Ön itt van: FőoldalCéginformációkA Syncopa rövid története

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

A Syncopa rövid története

A ZENÉSZEKÉRT ÉS A HANGTECHNIKAI SZAKEMBEREKÉRT DOLGOZUNK 30 ÉVE!


 A Syncopa Bt-t 1992-ben hoztuk létre. Korábban a zalaegerszegi Logitron Kft "melléküzemágaként" foglalkoztunk elektromos hangszerek és hangtechnikai berendezések javításával, a Bt tulajdonképpen ennek az üzletágnak az elkülönítésére jött létre. A '80-as években egyedülálló, vagy legalábbis igen ritka volt Magyarországon, hogy  a zenei elektronikák javítását teljes mikroelektronikai és számítástechnikai háttérrel tudtuk vállalni. A zenészek még csak ízlelgették a digitális elektronika által nyújtott lehetőségeket. Azonban 1990 körül már a személyi számítógépek is erősen kezdtek terjedni, az egyre korszerűbb hangszerek pedig olyan új lehetőségeket kínáltak, melyeket a zenészek gyakran nem értettek, bár szerettek volna használni. Gondoljunk csak a MIDI rendszerre, vagy a különféle adattárolási rendszerek közti kapcsolatok megteremtésére. Ezekben a dolgokban igyekeztünk a zenészek segítségére lenni. Gyakran teljesen egyedi berendezéseket konstruáltunk, mert azok itthon még nem voltak beszerezhetők, vagy irreálisan magas áruk volt.
Aztán a Syncopa megalakítása után a szerviz és tanácsadói tevékenység kibővítéseként elindítottuk a hangszerforgalmazást is. Elsősorban a helyi zenész közösség számára kínáltunk alternatívát az akkoriban szokásos "Ausztriába futkosás" helyett, de egyre inkább bővült a profil, és kialakultak a kapcsolatok a számunkra fontos gyártókkal. Az elektronikus hangszerek mellett a hangtechnikai és stúdióberendezések jelentették a fő profilt. Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a gitárokra és a gitárelektronikákra, erősítőkre is.  A stúdiótechnikai profilhoz kapcsolódva pedig mindvégig kiemelt fontossággal kezeltük a zenei számítástechnikát. A zenei stúdiórendszereket és zeneszerkesztő programokat saját konfigurálású számítógépekre telepítettük. A teljes rendszer felépítésével garantáltan stabil és megbízható munkaeszközöket adtunk a felhasználóink kezébe. Ma is rengeteg gépünkön dolgoznak az országban otthoni zeneszerkesztő emberek és professzionális stúdiósok egyaránt.
Valamennyien rendelkezünk azzal a tapasztalattal, amit csakis az élő produkciók színpadi előadása és hangosítása során lehet elsajátítani. A zenészek és a roadok tudományának számos ismeretét semmiféle tankönyvből vagy más forrásból nem lehet megszerezni, csakis a gyakorlat során. Meg kell tanulni az elméletet, aztán menet közben jön rá az ember, figyelve a profikat, hogy miként alkalmazhatók ezek az ismeretek a gyakorlatban. A cégünk az elmúlt 30 év alatt rengeteg kisebb-nagyobb színpadi hangrendszert helyezett üzembe. Amikor ezeket a felhasználók igényeire szabva összekonfiguráljuk, mindig figyelembe vesszük a saját tapasztalatainkat is, és tekintettel vagyunk a felhasználó speciális igényeire is,. A színpadi hangrendszereken kívül nagyon sok iskolai, színházi, intézményi és templomi hangosítás kivitelezését is elvégeztük. A tervezéstől a rendszer átadásáig igyekszünk mindenhol a maximumot megvalósítani. A hangrendszerek mellett ma már elengedhetetlen része a színpadi produkcióknak a komplett showtechnika. Ezen a területen is mindig a legjobb és legkorszerűbb megoldásokra törekszünk.
Megalakulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk a zeneiskolákra. Profilunkból fakadóan elsősorban a zenei számítástechnikai rendszerek, stúdiók telepítése és a szintetizátor oktatás támogatása, digitális zongorák értékesítése kapcsán kerültünk kapcsolatba az ország számos zeneoktatási intézményével. Természetesen akusztikus hangszereket is forgalmazunk, nagyon odafigyelve zenetanár barátaink javaslataira. Ez az élő kapcsolat segít bennünket abban, hogy a zenélni tanulóknak segíteni tudjunk műszaki és pedagógiai szempontból egyaránt jó hangszert választani.
Az elmúlt 30 év alatt a zenei piac gyökeresen átalakult. Egy valami azonban nem változott. Ma is vannak fiatalok, akik lelkesen szeretnének valamilyen zenei műfajban jók lenni, nagyot alakítani. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy nekik már az induláskor megadjuk a tehetségük kibontakoztatásához szükséges segítséget. A Syncopa megalakítása óta nem csak egyszerűen bolt és szerviz. A filozófiánk szerint vásárlóinkat megpróbáljuk mindazokkal az ismeretekkel ellátni, melyek hasznosak lehetnek számukra. Néha ez azt is jelenti, hogy saját pillanatnyi üzleti érdekeinket félretéve tesszük ezt, azonban a sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy törzsvevőink ezt meghálálják és nagyon sok zenésszel ápolunk így már sok évtizedes, immáron baráti kapcsolatot.      Cégünk az Internet által kínált lehetőségeket szinte a net hazai megjelenése óta használja, az elsők között készítettünk saját weboldalt. Ugyanakkor a webshoptól némileg idegenkedtünk, hiszen az említett filozófiánk értelmében a hangszerek és hangtechnikai berendezések értékesítését olyan fajta interaktív folyamatként értelmezzük, mely az érdeklődéstől a vásárlás konkrét lebonyolításán át a későbbi támogatásig egy nagyon személyes partneri kapcsolatot feltételez. A személytelen webshopok ebben a folyamatban nem sok alternatívát jelentenek a mi olvasatunkban. Azt is figyelembe kellett azonban vennünk, hogy a mostani körülmények között vásárlóink nagy része sokkal nehezebben képes mozogni, különösen munkaidőben. A most nyíló webáruházunkkal tehát egyáltalán nem régi elveink feladásáról van szó, hanem mindenki számára szeretnénk lehetővé tenni, hogy bármikor leadhassa rendelését, illetve el tudja indítani adott termékkel kapcsolatos érdeklődését. A velünk való személyes, telefonos és emailes kapcsolat természetesen változatlanul működik, sőt mindenkit erősen bátorítunk a vásárlások előtti egyeztetésre.
Reméljük, hogy a megújult webes felületet jól fogja szolgálni törzsvásárlóinkat és leendő kedves ügyfeleinket is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány