Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokKellékek, kiegészítőkKönyvek, CD-k, oktató anyagok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cubase könyv

Cubase5 konyv      Tapasztaljuk, hogy sokan kínlódnak a Cubase megismerésével. Tény, hogy a bőséges angol nyelvű dokumentáció átnyálazása nem éppen gyors folyamat, és ezt a doksit inkább arra ajánlanám, hogy ha munka közben megakadunk egy konkrét műveletnél, akkor a Help menüből pillanatok alatt megnyíló PDF-ben utána tudjunk nézni a szükséges tennivalónak. A dokumentációnak nem az a célja, hogy megtanítsa nekünk a hatékony stúdiómunkát a számítógépen.
      Van viszont egy magyar nyelven is megjelent kitűnő könyv , melynek Simon Milward a szerzője. A könyv nagyon alaposan végigviszi az olvasót a Cubase beállításának és használatának lépésein. Kifejezetten gyakorlatias szemléletű, de ugyanakkor magyarázatot is ad az egyes beállításokra, és amit nagyon fontosnak  tartunk, segít abban, hogy kialakíthassunk magunk számára a leghatékonyabb munkamódszert a számítógépes stúdiónkban. A könyv ugyan a Cubase 5-ről szól,  és ma már a 6.5-ös verzió él, de ez cseppet sem von le használati értékéből. A Cubase 5-tel jött be ugyanis az az új kezelőfelület, megközelítés és menürendszer, amit a Steinberg azóta is használ. Így a könyvnek minden megállapítása igaz marad, és megkönnyíti az azóta beépített jellemzők gyors és hatékony használatba vételét is.
    Simon Milward könyvét nem csak a Cubase rendszerrel most ismerkedőknek ajánljuk jó szívvel, hanem a profiknak is, hiszen rengeteg hasznos ötletet, újszerű megközelítést találhatnak a programmal már régóta dolgozó szakemberek is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset