A rendkívüli helyzet miatt az oldalunkon található ár- és készlet információkat nem tudjuk garantálni, ezért rendelés leadás előtt egyeztetést kérünk. Megértésüket köszönjük!

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Korg G1 AIR

Nyomtatás
Digitális zongora Bluetooth kapcsolattal
Leírás

 

 

Leírás

 

• A világ három legjobb koncert zongorájának hangja (német, osztrák, japán modellek)

• Több Layer-es hangminták, reálisabb hangzás

• A zongora húr és a Damper rezonancia digitális újraalkotása, még valóságosabb megszólalás

• RH3 billentyűzet, mely pontosan szimulálja az akusztikus zongora billentését és reakcióját

• Új fejlesztésű erősítő és hangsugárzó rendszer

• Modern formavilág, 3 féle színben kapható (barna, fehér, fekete)

• Bluetooth audió lejátszás (a G1 Air esetében)

 

Több hangminta, élethű megszólalás

Annak érdekében, hogy a hang a lehető legjobban hasonlítson egy akusztikus hangszer hangjára, a G1 három zongorája elemzi a játék dinamikáját és az eredménytől függően választ a különböző zongora hangminta készletek közül. Ennek köszönhető, hogy a finom pianisszimótól az erős fortisszimóig, a megszólaló hang a játékos legfinomabb rezdülését is valósághűen tükrözi.

Damper rezonancia

A G1 három koncert zongorája az élethű megszólalás érdekében az akusztikus zongora húrjai által keltett egymásra ható rezgéseket, azaz a Damper pedál nyomva tartásakor keletkező "Damper rezonancia" hangot is modellezi (a GP1/2, az AP1/2, és a JP1/2 esetében).

Húr rezonancia

A tompító felemelkedésekor, amikor az akusztikus zongora hangja megszólal, a megfelelő hangmagasságú húrok összerezegnek. Az akusztikus zongora hangjának fontos alkotórésze és jellemzője a húr rezonancia, ezért a G1 három koncert zongorája is alkalmazza a KRONOS zongora hangjának előállításához kifejlesztett Resonance technológiát.

Key-off szimuláció

A Key-off azt a hangot szimulálja, mely akkor keletkezik, amikor a zongorista elemeli ujjait a billentyűzetről.

Bluetooth hangátvitel (G1 Air esetén)

Csatlakoztasson Bluetooth eszközt, például okostelefont a G1 Air-hez és együttjátszhat egy elmentett zenével, illetve zenei alapot használhat. Amikor nem játszik a zongorán, akkor a G1 Air-t Bluetooth hangszóró rendszerként használhatja.

Kifinomult és elegáns megjelenés

Míg az akusztikus zongora a hagyományos formákat követi, a G1 az új tervezési filozófia szellemében a digitális zongorákra jellemző módon lágy vonalú, és hosszúkás alakú. A modern kialakítású hangszer finoman ívelt lábai egyedi stílust kölcsönöznek, és a csupán 29 cm-es mélységének köszönhetően a G1 szinte bárhol elhelyezhető. A billentyűzetet zongorafedél védi, melynek felnyitásakor a zongorista teljes szélességű kottatartón helyezheti el a kottákat, melyek stabilitását egy sín biztosítja. A G1 fekete, fehér vagy barna színben is kapható, így jól harmonizál bármilyen szoba berendezéshez.

RH3 billentyűzet, kiemelkedő játékélményt

A G1 valódi súlyozott kalapács mechanikás 3-as (RH3-as) billentyűzete pontosan szimulálja a zongora játékélményét, ami azt jelenti, hogy az alsó regisztereken nehezebb a billentés, és ahogy haladunk a felsőbb regiszterek felé, egyre könnyebb lesz. Rendkívül érzékenyen reagál a gyorsan ismétlődő leütésekre, hűen leköveti az előadó expresszív játékára jellemző dinamikát, visszaadja a legapróbb részeket is. A Key Touch Control lehetővé teszi, hogy öt érzékenységi szint (könnyű, normál, nehéz, stabil, rögzített) közül a játék dinamikájához leginkább alkalmazkodó billentés erősség közül válasszon.

Új, nagy teljesítményű hangszóró rendszer és a zongorákra jellemző remek hangzás

Az egyedi kialakítású hangrendszer a G1 akusztikus zongoráinak és a többi hangszer hangjának hihetetlenül valósághű megszólalást garantál. A billentyűzet alatt elhelyezett két nagy átmérőjű hangszóró a teljes dinamikatartományt leképezi, míg a billentyűzet fölött elhelyezett hangszóró pár a magas frekvenciájú hangokat szólaltatja meg. Mindezek és zongora burkolatának akusztikája a hagyományos hangszerekhez nagyon hasonló, gazdag zongora hangot eredményez.

Az erősítő egység négy hangszórója egyenként 20W kimenő teljesítményű, így a kiváló minőségű hang 80W teljesítménnyel szólalhat meg. A gazdag basszusok, és a ragyogó magasságok megszólalásakor saját otthonában tapasztalhatja meg egy zongora finoman árnyalt, kifejező erejét.

32 kiváló minőségű hangszer és stúdió effekt

A három koncert zongora hangszín mellett a G1-ben elektromos zongora hangok, orgona, csembaló, vibrafon, akusztikus gitár, vonósok és több más hangszer hangja is helyet kapott, így összesen 32 hangszín közül választhat. Három kiváló minőségű effektet is használhat, ezek a Brilliance, a Reverb és a Chorus. Az egyes beépített hangok számára előreprogramozott, optimális effekt beállítások teszik teljessé a hangzást, így csak ki kell választania a kívánt hangszínt, és máris az ideális beállításokkal élvezheti a játékot.

Szabványos három pedálos kialakítás, Half-pedal funkció

A pedál a zongorajáték fontos eszköze, természetes, hogy a G1 is fel van szerelve a koncertzongorákat jellemző három pedállal. Ezek a Damper, a Soft, és a Sostenuto pedál. A Damper és a Soft pedálok Half-pedal funkciója még kifejezőbb játékot tesz lehetővé.

Különféle billentyűzetkiosztási lehetőségek

A billentyűzet alsó regiszteréhez egyetlen gombnyomással basszus hangszínt jelölhet ki. Ilyenkor, miközben jobb kézzel zongorázik, bal kézzel jazz stílusú basszust játszhat. Ha két hangszín gombját egyszerre nyomja meg, a hangszínek Layer-t (réteget) alkotnak és egyszerre két hang szólal meg. Ha például kiválasztja a zongora és a vonós hangszínt, a zongora dús hangja zenekari kíséretet kap. A zongora partner módja lehetővé teszi, hogy a billentyűzet bal és jobb területét két azonos szakaszra ossza úgy, hogy mindegyik területnek saját Damper pedálja van. Így lehetőség nyílik arra, hogy a tanár és a tanuló duettet játsszon, vagy hogy a tanuló a tanár játékát utánozva gyakoroljon.

Negyven zongoradarab segíti a gyakorlásban

A G1 hangjait bemutató tíz demo dal mellett a hangszer 40 zongoradarab megszólaltatására is képes. A tanulás segítése érdekében beállíthatja a tempót, külön-külön lejátszhatja a jobb- és bal kéz szólamát, és a bonyolultabb részek gyakorlásához használhatja az A-B Repeat (adott rész ismétléses lejátszása) funkciót.

Két sávos dal felvevő, melynek segítségével azonnal felveheti játékát

A közvetlenül használható kétsávos digitális felvevő által készített felvétel segít elemezni vagy archiválni a játszott darabot. A két kéz játékáról egymástól független felvételt készíthet, de egy korábban készült felvételre is rájátszhat és a játékot egy újabb sávra rögzítheti. Beállíthatja a lejátszás tempóját, valamint a hangszert akár 99 felvett dal tárolására is használhatja.

CONCERT

A KORG CONCERT zongora sorozata új kihívást jelent a digitális zongorák világában. Amikor megszólal, átélheti és megtapasztalhatja, hogy milyen érzés egy koncertteremben a világ egyik legjobb zongoráján játszani.

 

Specifikációk

Szín változatok:
Fekete (G1-BK), fehér (G1-WH), barna (fa borítású) (G1-BR)

Billentyűzet:
88 billentyű (A0–C8), RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) billentyűzet

Billentés kiválasztás: Öt típus

Hangmagasság beállítás: Transpose (transzponálás), Master Tuning (hangolás)

Temperálás: Kilenc típus

Hanggenerálás: Sztereó PCM

Maximum polifónia: 120 hang (maximum)

Hangszínek: 29 hang + 3 basszus hangszín

Effektek: Brilliance, Reverb és Chorus (mindegyik 3 szintű)

Felvevő: 2 sávos (Track-es)*, Maximum 45.000 Note (400k bit)
*: A hang nem változtatható sávonként.

Demo dalok: 50 (Hangszín demo: 10, zongoradarab: 40)

Metronóm: Tempó, leütés, hangok, hangerő

Pedálok: Damper*, Soft*, Sostenuto  *: Half-pedal támogatás

Csatlakozások:
LINE OUT, MIDI (IN, OUT), USB, fejhallgató x 2, Pedal, hangszórók, DC 24V

Szabályzók, vezérlők:
Tápkapcsoló, VOLUME, G.PIANO, A.PIANO, J.PIANO, OTHERS, FAVORITE, SPLIT, FUNCTION, SELECT (p, q), TEMPO (+, -), METRONOME, PLAY/PAUSE, STOP, REC, PART1, PART2

Vezetéknélküli metódus (csak a G1 Air esetében): Bluetooth (A2DP Sink)

Hangszórók: 12 cm (4.72") x 2, 5 cm (1.97") x 2

Kimeneti teljesítmény: (20 W + 20 W) x 2

Tápellátás: DC 24 V

Teljesítmény igény: 28 W

Méretek (szélesség x mélység x magasság):

  • 1,346 mm x 384 mm x 822 mm                                  
  • 1,346 mm x 384 mm x 985 mm (nyitott billentyűfedél esetén)

Tömeg: 41 kg (állvánnyal együtt)

Tartozékok: AC adapter, állvány

Kiegészítők: PC 550-BK/WH, PC 770-BK/WH állítható magasságú zongoraszék

 

 

 

Videók

 

Garancia A termékre 36 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány