális effektjei tovább javítják a hangszer hangzását zengető effektek használatával, amelyek a szoba, az élő színpad vagy a koncertterem akusztikus környezetét modellezik, és életre keltik az előadást.
Az eredmény egy gazdag, élénk zongora hang, amely lélegzetelállító realizmust és hitelességet eredményez.

A digitális zongora jellemzői: Kényelem és rugalmasság

Az elegáns KDP110 számos kényelmes digitális funkciót is tartalmaz, amelyek kiegészítik az autentikus billentyűzet érintését és a zongorajátékot. A különböző hangszerhangok, a beépített lecke-dalok és az egyéni dallam rögzítésének és lejátszásának lehetősége csak néhány, a diszkréten elhelyezett, íves blokk vezérlőpanelétől elérhető funkciók közül. A Bluetooth® és az USB funkciók lehetővé teszik, hogy a hangszer könnyen csatlakoztatható legyen más eszközökhöz.

Beépített oktató funkció

A KDP110 kényelmes lecke funkciója lehetővé teszi a tanuló zongoristák számára, hogy klasszikus zongorát tanuljanak a Czerny, a Burgmüller és a Beyer etűdök gyűjteményéből, vagy a népszerű Alfred Basic Piano tankönyvekből.
Az egyes etűdök vagy dalok, bal és jobb oldali részeit külön lehet gyakorolni, a beépített metronóm és az állítható tempóvezérlők segítenek az időzítés és a ritmusérzék fejlesztésében.

További hangok és lejátszási módok

A KDP110 a realisztikus akusztikus zongora hangokat kiegészítve számos hangszerhangot is felkínál, beleértve az elektromos zongorákat, orgonákat, a csembalót, a vibrafont és a vonósokat.
A "dual" lejátszási mód lehetővé teszi két különböző hang, például egy akusztikus zongora és egy vonós együttes megszólaltatását.

Kiváló fejhallgató-élmény

A KDP110 térbeli fejhallgató-hang (SHS) technológiája fokozza a hangzás mélységét és realizmusát fülhallgató használása közben. A lejátszó három különböző akusztikus beállítás közül választhat, amelyek beállítják a hang térbeli pozicionálását.
Ezenkívül a KDP110 lehetővé teszi a zenészek számára, hogy különböző fejhallgatótípusokat (nyitott, félig nyitott, zárt, fülhallgató csatorna stb.) válasszanak az optimalizált hallgatási élmény érdekében.

Koncertzongora pedálrendszer

Tovább erősíti a KDP110 hírnevét, a digitális zongorák kategóriában a Kawai Grand Feel Pedal Rendszer. Ez az egyedülálló funkció a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora tompító, puha és tartás pedáljának pozícióját és egyedi súlyozását reprezentálja.

Csatlakozási lehetőségek

A KDP110 USB MIDI csatlakozóval, és szabványos MIDI bemeneti / kimeneti csatlakozókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zongora számítógéphez vagy más MIDI eszközökhöz, például szintetizátorokhoz és munkaállomásokhoz való csatlakoztatását.
Ráadásul a kettős fejhallgatóaljzatok lehetővé teszik a tanár és a tanuló számára, hogy együtt csendben tanuljanak, vagy két zongoristának, hogy egyidejűleg gyakoroljanak.

Energiatakarékosság

A KDP110 olyan energia hatékony alkatrészeket használ, amelyek 60%-kal csökkentik a villamosenergia-fogyasztást a korábbi modellekhez képest.
A hangszer opcionális energiatakarékossági funkciója a meghatározott időtartam elteltével automatikusan kikapcsolhatja a zongorát, ezáltal megakadályozva a felesleges energiafelhasználást.

Specifikációk

 

Billentyűzet Responsive Hammer Compact II mechanika 88 kalapácsmechanikás billentyűzet 3 szenzoros érzékelő Matt színű zongorabillentyűk
Virtual Technician Virtuális Technikus (13 paraméter) Virtuális Technikus Mód (10 beállítás)
Hangszínek Harmonic Imaging (HI) technológia 88 billentyű sztereó SK-EX zongora minták
Pedál Rezonancia 4 típus (Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano)
Egyéb hangszínek 15 hang (Concert Grand ,Classic E.Piano ,Harpsichord, Studio Grand ,Modern E.Piano, Vibraphone ,Mellow Grand , Jazz Organ ,String Ensemble ,Modern Piano ,Church Organ ,Slow Strings ,Choir, New Age Pad ,Atmosphere)
Polifónia 192 hang
Visszhang 6 típus (szoba, nappali, nagy terem, koncert, szabadtér, katedrális)
Felvétel Memória: kb. 10,000 hang Dalok száma :3 dal Sávok száma :1 sáv
Egyéb funkciók Dupla hang Négykezes mód Transzponálás Hangolás
Alapvető funkciók Dupla hang; Négykezes mód; Transzponálás; Hangolás; Pedál rezonancia; Visszhang;Billentés ; Fényesség Térbeli hangzás; Hangszóró típusa Automatikus kikapcsolás ; Bluetooth MIDI Adatátvitel ; MIDI Channel;Multi-timbralis mód
Oktató Funkció Burgmüller 2 (25 Etudes Faciles, Opus 100) Czerny 3 (Etudes de Mécanisme, Opus 849) Beyer106(Vorschule im Klavierspiel,Opus 101) Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book
Metronóm 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 Tempó: 10-300 ütem/perc
Demo dalok 15 dal, concert magic: 40 dal
Pedálok Koncert zongora pedál érzet - Damper (fél-pedál funkció) - Soft - Sostenuto
Csatlakozók Fejhallgató 1 x 1/4", 1 x 1/8" Stereo jacks MIDI IN, MIDI OUT, Bluetooth MIDI ; USB to Host USB csatlakozási lehetőség
Hangszórók 12 cm *2
Teljesítmény 40 W (20W*2)
Fejhallgató-hang 4 típusú térbeli hangzás (Kikapcsolt, Front, Normál, Széles hangtér)
Billentyűzet fedél Lecsúsztatható típus
Kottatartó Lehajtható típus
Színek csak rózsafa
Billentés Érzékenység 4 típus (Kikapcsolt, Könnyű, Normál, Nehéz)
Automatikus kikapcsolás 4 típus (Kikapcsolt, 15perc, 60perc, 120perc)
Szánítógépes alkalmazások Virtual Technician app (iOS), Sound Museum app (iOS)
Hosszúság 136 cm
Magasság 85 cm (kottatartó nélkül)
Szélesség 40,5 cm
Súly 39 kg
Fényesség igen

 

Videó

 

Garancia A termékre 60 havi garanciát adunk
Napi ár A legkedvezőbb napi árakról érdeklődjön!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

boss_katana50_dontott
BOSS Katana 50
79900 Ft
alto_pro_ts308_elol
Alto Pro TS308
89999 Ft
roland_rubix24_dontott9
Roland Rubix-24
55900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset