Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkÁllványok, tokok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Veiger hangszertokok

Veiger logoSokan ismerik a Veiger-féle hangszertokokat. A Veiger Csaba által vezetett cég már évtizedek óta gyártja a gitárokhoz, billentyűs hangszerekhez és dobokhoz a legkülönfélébb tokokat. A hazai piacon kívül rengeteg tokot gyártanak exportra, melyek jelentős részét a vezető hangszergyárak és forgalmazók egyedi megrendelésére, gyakran azok logójával készítik. Nem véletlen, hogy a minőségre nagyon kényes gyárak is vele gyártatnak. A puha tokok általános jellemzője a strapabíró kivitel, vízálló külső borítás, vastag szivacs betéttel és tartós belső bélésanyaggal. A varrások és a cipzárak minősége is a tartós kivitelhez igazodik.
Veiger tokok    Valljuk be, a zenész gyakorlatban sokszor fordulnak elő olyan helyzetek, amikor a kapkodásban, rohanásban nekikoccan valaminek a hangszer, rakodáskor megbillen valami, A zenét tanuló gyerekek sem mindig a legnagyobb elővigyázattal hordozzák zenesuliba a hangszereiket. A legtöbb úgynevezett "puhatok" pedig általában csak a portól és jó esetben az esőtől védi meg az értékes instrumentet. Ezért nem véletlen, hogy a zenészek gyorsan rászoktak a kütyü tokokhoz képest alig drágább, de összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságot kínáló Veiger tokokra. Ma már nem csak hangszerekhez készülnek tokok, hanem szerepelnek a választékban hangfalakhoz, erősítőkhöz, keverőkhöz, fényekhez és szinte minden más zenekari felszereléshez is tokok. Ezek segítségével  gépkocsiban is az egymáshoz való ütközés, karcolások, sérülések nélkül szállíthatjuk a felszerelést. A kemény tokokhoz képest sokkal könnyebbek, olcsóbbak, és kisebb helyet foglalnak el. Természetesen nem pótolják a nagy terhelésre és durva igénybevételre kitalált kemény tokokat (flightcase), de az esetek nagy részében tökéletesen megfelelnek a feladatnak.  Amúgy a Veiger tokok választékában is megtalálhatók már a merevített, de rugalmas  belső résszel rendelkező formatok, melyek még mindig jóval könnyebbek a kemény tokoknál, de már tökéletes biztonságban tudhatjuk bennük a hangszereinket. 

       A nálunk vásárolt hangszerekhez puhatokként a Veiger cég termékeit ajánljuk. A rengeteg eladott tok között alig találkoztunk garanciális problémával, de ha előfordult is valamilyen gond, azt pillanatok alatt megoldották, vagy cserélték.  Tudjuk, hogy a hangszercégek választéka nagyon gyorsan változik. A Veiger tokok ebben az ütemben követik a piaci igényeket, de ugyanakkor ha egy régebbi modellhez szükséges tok, egyedi igények szerint azt is általában meg tudjuk rendelni a pontos méretek birtokában.
      A cég választékáról és a lehetőségekről a honlapjukon lehet tájékozódni. 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_rh5
Roland RH-5
9790 Ft
cort_sunset_ny_1
Cort Sunset NY
109900 Ft
casio_ap460_bn
Casio AP-460
319990 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY