Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkÁllványok, tokok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Veiger hangszertokok

Veiger logoSokan ismerik a Veiger-féle hangszertokokat. A Veiger Csaba által vezetett cég már évtizedek óta gyártja a gitárokhoz, billentyűs hangszerekhez és dobokhoz a legkülönfélébb tokokat. A hazai piacon kívül rengeteg tokot gyártanak exportra, melyek jelentős részét a vezető hangszergyárak és forgalmazók egyedi megrendelésére, gyakran azok logójával készítik. Nem véletlen, hogy a minőségre nagyon kényes gyárak is vele gyártatnak. A puha tokok általános jellemzője a strapabíró kivitel, vízálló külső borítás, vastag szivacs betéttel és tartós belső bélésanyaggal. A varrások és a cipzárak minősége is a tartós kivitelhez igazodik.
Veiger tokok    Valljuk be, a zenész gyakorlatban sokszor fordulnak elő olyan helyzetek, amikor a kapkodásban, rohanásban nekikoccan valaminek a hangszer, rakodáskor megbillen valami, A zenét tanuló gyerekek sem mindig a legnagyobb elővigyázattal hordozzák zenesuliba a hangszereiket. A legtöbb úgynevezett "puhatok" pedig általában csak a portól és jó esetben az esőtől védi meg az értékes instrumentet. Ezért nem véletlen, hogy a zenészek gyorsan rászoktak a kütyü tokokhoz képest alig drágább, de összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságot kínáló Veiger tokokra. Ma már nem csak hangszerekhez készülnek tokok, hanem szerepelnek a választékban hangfalakhoz, erősítőkhöz, keverőkhöz, fényekhez és szinte minden más zenekari felszereléshez is tokok. Ezek segítségével  gépkocsiban is az egymáshoz való ütközés, karcolások, sérülések nélkül szállíthatjuk a felszerelést. A kemény tokokhoz képest sokkal könnyebbek, olcsóbbak, és kisebb helyet foglalnak el. Természetesen nem pótolják a nagy terhelésre és durva igénybevételre kitalált kemény tokokat (flightcase), de az esetek nagy részében tökéletesen megfelelnek a feladatnak.  Amúgy a Veiger tokok választékában is megtalálhatók már a merevített, de rugalmas  belső résszel rendelkező formatok, melyek még mindig jóval könnyebbek a kemény tokoknál, de már tökéletes biztonságban tudhatjuk bennük a hangszereinket. 

       A nálunk vásárolt hangszerekhez puhatokként a Veiger cég termékeit ajánljuk. A rengeteg eladott tok között alig találkoztunk garanciális problémával, de ha előfordult is valamilyen gond, azt pillanatok alatt megoldották, vagy cserélték.  Tudjuk, hogy a hangszercégek választéka nagyon gyorsan változik. A Veiger tokok ebben az ütemben követik a piaci igényeket, de ugyanakkor ha egy régebbi modellhez szükséges tok, egyedi igények szerint azt is általában meg tudjuk rendelni a pontos méretek birtokában.
      A cég választékáról és a lehetőségekről a honlapjukon lehet tájékozódni. 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset