Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaRoxtone

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Roxtone

Roxtone kabelek n

Cégünk egyik fő célkitűzése immáron csaknem 3 évtizede, hogy keressük a viszonylag kedvező árú, de azért műszakilag jó paraméterekkel rendelkező, kellően tartós termékeket. Sok mindent kipróbálunk, de végül aztán csak azokat a hangszereket, berendezéseket ajánljuk a vevőinknek, amiket mi magunk is szívesen használnánk. Úgy érezzük, a Roxtone kábelekkel, csatlakozókkal és állványokkal ilyen piaci szegmensre akadtunk. Az eddigi tapasztalataink nagyon pozitívak.
Törzsvásárlóink tudhatják, hogy kábel ügyben bizony finnyásak vagyunk, és bár a drágább kategóriában sok jó megoldást tudtunk korábban is kínálni, az olcsóbb szegmenssel úgy voltunk, hogy amíg vállalható minőségre nem lelünk, addig vacakot nem forgalmazunk. A Roxtone termékek eddig jól vizsgáztak. A kábelek elektromos tulajdonságai kifejezetten jók, és mechanikailag, strapabírás szempontjából is közel állnak a neves gyártók jóval drágább termékeihez. A csatakozók is precíz, kulturált elég jól szerelhető darabok, stabil érintkezőkkel. A gyár termékei között is vannak olcsóbb és drágább variációk, így pl. a szerelt kábelek között találunk olcsóbb, általános célú hangszerkábeleket és komolyabb árfekvésű, minőségi gitárkábeleket is.
A különféle állványokból már korábban is elég sokat eladtunk, azokat is problémamentesen használják sokan már hosszú ideje.

 

 

A választék áttekintésének megkönnyítésére érdemes letölteni a magyar nyelvű katalógusokat PDF formátumban:

KÁBELEK

SZERELT KÁBELEK

CSOPORTKÁBELEK

CSATLAKOZÓK

ÁLLVÁNYOK

A ROXTONE termékek közöl jó pár már megtalálható a webshopunkban, a választék folyamatosan bővül.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány