Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnika

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Roxtone

Roxtone kabelek n

Cégünk egyik fő célkitűzése immáron csaknem 3 évtizede, hogy keressük a viszonylag kedvező árú, de azért műszakilag jó paraméterekkel rendelkező, kellően tartós termékeket. Sok mindent kipróbálunk, de végül aztán csak azokat a hangszereket, berendezéseket ajánljuk a vevőinknek, amiket mi magunk is szívesen használnánk. Úgy érezzük, a Roxtone kábelekkel, csatlakozókkal és állványokkal ilyen piaci szegmensre akadtunk. Az eddigi tapasztalataink nagyon pozitívak.
Törzsvásárlóink tudhatják, hogy kábel ügyben bizony finnyásak vagyunk, és bár a drágább kategóriában sok jó megoldást tudtunk korábban is kínálni, az olcsóbb szegmenssel úgy voltunk, hogy amíg vállalható minőségre nem lelünk, addig vacakot nem forgalmazunk. A Roxtone termékek eddig jól vizsgáztak. A kábelek elektromos tulajdonságai kifejezetten jók, és mechanikailag, strapabírás szempontjából is közel állnak a neves gyártók jóval drágább termékeihez. A csatakozók is precíz, kulturált elég jól szerelhető darabok, stabil érintkezőkkel. A gyár termékei között is vannak olcsóbb és drágább variációk, így pl. a szerelt kábelek között találunk olcsóbb, általános célú hangszerkábeleket és komolyabb árfekvésű, minőségi gitárkábeleket is.
A különféle állványokból már korábban is elég sokat eladtunk, azokat is problémamentesen használják sokan már hosszú ideje.

 

Bővebben: Roxtone

Tudjuk, mit fogsz hallgatni karácsonykor!

Genelec 8020DPM kep    Nem titkoljuk, hogy a Genelec monitor hangfalai mindig is a szívünk csücskében voltak. Mióta cégünk működik, minden stúdiózással foglalkozó embernek jó szívvel ajánlottuk ezt a márkát, mert valódi stúdiós munkaeszköznek tartjuk a gyár termékeit. Ezeknek a hangfalaknak a segítségével nagyon pontosan meg tudjuk találni a hangfelvételek hibáit, fel tudjuk tárni a keverés és a mastering problémás részeit, össze tudunk hasonlítani különféle felvételeket. Értékelni tudjuk a teret és az effektezést, a dinamikai problémákat és a hangzási egyensúlyokat. 
    Persze minden stúdiómonitortól ezeket a funkciókat várjuk el, a Genelec modellek azonban talán azért terjedtek el annyira széles körben, mert a stúdiósok nagy részének "bejön" a velük való munka, és igen gyorsan rászoknak a használatukra, és nagyon nehezen viselik aztán a hiányukat, ha egy munka során valamiért nem dolgozhatnak velük.
    Természetesen a Genelec is gyárt olcsóbb, kisebb hangfalakat és nagyon komoly, igazából csak nagy stúdiókban használható modelleket. Megmutatjuk, hogy a kicsikkel, akár házi stúdiós körülmények között is teljesen átértékelhetjük, amint a monitorhangfalakról gondoltunk.    

   Mostani, év végi Genelec kampányunkban elsősorban a 8020DPM modellre szeretnénk felhívni a figyelmet. Az üzletben lehet tesztelni ezeket a hangfalakat, és ha megtetszenek, akkor nagyon barátságos áron meg is lehet vásárolni őket.
Azonban, ha a nagyobb, 8030-as, 8040-es vagy a már klasszikussá vált 8050 képezné a vágy titokzatos tárgyát, most azokra is speciális kondíciókat kínálunk 2018 karácsonyáig!

Hangrendszerek

A Syncopa 24 évvel ezelőtti megalakulása óta nagyon sok hangtechnikai rendszert épített ki és adott át. Ha a még korábbiakat is hozzávesszük, akkor bizony jó 30 éves tapasztalatról beszélhetünk, és mivel kollégáink saját praxisukban is teljesen benne vannak a témában, elmondhatjuk, hogy a cégnél felhalmozódott némi tudás és tapasztalat. Sokszor érzékeljük mégis azt, hogy a témával laza kapcsolatban levő laikusok azt gondolják, hogy ez egy nagyon egyszerű dolog. Gyakran halljuk: "Csak valami nagyon egyszerű, olcsó eszköz kell, amit bekapcsolunk, aztán szól. Persze jól szóljon, és ne gerjedjen!"

Hangositas szorolapA laikusoktól nem is lehet elvárni, hogy átlássák az épületakusztika és az elektroakusztika ágas-bogas kérdéseit, azt azonban már nagyon jó jelnek tartjuk, ha a megrendelő felismeri, hogy az adott feladat jó megoldásához komoly szakmai előkészítés kell. Néha a megrendelőink azon is elcsodálkoznak, hogy részletes kérdéseket teszünk fel az adott teremmel, a várható közönséggel, a hangosítani kívánt műsorokkal kapcsolatban. Pedig ezek annyira alapvető ismeretek, amelyek áttekintése nélkül még a legprimitívebb hangrendszert sem merjük ajánlani. A legtöbb komolyabb hangosítási rendszer előkészítéséhez a helyszínen végzünk alapos felmérést, és ha szükséges, akkor számítógépes analizálást is alkalmazunk, nagyon nehéz esetekben pedig kifejezetten akusztikával foglalkozó szakember speciális mérését és szakvéleményét kérjük ki. Az előkészítő stádiumban ezeket szinte minden esetben a kérdés túldimenzionálásának tekintik a megrendelőink, azonban a jól sikerült, referenciaként is bemutatható munkáink nagy száma igazolja ezt a stratégiát. Nem egyszer előfordult már, hogy a megrendelőnk első alkalommal túl bonyolultnak, esetleg drágának minősítette az általunk javasolt megoldást, és a feladatot más céggel oldatta meg. Aztán viszonylag gyorsan kiderült, hogy ez egyszerű pénzkidobás volt, és amint lehetősége nyílt, kérte az eredeti koncepció szerinti rendszer kiépítését. A hangtechnikai piacon is ma már rengeteg gyártó termékeivel lehet hangrendszereket építeni, azonban azt a tényt el kell fogadni, hogy csodák nincsenek. Egy konkrét feladat adott minőségű megoldására ugyan több megközelítés lehetséges, de árban ezek elég általában jól összhangban vannak. Nem lehet tehát kirívóan olcsó megoldást találni olyan helyzetben, amikor a feltételek nincsenek meg. Hazai környezetben szinte minden hangrendszer kemény kompromisszumok árán valósítható meg, magyarán soha nem alkalmazhatjuk az optimális, a nemzetközi gyakorlatban jól bevált sémákat, hanem a speciálisan itthoni költségvetési környezetre átdolgozott, alacsonyabb árfekvésű módszereinket kell bevetnünk. Azt gondoljuk, hogy számos átadott és jól működő hangrendszerünk igazolja, hogy koncepciónk helytálló volt, és örömmel halljuk az üzemeltető szakemberektől, hogy a gyakorlatban jól vizsgáztak ezek a rendszerek és hosszú ideig szolgálják az intézményt, zenekart, céget.    

Egervar varszinhazAz ügyfeleinkkel minden esetben partneri viszonyra törekszünk. A megrendelő legtöbbször egy pénzügyi szakember, mi azonban megkérjük, hogy találkozhassunk a majdani üzemeltetővel is, hiszen a technikus személye kulcsfontosságú a rendszer kialakítása során is, később pedig alapvetően vele fogjuk a kapcsolatot tartani. Hiszen egy rendszer nem csak a tervezést, leszállítást, felszerelést, beállítást, beüzemelést és átadást jelenti, hanem a későbbi üzemeltetési segítségnyújtást is. Garanciaidőben ez törvényi kötelezettség, azonban megrendelőink számíthatnak arra is, hogy a garanciaidő utáni problémáik megoldásában, a meghibásodások elhárításában és a rendszer bővítésével kapcsolatban is maximális segítséget kapnak tőlünk, tehát a rendszer mindig be tudja tölteni feladatát.

A megrendelőinket már a rendszer tervezése során szeretjük bevonni a folyamatba. A jól sikerült hangosítás egyik kulcsa az, hogy a lehető legjobban megismerjük a később vele szemben támasztott követelményeket, és ezeket a megrendelő tudja a legjobban. Nem baj, ha a szakmai részeket ebben a fázisban nem látja még tökéletesen át. Mi nagyon szívesen elmagyarázzuk az érdeklődőknek az általunk kínált tervváltozatok közti műszaki különbségeket. Szerencsére elég sok információ a gyárak és az installáló cégek  weboldalain és a szakmai fórumokban hozzáférhető. Tehát aki alaposan szeretné megismerni tervezési elveinket, annak sok jó információs forrást tudunk adni. Néhány fontosabb, gyakran előforduló problémával kapcsolatban nekünk is vannak interneten hozzáférhető anyagaink. Ezeket a következőkben rövid, tematikus cikkekben fogjuk itt a "Hangtechnika, stúdió" menüben ajánlani.

A telepített és mobil hangrendszerekhez természetesen szinte minden esetben hozzá tartozik a világítási, effektfény rendszerek, prezentációs rendszerek, sok esetben számítógépes rendszerek megoldása is. Ezeken a területeken is mindenre kínálunk megoldást.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

sennheiser_ew100_g4_835_keszlet
Sennheiser EW 100 G4-835S
239900 Ft
Akciós termék Tooltip
korg_pa700_felul
Korg PA700
529900 Ft
Akciós termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány