Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkHangolók, metronómok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Korg hangolók

A KORG már jó régóta gyárt hangolókat gitárhoz, meg mindenféle más hangszerhez. A piacon egyre több "olcsó" noname hangoló jelenik meg, a zenészek azonban általában mégis a profeszionális cégek jól bevált termékeihez ragaszkodnak. Vajon miért is? Aki próbált már többféle hangolóval dolgozni, az tudja, hogy nagyon komoly különbségek vannak. Fontos, hogy a lehető legpontosabban be tudjuk hangolni a hangszerünket. Az sem mindegy, hogy mennyi idő szükséges a hangolónak a hangmagasság felismeréséhez és kijelzéséhez. Akusztikus hangszerek esetében nagyon lényeges, hogy a beépített mikrofon kellő érzékenységgel befogja a hangot, és a hangoló képes legyen valamekkora háttérzajban is megbízhatóan működni. Gyenge megvilágításban is jól kell látnunk a kijelzőt. Színpadon, koncert körülmények között a fenti szempontok mind hirtelen nagyon fontossá válnak.

A képen látható urak KORG hangolót használnak. Valószínűleg nem tévedtek nagyot :)

 

Polifonikus hangolók

TC Electronic PolyTune      Aki azt gondolta, hogy pár éve már lezárult az elektronikus hangszerhangolók fejlődése, mert minden lehetséges verziót kitaláltak már, az tévedett. Nem rég ugyanis a TC Electronic kirukkolt az első polifonikus gitárhangolóval, a PolyTune-nal. Aztán látva a TC sikerét, több más cég is elkezdett hasonló műszereket fejleszteni.
       Miért is praktikus ez az új rendszer a gitárosoknak? Hiszen a korszerű hangolók eleve felismerik az épp megpendített húr magasságát, egyszerre pedig úgyis csak egyetlen húrkulcs tekergetésével bíbelődik az ember. Fellépéskor azonban nagy jelentősége van a gyors hangolásnak. Ha a polifonikus hangolón végigpengetjük a húrokat, egyetlen pillantással felmérhetjük a hangolási állapotukat. Amennyiben rendben vannak, akkor jöhet a következő nóta. Ha látjuk, hogy két vagy három húr elment, akkor pedig célzottan egyből azokat állunk neki behangolni.
        A ma már hagyományosnak tekinthető monofonikus hangolóktól megszoktuk már, hogy rendkívül pontosan és gyorsan jelzik a hangolás állapotát. Egy húr hangmagasságának felismerésére tehát már megvannak azok az elektronikai eszközök és azok a direkt e célra kifejlesztett algoritmusok, melyek segítségével a felismerés gyors és biztos. A polifonikus hangolók esetében azonban a négy, ötvagy hat húr frekvenciájának egy időben történő meghatározása eléggé

Korg Pitcblack Poly

komplikált feladat, így első körben csak azok a gyártók tudnak igazán jól használható eszközöket piacra dobni, akik a hangszerhangolókban alkalmazott nem túl egyszerű matematikai algoritmusokkal igazán zsonglőr szinten tudnak bánni.  Legutóbb a KORG jelentette be a Pitcchblack Poly tunerét, mely kicsit más megjelenítési módszert alkalmaz, mint a TC, de szintén rendkívül okos, gyors és univerzális.  A TC PolyTune megjelenésekor a Bitezenedében is foglalkoztunk a témával.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

soundcraft_ui12_elol
Soundcraft Ui12
91000 Ft
roland_junods61_felul
Roland Juno-DS61
229900 Ft
boss_ge-7_felul
Boss GE-7
30900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset