Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkKönyvek, CD-k, oktató anyagok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cubase könyv

Cubase5 konyv      Tapasztaljuk, hogy sokan kínlódnak a Cubase megismerésével. Tény, hogy a bőséges angol nyelvű dokumentáció átnyálazása nem éppen gyors folyamat, és ezt a doksit inkább arra ajánlanám, hogy ha munka közben megakadunk egy konkrét műveletnél, akkor a Help menüből pillanatok alatt megnyíló PDF-ben utána tudjunk nézni a szükséges tennivalónak. A dokumentációnak nem az a célja, hogy megtanítsa nekünk a hatékony stúdiómunkát a számítógépen.
      Van viszont egy magyar nyelven is megjelent kitűnő könyv , melynek Simon Milward a szerzője. A könyv nagyon alaposan végigviszi az olvasót a Cubase beállításának és használatának lépésein. Kifejezetten gyakorlatias szemléletű, de ugyanakkor magyarázatot is ad az egyes beállításokra, és amit nagyon fontosnak  tartunk, segít abban, hogy kialakíthassunk magunk számára a leghatékonyabb munkamódszert a számítógépes stúdiónkban. A könyv ugyan a Cubase 5-ről szól,  és ma már a 6.5-ös verzió él, de ez cseppet sem von le használati értékéből. A Cubase 5-tel jött be ugyanis az az új kezelőfelület, megközelítés és menürendszer, amit a Steinberg azóta is használ. Így a könyvnek minden megállapítása igaz marad, és megkönnyíti az azóta beépített jellemzők gyors és hatékony használatba vételét is.
    Simon Milward könyvét nem csak a Cubase rendszerrel most ismerkedőknek ajánljuk jó szívvel, hanem a profiknak is, hiszen rengeteg hasznos ötletet, újszerű megközelítést találhatnak a programmal már régóta dolgozó szakemberek is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

marshall_dsl15h_front
Marshall DSL15H
149900 Ft
casio_px150bk
Casio PX-150
184990 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY