Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkHangolók, metronómok

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Korg hangolók

A KORG már jó régóta gyárt hangolókat gitárhoz, meg mindenféle más hangszerhez. A piacon egyre több "olcsó" noname hangoló jelenik meg, a zenészek azonban általában mégis a profeszionális cégek jól bevált termékeihez ragaszkodnak. Vajon miért is? Aki próbált már többféle hangolóval dolgozni, az tudja, hogy nagyon komoly különbségek vannak. Fontos, hogy a lehető legpontosabban be tudjuk hangolni a hangszerünket. Az sem mindegy, hogy mennyi idő szükséges a hangolónak a hangmagasság felismeréséhez és kijelzéséhez. Akusztikus hangszerek esetében nagyon lényeges, hogy a beépített mikrofon kellő érzékenységgel befogja a hangot, és a hangoló képes legyen valamekkora háttérzajban is megbízhatóan működni. Gyenge megvilágításban is jól kell látnunk a kijelzőt. Színpadon, koncert körülmények között a fenti szempontok mind hirtelen nagyon fontossá válnak.

A képen látható urak KORG hangolót használnak. Valószínűleg nem tévedtek nagyot :)

 

Polifonikus hangolók

TC Electronic PolyTune      Aki azt gondolta, hogy pár éve már lezárult az elektronikus hangszerhangolók fejlődése, mert minden lehetséges verziót kitaláltak már, az tévedett. Nem rég ugyanis a TC Electronic kirukkolt az első polifonikus gitárhangolóval, a PolyTune-nal. Aztán látva a TC sikerét, több más cég is elkezdett hasonló műszereket fejleszteni.
       Miért is praktikus ez az új rendszer a gitárosoknak? Hiszen a korszerű hangolók eleve felismerik az épp megpendített húr magasságát, egyszerre pedig úgyis csak egyetlen húrkulcs tekergetésével bíbelődik az ember. Fellépéskor azonban nagy jelentősége van a gyors hangolásnak. Ha a polifonikus hangolón végigpengetjük a húrokat, egyetlen pillantással felmérhetjük a hangolási állapotukat. Amennyiben rendben vannak, akkor jöhet a következő nóta. Ha látjuk, hogy két vagy három húr elment, akkor pedig célzottan egyből azokat állunk neki behangolni.
        A ma már hagyományosnak tekinthető monofonikus hangolóktól megszoktuk már, hogy rendkívül pontosan és gyorsan jelzik a hangolás állapotát. Egy húr hangmagasságának felismerésére tehát már megvannak azok az elektronikai eszközök és azok a direkt e célra kifejlesztett algoritmusok, melyek segítségével a felismerés gyors és biztos. A polifonikus hangolók esetében azonban a négy, ötvagy hat húr frekvenciájának egy időben történő meghatározása eléggé

Korg Pitcblack Poly

komplikált feladat, így első körben csak azok a gyártók tudnak igazán jól használható eszközöket piacra dobni, akik a hangszerhangolókban alkalmazott nem túl egyszerű matematikai algoritmusokkal igazán zsonglőr szinten tudnak bánni.  Legutóbb a KORG jelentette be a Pitcchblack Poly tunerét, mely kicsit más megjelenítési módszert alkalmaz, mint a TC, de szintén rendkívül okos, gyors és univerzális.  A TC PolyTune megjelenésekor a Bitezenedében is foglalkoztunk a témával.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány