Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokElektromos gitárok

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

TC Toneprint effektek

TC Toneprint effektekVilágszerte egyre több gitáros választja a TC Electronic kiváló gitáreffektjeit. A felhasználók között számos igen népszerű muzsikus is van. Az utóbbi időben többen is jelezték, hogy szívesen kipróbálnák élőben is ezeket az effektpedálokat, mert ugye a Youtube nézegetés nem pótolhatja a személyes megtapasztalást. Most örömmel jelenthetjük, hogy a legfontosabb Toneprint effekteket be tudjuk mutatni itt az üzletben. Vannak nem toneprintes effektjeink is, de azokat is feltétlenül tessék kipróbálni, mert nagyon jók! Aki akarja, hozhatja akár a saját gitárját vagy erősítőjét is, nincs akadálya, hogy alaposan megtesztelje a pedálokat. A bemutatásban Salamon Attila gitáros szakértőnk ad segítséget. A Toneprint technológiáról a Bitzenede blogban már írtunk röviden. Bővebb információk pedig a gyár oldalán találhatók, ahol megismerkedhetünk a számítógépes szerkesztő programmal is. Mindenkit szeretettel várunk egy kis tesztelésre!

Dean Markley Helix húrok

Dean Markley Helix StringsA Dean Markley márkát nem kell bemutatni a gitárosok számára, hiszen a húrokat már jó régóta lehet kapni. Tudjuk, hogy megvan a Dean Markley hívők komoly tábora is, akik pontosan tudják, hogy a gitárjukhoz, pengetésmódjukhoz, hangzási elképzeléseikhez miért pont egy adott fajta Dean Markley húrgarnitúrát választanak.

Nemrég a gyár Helix húrok néven egy új szériát dobott ki, mely hosszú technológiai fejlesztés eredményeként kerülhetett a boltokba. A magyar képviselet oldalán találtunk egy jó összefoglalót a Helix húrokról. Javasoljuk a gitárosoknak a cikk elolvasását, aztán pedig mindenképpen a Helix húrok kipróbálását, hiszen a gyakorlatban lehet megismerni a valódi viselkedésüket és hangzásukat! A Helix széria elektromos gitárhoz és akusztikus modellekhez is tartalmaz megfelelő húrkészleteket.

Íme a cikk:

Mit érdemes tudni a Helix HD ™ húrról?

Megszületett a húr, ami minden eddiginél zeneibb hangot nyújt számodra. Hasonlóan forradalmi újítás, mint bevezetésekor a Blue Steel volt. A Helix HD a leginnovatívabb áttörés a húr gyártási technológia kezdete óta!
A Helix HD szabadalmaztatását megelőzően a Hyper-Elliptikus sodrási eljárás kifejlesztésére több mint egy évig tartó kísérletezésre volt szükség, hogy kialakuljon a pontos ellipszis alakú tekercselőhuzal. Ez a formát kellett párosítani a megfelelő sodrási folyamattal, amely ezt a fantasztikus eredményt hozta.

A legnagyobb tömegű húr, emiatt tovább tartja a dinamikus hangkaraktert.
A Hyper-Elliptikus sodrási eljárás eredményeként a tekert szál hossza megnövekedett. Ez növeli a tömegét anélkül, hogy az átmérője vagy az anyaga változott volna.

A Helix HD bármely hagyományos húrnál egyenletesebb érzetet és fényesebb, erőteljesebb hangot biztosít.
A sűrű tekercselés miatt kisebbek a menetek közti redők, ezért olyan játékkényelemmel találkozol, mint eddig még soha.

Ja, és még egy dolog. E forradalmi technológia kellemes mellékhatásaként a húrok sokkal tovább tartanak, ami a pénztárcádra nézve nem is olyan rossz.
Helix HD – Próbáld ki és élvezd a leginnovatívabb gitár húrt!

Egy klasszikus villanygitár

vintage v100it.allo jpgA Gibson 1952 óta gyártja a Les Paul modelleket. Idén lenne tehát a 60. születésnapja ennek a gitárnak, igazából azonban még öregebb, hiszen a feltaláló, Les Paul amerikai gitáros már 1946-ban elkészítette a prototípust. Hosszasan lehetne elemezni a gitár alváltozatait, különféle verzióit, történetét, a hangszerrel muzsikáló gitárosok stílusát és még sok egyebet, bőven megtelne ezzel egy könyv. A Les Paul modell hallatlanul népszerű lett, és mint minden népszerű hangszernek, az lett a sorsa, hogy sokan elkezdték lemásolni. Mindjárt élen járt a koppintásban maga a Gibson cég, hiszen leányvállalata, az Epiphone kezdte el a legnagyobb szériában készíteni ezeket a gitárokat. Ezek között megtaláljuk a "rendes" Gibson verziókat, de voltak és vannak olyan változatok is, melyek csak az Epiphone választékában futnak. A gitárosok általában szeretik az Epiphone modelleket. Az utóbbi években, mióta a Gibson átszervezte az európai forgalmazást, és ezt a magyar hangszerpiac igen durván megsínylette, a gitárosokkal együtt mi is keresni kezdtük azokat az alternatív Les Paul gitárokat, melyeket más gyárak készítenek, jók, és olcsók, vagy legalábbis nem drágábbak az Epiphone-nál. Nem volt egyszerű dolgunk. El kell, hogy mondjuk, rengeteg ócska Les Paul kópia megfordult az elmúlt években a kezeink között. Találkoztunk persze szép és jó gyártmányokkal is, de azoknak meg az áruk volt problémás. Aztán kipróbáltuk a Vintage modelleket, és örömmel konstatáltuk, hogy felépítésüket, igényességüket és legfőképp hangjukat tekintve nagyon rendben vannak. Nagyon hasonló a hangkarakterük az eredeti Les Paul Standard modellekhez. Alapvetően két kedvencünk van: a V100 és a V99. Előbbi ragasztott nyakú, a második csavarozott, és mint ilyen, olcsóbb is. Mindkettőnek nagyon jól játszható nyaka van, és bennük van az a bizonyos "hang". Ki kell emelni, hogy a gitárokat Wilkinson hardverrel és pickupokkal szerelik, az már egyfajta garanciát jelent az igényes gitárosok számára. Webáruházunkban itt találhatók meg ezek a modellek.     

Cort gitárok

Cort_gitarok    Miért szeretjük a Cort gitárokat? Biztosan azért, mert jók. Vagy mert szépek. De az is lehet, hogy azért, mert megfizethető az áruk. Valószínűleg mindezek a tényezők közrejátszanak a márka nagy népszerűségében.

    Egyet biztosan állíthatunk. A Cort gitárok népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt. Körülbelül 12-15 éve, amikor elkezdtek Európába beözönleni az olcsó távolkeleti gitárok, majd egyszer csak feltűntek a Cort termékek, nem igazán tudtuk hova tenni ezt a márkát. Aztán kiderült, hogy a koreai cégnek amerikai gyökerei vannak, 1960 óta gitárokat gyártanak.  Arra is gyorsan rájöttünk, hogy nem azért drágábbak a távolkeleti tucatgitároknál, mert elszállt marketingesek bóvlival kereskednek, hanem ezek valódi GITÁROK. Rendesen, szépen, a szakma szabályai szerint megalkotott, külsőre is tetszetős modellek, melyeket az ember élvezettel fog a kezébe, és ráadásul nagyon jól is szólnak. Gyorsan felkapták őket Európa szerte.
A Cort választékában egyaránt megtalálhatók a kezdőknek és a profiknak való modellek. A kezdő gitárosok részére sem ajánlunk gagyi modelleket, ezért örültünk meg a megfizethető áru, de nagyon korrekt minőségű Cort alapmodelleknek. Ugyanakkor nem véletlenül láthatunk sok profi gitáros, basszusgitáros kezében is Cort gitárokat a színpadokon. Ők sok hangszer kipróbálása után döntöttek egy adott Cort modell mellett. Azért, mert számukra az adta az elvárt feelinget.
    A Cort gitárok teljes aktuális választéka megtalálható a gyár oldalán. Gitárosok számára finom csemege a 2012-es PDF formátumú katalógusuk. Számos Cort modell megtalálható webáruházunkban is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány