Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkKönyvek, CD-k, oktató anyagok

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cubase könyv

Cubase5 konyv      Tapasztaljuk, hogy sokan kínlódnak a Cubase megismerésével. Tény, hogy a bőséges angol nyelvű dokumentáció átnyálazása nem éppen gyors folyamat, és ezt a doksit inkább arra ajánlanám, hogy ha munka közben megakadunk egy konkrét műveletnél, akkor a Help menüből pillanatok alatt megnyíló PDF-ben utána tudjunk nézni a szükséges tennivalónak. A dokumentációnak nem az a célja, hogy megtanítsa nekünk a hatékony stúdiómunkát a számítógépen.
      Van viszont egy magyar nyelven is megjelent kitűnő könyv , melynek Simon Milward a szerzője. A könyv nagyon alaposan végigviszi az olvasót a Cubase beállításának és használatának lépésein. Kifejezetten gyakorlatias szemléletű, de ugyanakkor magyarázatot is ad az egyes beállításokra, és amit nagyon fontosnak  tartunk, segít abban, hogy kialakíthassunk magunk számára a leghatékonyabb munkamódszert a számítógépes stúdiónkban. A könyv ugyan a Cubase 5-ről szól,  és ma már a 6.5-ös verzió él, de ez cseppet sem von le használati értékéből. A Cubase 5-tel jött be ugyanis az az új kezelőfelület, megközelítés és menürendszer, amit a Steinberg azóta is használ. Így a könyvnek minden megállapítása igaz marad, és megkönnyíti az azóta beépített jellemzők gyors és hatékony használatba vételét is.
    Simon Milward könyvét nem csak a Cubase rendszerrel most ismerkedőknek ajánljuk jó szívvel, hanem a profiknak is, hiszen rengeteg hasznos ötletet, újszerű megközelítést találhatnak a programmal már régóta dolgozó szakemberek is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány