Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaRoxtone
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Roxtone

Roxtone kabelek n

Cégünk egyik fő célkitűzése immáron csaknem 3 évtizede, hogy keressük a viszonylag kedvező árú, de azért műszakilag jó paraméterekkel rendelkező, kellően tartós termékeket. Sok mindent kipróbálunk, de végül aztán csak azokat a hangszereket, berendezéseket ajánljuk a vevőinknek, amiket mi magunk is szívesen használnánk. Úgy érezzük, a Roxtone kábelekkel, csatlakozókkal és állványokkal ilyen piaci szegmensre akadtunk. Az eddigi tapasztalataink nagyon pozitívak.
Törzsvásárlóink tudhatják, hogy kábel ügyben bizony finnyásak vagyunk, és bár a drágább kategóriában sok jó megoldást tudtunk korábban is kínálni, az olcsóbb szegmenssel úgy voltunk, hogy amíg vállalható minőségre nem lelünk, addig vacakot nem forgalmazunk. A Roxtone termékek eddig jól vizsgáztak. A kábelek elektromos tulajdonságai kifejezetten jók, és mechanikailag, strapabírás szempontjából is közel állnak a neves gyártók jóval drágább termékeihez. A csatakozók is precíz, kulturált elég jól szerelhető darabok, stabil érintkezőkkel. A gyár termékei között is vannak olcsóbb és drágább variációk, így pl. a szerelt kábelek között találunk olcsóbb, általános célú hangszerkábeleket és komolyabb árfekvésű, minőségi gitárkábeleket is.
A különféle állványokból már korábban is elég sokat eladtunk, azokat is problémamentesen használják sokan már hosszú ideje.

 

 

A választék áttekintésének megkönnyítésére érdemes letölteni a magyar nyelvű katalógusokat PDF formátumban:

KÁBELEK

SZERELT KÁBELEK

CSOPORTKÁBELEK

CSATLAKOZÓK

ÁLLVÁNYOK

A ROXTONE termékek közöl jó pár már megtalálható a webshopunkban, a választék folyamatosan bővül.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset