Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokElektromos gitárokEgy klasszikus villanygitár
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Egy klasszikus villanygitár

vintage v100it.allo jpgA Gibson 1952 óta gyártja a Les Paul modelleket. Idén lenne tehát a 60. születésnapja ennek a gitárnak, igazából azonban még öregebb, hiszen a feltaláló, Les Paul amerikai gitáros már 1946-ban elkészítette a prototípust. Hosszasan lehetne elemezni a gitár alváltozatait, különféle verzióit, történetét, a hangszerrel muzsikáló gitárosok stílusát és még sok egyebet, bőven megtelne ezzel egy könyv. A Les Paul modell hallatlanul népszerű lett, és mint minden népszerű hangszernek, az lett a sorsa, hogy sokan elkezdték lemásolni. Mindjárt élen járt a koppintásban maga a Gibson cég, hiszen leányvállalata, az Epiphone kezdte el a legnagyobb szériában készíteni ezeket a gitárokat. Ezek között megtaláljuk a "rendes" Gibson verziókat, de voltak és vannak olyan változatok is, melyek csak az Epiphone választékában futnak. A gitárosok általában szeretik az Epiphone modelleket. Az utóbbi években, mióta a Gibson átszervezte az európai forgalmazást, és ezt a magyar hangszerpiac igen durván megsínylette, a gitárosokkal együtt mi is keresni kezdtük azokat az alternatív Les Paul gitárokat, melyeket más gyárak készítenek, jók, és olcsók, vagy legalábbis nem drágábbak az Epiphone-nál. Nem volt egyszerű dolgunk. El kell, hogy mondjuk, rengeteg ócska Les Paul kópia megfordult az elmúlt években a kezeink között. Találkoztunk persze szép és jó gyártmányokkal is, de azoknak meg az áruk volt problémás. Aztán kipróbáltuk a Vintage modelleket, és örömmel konstatáltuk, hogy felépítésüket, igényességüket és legfőképp hangjukat tekintve nagyon rendben vannak. Nagyon hasonló a hangkarakterük az eredeti Les Paul Standard modellekhez. Alapvetően két kedvencünk van: a V100 és a V99. Előbbi ragasztott nyakú, a második csavarozott, és mint ilyen, olcsóbb is. Mindkettőnek nagyon jól játszható nyaka van, és bennük van az a bizonyos "hang". Ki kell emelni, hogy a gitárokat Wilkinson hardverrel és pickupokkal szerelik, az már egyfajta garanciát jelent az igényes gitárosok számára. Webáruházunkban itt találhatók meg ezek a modellek.     

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

akg_k92_standard
AKG K92
20900 Ft
jbl_prx815_elol
JBL PRX815W
356500 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset