Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokLátványtechnika

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cameo LED-es fények az Adam Halltól

Cameo FloodLightAz Adam Hall cégcsoportot aligha kell a zenészek, illetve színpadtechnikai szakemberek számára bemutatni. Kezdetben főleg az állványok és különféle konténerek, színpadi kiegészítő berendezések miatt váltak ismertté, manapság azonban már jelentősen kibővült a palettájuk, és hozzájuk tartozik például a Palmer gitárerősítő, de számos PA rendszer komponenst és egyéb terméket is megtalálunk a kínálatukban.  Nemrég nyitottak a színpadi világítástechnika irányába is, és Cameo néven kezdték el forgalmazni LED-es világítástechnikai eszközeiket. Kissé bizalmatlanul közeledtünk az új márka felé, mivel az elmúlt években rendkívül sok tapasztalatot szereztünk az "olcsó" távol-keleti LED-es és hagyományos fényekkel kapcsolatban. Igazából nem is találtunk olyan márkát az olcsó szériában, amit nyugodt szívvel mertünk volna ajánlani az ügyfeleinknek, nagyon sok volt a meghibásodás. Előfordult, hogy már nálunk, a kicsomagolást követően kiderült, hogy 6 LED PAR lámpából 2 eleve hibás volt.
Az Adam Hall viszont mindig ismert volt megbízhatóságáról, és úgy tűnik, most is olyan termékekkel jelentkezett, melyek nem a gagyi kategóriában futnak. Igaz, az említett "olcsó kütyükhöz" viszonyítva kicsit magasabb az áruk, de jóval olcsóbbak a piacon professzionálisként emlegetett konkurensekhez képest. Eddig semmiféle problémát nem tapasztaltunk, pedig most már jó pár darabot eladtunk belőlük. Eleve amikor az ember kézbe veszi őket, már akkor látható, hogy tisztességesen össze vannak szerelve, minőségi anyagokból készülnek, jó a fényerejük, azonnal bizalmat keltenek az emberben. A fényeffektek sokoldalúak, önállóan is használhatók, de természetesen DMX vezérléssel, rendszerben használva tudunk igazán látványos és hatékony színpadi megjelenést megvalósítani. A termékek egy része már megnézhető és megvásárolható nálunk, érdemes bekukkantani a webshopba is. A megfelelő színpadi fényrendszer kialakítása persze nem mindig egyszerű, de nagyon szívesen segítünk mindenkinek az optimális megoldásokat kitalálni. Mivel manapság általában DMX rendszerek kialakítása folyik, abban igyekszünk támogatni vásárlóinkat, hogy a kialakítandó rendszer  lehető legrugalmasabban bővíthető és alakítható legyen akkor is, ha menet közben változnak az igények.

 

LED függönyök, lézer és DMX - a változatos színpadkép

    Az idősebbek még jól emlékeznek azokra az időkre, amikor a koncerteket, bulikat gyakran olyan kultúrházakban rendezték, hogy a félhomályos színpadon a zenészek gyakran egymást sem látták, nem hogy a kottát vagy a szöveget. Tipikusak voltak azok a bálok, ahol a táncplaccon még volt valami fény, de a színpadon működő zenészeket már nem lehetett látni a sötétben. A zenekarok maguk próbáltak a helyzeten javítani, mindenféle barkácsolt színes világításokkal, ki - ki villanyszerelői ambíciói és anyagi lehetőségei szerint. Közben persze hatalmasat fejlődött a világ. Ma már elérhető áron be lehet szerezni a színpadi világítás kellékeit, és mindenki kiélheti kreatív hajlamait a tetszetős és változatos színpadkép elérése érdekében. Mostanára már egy lakodalom alkalmából is elvárás, hogy legyen a zene mellett hangulatos fénykavalkád is. A kisebb zenekarok is igyekeznek tehát felfegyverkezni mindenféle  világító berendezéssel.  Látjuk azonban azt is, hogy akik most állnak neki a látványtechnika kialakításának, gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy mit célszerű beszerezni, mire képesek a "szabadonfutó" fényeffektek, hogyan működik a DMX rendszer, mik a DMX üzemeltetés szabályai, hogyan célszerű lézereket beállítani a rendszerbe, miként hozható össze a DMX a midivel, és hasonlók. Gyakori kérdés, hogy mikor indokolt a hagyományos lámpatestek használata, mikor jobbak a LED-es lámpák? Mikor és hogyan célszerű használni a különféle projektorokat? Mik a LED függöny és a LED fal használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók?
      Van itt tehát egy csomó kérdés, de ez teljesen természetes egy új technikai megoldás bevezetése előtt. Gyakran tapasztaljuk, hogy sokan megijednek az új fogalmaktól, pedig a számítástechnikában kicsit jártasak számára gyorsan elsajátítható a komplikáltabb látványvezérlések összeprogramozása is. Mi azon vagyunk, hogy tapasztalatainkkal, tanácsainkkal elősegítsük az általatok kitalált látványos színpadi megjelenés megvalósítását. Biztosítjuk azt a fajta szakértelmet és szerviz hátteret, amely mellett sem a beüzemelés, sem a folyamatos üzembentartás mellett nem lehetnek problémák. Ha kikéritek tanácsainkat, költséghatékonyan tudjátok megvalósítani ezeket a rendszereket a segítségünkkel!
       A közelmúltban például a Forte zenekar alakította át jelentősen a showtechnikai eszközparkját, számos korszerű megoldást bevetve. A berendezések átadását követően szívesen vettünk részt a beállításban is. A tavalyi nyitóbulira már egészen profin tudták menedzselni a rendszerüket, azóta pedig természetesen már szerves része a bulinak ez a látványtechnika.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

KORG PA1000 arranger keyboard
Korg PA1000
773000 Ft
Akciós termék Tooltip
akg_p170_kep1
AKG P170
40500 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány