Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokElektromos gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

TC Toneprint effektek

TC Toneprint effektekVilágszerte egyre több gitáros választja a TC Electronic kiváló gitáreffektjeit. A felhasználók között számos igen népszerű muzsikus is van. Az utóbbi időben többen is jelezték, hogy szívesen kipróbálnák élőben is ezeket az effektpedálokat, mert ugye a Youtube nézegetés nem pótolhatja a személyes megtapasztalást. Most örömmel jelenthetjük, hogy a legfontosabb Toneprint effekteket be tudjuk mutatni itt az üzletben. Vannak nem toneprintes effektjeink is, de azokat is feltétlenül tessék kipróbálni, mert nagyon jók! Aki akarja, hozhatja akár a saját gitárját vagy erősítőjét is, nincs akadálya, hogy alaposan megtesztelje a pedálokat. A bemutatásban Salamon Attila gitáros szakértőnk ad segítséget. A Toneprint technológiáról a Bitzenede blogban már írtunk röviden. Bővebb információk pedig a gyár oldalán találhatók, ahol megismerkedhetünk a számítógépes szerkesztő programmal is. Mindenkit szeretettel várunk egy kis tesztelésre!

Dean Markley Helix húrok

Dean Markley Helix StringsA Dean Markley márkát nem kell bemutatni a gitárosok számára, hiszen a húrokat már jó régóta lehet kapni. Tudjuk, hogy megvan a Dean Markley hívők komoly tábora is, akik pontosan tudják, hogy a gitárjukhoz, pengetésmódjukhoz, hangzási elképzeléseikhez miért pont egy adott fajta Dean Markley húrgarnitúrát választanak.

Nemrég a gyár Helix húrok néven egy új szériát dobott ki, mely hosszú technológiai fejlesztés eredményeként kerülhetett a boltokba. A magyar képviselet oldalán találtunk egy jó összefoglalót a Helix húrokról. Javasoljuk a gitárosoknak a cikk elolvasását, aztán pedig mindenképpen a Helix húrok kipróbálását, hiszen a gyakorlatban lehet megismerni a valódi viselkedésüket és hangzásukat! A Helix széria elektromos gitárhoz és akusztikus modellekhez is tartalmaz megfelelő húrkészleteket.

Íme a cikk:

Mit érdemes tudni a Helix HD ™ húrról?

Megszületett a húr, ami minden eddiginél zeneibb hangot nyújt számodra. Hasonlóan forradalmi újítás, mint bevezetésekor a Blue Steel volt. A Helix HD a leginnovatívabb áttörés a húr gyártási technológia kezdete óta!
A Helix HD szabadalmaztatását megelőzően a Hyper-Elliptikus sodrási eljárás kifejlesztésére több mint egy évig tartó kísérletezésre volt szükség, hogy kialakuljon a pontos ellipszis alakú tekercselőhuzal. Ez a formát kellett párosítani a megfelelő sodrási folyamattal, amely ezt a fantasztikus eredményt hozta.

A legnagyobb tömegű húr, emiatt tovább tartja a dinamikus hangkaraktert.
A Hyper-Elliptikus sodrási eljárás eredményeként a tekert szál hossza megnövekedett. Ez növeli a tömegét anélkül, hogy az átmérője vagy az anyaga változott volna.

A Helix HD bármely hagyományos húrnál egyenletesebb érzetet és fényesebb, erőteljesebb hangot biztosít.
A sűrű tekercselés miatt kisebbek a menetek közti redők, ezért olyan játékkényelemmel találkozol, mint eddig még soha.

Ja, és még egy dolog. E forradalmi technológia kellemes mellékhatásaként a húrok sokkal tovább tartanak, ami a pénztárcádra nézve nem is olyan rossz.
Helix HD – Próbáld ki és élvezd a leginnovatívabb gitár húrt!

Egy klasszikus villanygitár

vintage v100it.allo jpgA Gibson 1952 óta gyártja a Les Paul modelleket. Idén lenne tehát a 60. születésnapja ennek a gitárnak, igazából azonban még öregebb, hiszen a feltaláló, Les Paul amerikai gitáros már 1946-ban elkészítette a prototípust. Hosszasan lehetne elemezni a gitár alváltozatait, különféle verzióit, történetét, a hangszerrel muzsikáló gitárosok stílusát és még sok egyebet, bőven megtelne ezzel egy könyv. A Les Paul modell hallatlanul népszerű lett, és mint minden népszerű hangszernek, az lett a sorsa, hogy sokan elkezdték lemásolni. Mindjárt élen járt a koppintásban maga a Gibson cég, hiszen leányvállalata, az Epiphone kezdte el a legnagyobb szériában készíteni ezeket a gitárokat. Ezek között megtaláljuk a "rendes" Gibson verziókat, de voltak és vannak olyan változatok is, melyek csak az Epiphone választékában futnak. A gitárosok általában szeretik az Epiphone modelleket. Az utóbbi években, mióta a Gibson átszervezte az európai forgalmazást, és ezt a magyar hangszerpiac igen durván megsínylette, a gitárosokkal együtt mi is keresni kezdtük azokat az alternatív Les Paul gitárokat, melyeket más gyárak készítenek, jók, és olcsók, vagy legalábbis nem drágábbak az Epiphone-nál. Nem volt egyszerű dolgunk. El kell, hogy mondjuk, rengeteg ócska Les Paul kópia megfordult az elmúlt években a kezeink között. Találkoztunk persze szép és jó gyártmányokkal is, de azoknak meg az áruk volt problémás. Aztán kipróbáltuk a Vintage modelleket, és örömmel konstatáltuk, hogy felépítésüket, igényességüket és legfőképp hangjukat tekintve nagyon rendben vannak. Nagyon hasonló a hangkarakterük az eredeti Les Paul Standard modellekhez. Alapvetően két kedvencünk van: a V100 és a V99. Előbbi ragasztott nyakú, a második csavarozott, és mint ilyen, olcsóbb is. Mindkettőnek nagyon jól játszható nyaka van, és bennük van az a bizonyos "hang". Ki kell emelni, hogy a gitárokat Wilkinson hardverrel és pickupokkal szerelik, az már egyfajta garanciát jelent az igényes gitárosok számára. Webáruházunkban itt találhatók meg ezek a modellek.     

Cort gitárok

Cort_gitarok    Miért szeretjük a Cort gitárokat? Biztosan azért, mert jók. Vagy mert szépek. De az is lehet, hogy azért, mert megfizethető az áruk. Valószínűleg mindezek a tényezők közrejátszanak a márka nagy népszerűségében.

    Egyet biztosan állíthatunk. A Cort gitárok népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt. Körülbelül 12-15 éve, amikor elkezdtek Európába beözönleni az olcsó távolkeleti gitárok, majd egyszer csak feltűntek a Cort termékek, nem igazán tudtuk hova tenni ezt a márkát. Aztán kiderült, hogy a koreai cégnek amerikai gyökerei vannak, 1960 óta gitárokat gyártanak.  Arra is gyorsan rájöttünk, hogy nem azért drágábbak a távolkeleti tucatgitároknál, mert elszállt marketingesek bóvlival kereskednek, hanem ezek valódi GITÁROK. Rendesen, szépen, a szakma szabályai szerint megalkotott, külsőre is tetszetős modellek, melyeket az ember élvezettel fog a kezébe, és ráadásul nagyon jól is szólnak. Gyorsan felkapták őket Európa szerte.
A Cort választékában egyaránt megtalálhatók a kezdőknek és a profiknak való modellek. A kezdő gitárosok részére sem ajánlunk gagyi modelleket, ezért örültünk meg a megfizethető áru, de nagyon korrekt minőségű Cort alapmodelleknek. Ugyanakkor nem véletlenül láthatunk sok profi gitáros, basszusgitáros kezében is Cort gitárokat a színpadokon. Ők sok hangszer kipróbálása után döntöttek egy adott Cort modell mellett. Azért, mert számukra az adta az elvárt feelinget.
    A Cort gitárok teljes aktuális választéka megtalálható a gyár oldalán. Gitárosok számára finom csemege a 2012-es PDF formátumú katalógusuk. Számos Cort modell megtalálható webáruházunkban is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset