Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkKönyvek, CD-k, oktató anyagok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cubase könyv

Cubase5 konyv      Tapasztaljuk, hogy sokan kínlódnak a Cubase megismerésével. Tény, hogy a bőséges angol nyelvű dokumentáció átnyálazása nem éppen gyors folyamat, és ezt a doksit inkább arra ajánlanám, hogy ha munka közben megakadunk egy konkrét műveletnél, akkor a Help menüből pillanatok alatt megnyíló PDF-ben utána tudjunk nézni a szükséges tennivalónak. A dokumentációnak nem az a célja, hogy megtanítsa nekünk a hatékony stúdiómunkát a számítógépen.
      Van viszont egy magyar nyelven is megjelent kitűnő könyv , melynek Simon Milward a szerzője. A könyv nagyon alaposan végigviszi az olvasót a Cubase beállításának és használatának lépésein. Kifejezetten gyakorlatias szemléletű, de ugyanakkor magyarázatot is ad az egyes beállításokra, és amit nagyon fontosnak  tartunk, segít abban, hogy kialakíthassunk magunk számára a leghatékonyabb munkamódszert a számítógépes stúdiónkban. A könyv ugyan a Cubase 5-ről szól,  és ma már a 6.5-ös verzió él, de ez cseppet sem von le használati értékéből. A Cubase 5-tel jött be ugyanis az az új kezelőfelület, megközelítés és menürendszer, amit a Steinberg azóta is használ. Így a könyvnek minden megállapítása igaz marad, és megkönnyíti az azóta beépített jellemzők gyors és hatékony használatba vételét is.
    Simon Milward könyvét nem csak a Cubase rendszerrel most ismerkedőknek ajánljuk jó szívvel, hanem a profiknak is, hiszen rengeteg hasznos ötletet, újszerű megközelítést találhatnak a programmal már régóta dolgozó szakemberek is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

korg_pa4x61_felul
Korg Pa4x 61
939900 Ft
casio_ap460_bn
Casio AP-460
299990 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset