Ön itt van: FőoldalKözösségEsemények, rendezvények

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

A számítógépes házi stúdiózás időszerű kérései

Előadás a zalaegerszegi Kultúr-Zsúr rendezvényen

Nincs olyan nap, hogy ne keresnének meg bennünket különféle, a zenei számítás-technikával összefüggő kérdésekkel. Az előadáson igyekszünk röviden áttekinteni az elmúlt néhány évben a szoftverekben, hardverekben és a módszerekben bekövetkezett változásokat, és válaszolni azokra a bizonyos "Gyakran Ismétlődő Kérdésekre" :)

PCMjuzik kicsi

A tervezett program:


1. Mi változott?

 • Hardver
 • Operációs rendszerek
 • Hangkártyák és egyéb perifériák
 • Illesztések (USB, USB2, USB3, FireWire,Thunderbolt)

2. A latency, mint a zenei számítógépek Achilles-sarka

 • Miként hat a nagy energiatakarékosság az elérhető késésre?
 • Hogyan csökkenthető a késés?
 • Miként tudjuk mérni és szabályozni?

3. Laptop, desktop, tablet, telefon?

 • Mire képesek az egyes gépek a zeneszerkesztő szoftverekkel?

4. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a házi stúdiónkban készült anyagok a lehető legjobbak legyenek, és jól megállják a helyüket a különféle internetes megosztási felületeken?

 • Akusztikai megfontolások
 • Monitor hangfalak, mikrofonok elhelyezése
 • Lehallgató környezet optimalizálása
 • SonarWorks - megoldás sok problémára

5. A közönség kérdéseinek megválaszolása

Az előadás a zalaegerszegi Kultúr-Zsúr rendezvényen, 2019. február 16-én, szombaton 16 órakor kezdődik.

 

Kultúr-Zsúr

Kulturzsur banner

Engedve a nép óhajának csinálunk egy nagyon izgalmas és kicsit hangos hétvégét Zalaegerszegen.
A helyszín a korábbi rendezvényeiknek már sok alkalommal helyt adó Apáczai Művelődési Központ lesz, (Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5) az időpont pedig 2019 február 15 - 16 - 17. 

A rendezvény alatt folyamatosan megnézhetők és kipróbálhatók több gyártó hangszerei is, a súlypont a gitárokon és a billentyűs hangszereken lesz.

A kiállítással párhuzamosan hangszer demók és workshopok is lesznek. Az egyik kiemelkedő program  a Zeg-Jam lesz, ahol ismert helyi zenészek fognak jammelni, nem akárhogyan!

Kialakult a rendezvény végleges programja, de a friss információk megtekinthetők a Syncopa Facebook oldalán, illetve az esemény Facebook oldalán is

Addig is mindenkit arra kérünk, tegye szabaddá azt a hétvégét, szeretnénk ismét minél több zenészt, zenekedvelőt, fiatal érdeklődőt látni. A jó hangulat garantált! :)

Az alábbiakban megtekinthető a részletes program, a linkekre kattintva bővebb infókat találhattok az egyes műsorokról, illetve a fellépő előadókról.

 

Bővebben: Kultúr-Zsúr

Komolyról könnyedén - könnyűről komolyan

Konzi - Tour... Komolyról könnyedén - könnyűről komolyan
Pákai Petra és Cséry Zoltán rendhagyó előadása

Interaktív zenei kurzus, mely érinti a klasszikus és a könnyűzene közti közös szálakat, feltárja a két műfaj sajátosságait. Sok-sok zenei példa, ismert dallamok, zenei és énektechnikák bemutatása.

 Csery ZoltanCséry Zoltánt nem kell bemutatnunk a zalaegerszegi közönségnek, hiszen a kiváló billentyűs már tartott a városban nagyon jól sikerült bemutatót. Zenész pályafutását olyan zenekarok fémjelzik, mint a Kimnowak, a Barabás Lőrinc Quartet, a Kodály Spicy  Jazz és a Random Trip. Együtt zenélt Kálloy-Molnár Péterrel, Dés Lászlóval, négy évig a Subscribe-al, tíz évig a Special Providence zenekar tagja volt. A "Road" zenekar „Tizenhét” c. lemezének hangszerelési munkálataiért 2017-ben Aranylemezt kapott.
Néhány éve megalapította Pákai Petrával a PATCHÉ nevű formációt, ahol zeneszerző és szövegíró is Petra mellett. Emellett verseket is ír, egyik legismertebb versét Kálloy-Molnár Péter szavalja. Színházi munkáihoz tartozik a PILVAKER, aminek több éve állandó zenésze.

 

Pakai Petra

Petra éneklés iránti szeretete már hosszú évekkel ezelőtt kezdődött. A Kőbányai Zene Stúdióban végzett. 13 évig hegedült. Jelenleg 4 zenekarban játszik.

A PATCHÉ megalakulása óta a két művész számos nagyszerű, többnyire lírai hangvételű dalt alkotott, melyek igen népszerűek az ismert videó megosztó oldalon.

Hallottuk, hogy a Gitármánia táborra készítettek egy különleges "ének-zene" órát, melyről mindenki nagy elismeréssel beszélt.A két ambiciózus és tehetséges művész sokszor olyan példákkal és eszközökkel szemlélteti a kevésbé kézzelfogható zeneelméletet a gyerekeknek, amelyek színessé és megjegyezhetővé teszik azokat. A Konzi-Tour ezt az általuk kifejlesztett és alkalmazott módszertant vitte el az ország öt konzervatóriumába azzal a céllal, hogy kiderüljön: minden műfajban van áthallás egy másik stílus felé. Régóta terveztük, hogy ezt Zalaegerszegre is elhozzuk, és most végre sikerült!
Az Audmax oldalán található cikket erősen javasoljuk mindenkinek elolvasni, és persze szeretettel várunk mindenkit a gyerekektől az idősekig az igen érdekesnek ígérkező programra 2019. február 17-én, vasárnap 11 órára az Apáczai Művelődési Központba!

 

 

Mike Gotthard Katana workshopja a Kultúr-Zsúron

Gotthard Misi

 

Mike Gotthard (Gotthard Misi) neve már nem csak itt a szűkebb pátriánkban, hanem országszerte, sőt már nemzetközi szinten is nagyon jól cseng. Misi szinte a szomszédunkban, Zalalövőn született, és már amikor gyerekként a boltunkba betérve kézbe vett egy gitárt, tátott szájjal hallgattuk a játékát. Misi mesterei között olyan neveket találunk, mint Zsoldos Zoltán, Mohai Tamás, Horányi Sándor, László Attila, Babos Gyula.   Most már nemzetközileg elismert kiváló gitárosként és a gitárerősítők, gitár elektronikák szakértőjeként sikerült meghívnunk, hogy megmutassa a Katana erősítőkben rejlő hatalmas lehetőségeket.
Azért is nagyon örülünk Mike fellépésének, mert igen jó példát mutathat a tehetséges fiataloknak arra, hogy sok szorgalommal és gyakorlással elérhetik a kitűzött céljaikat.
Mikeot most Los Angelesből hazatérve Zalaegerszegen üdvözölhetjük.
A workshopra a Kultúr-Zsúr nyitónapján kerül sor, és elsősorban az elektromos gitárok és erősítők iránt érdeklődő fiatalokat, no meg a rutinos "öreg motorosokat" várjuk, de természetesen szívesen látunk minden érdeklődőt pénteken 15 órára!
A program, mint az egész Kultúr-Zsúr rendezvény is, ingyenesen látogatható.
 

 

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány