Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokFémhúros akusztikus (western) gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Sigma gitárok a boltban!

sigma szeken k      A Hangfoglaláson derült ki, hogy  Sigma néven hamarosan új gitár család kerül piacra Európában. Aki a kép alapján bármiféle hasonlóságot vél felfedezni a világvezető akusztikus gitár gyártó termékeivel, ez voltaképpen egyáltalán nem téved, de hát a világvezető márka nem akarja, hogy ezeket a termékeket az ő brandjeként kezeljék. Eladták a gyártás jogát egy európai cégnek, a Sigma tehát innentől kezdve önálló gitármárka. Azonban a kialakítás, a gyártási megoldások  egyértelműen az ismert klasszikus alapmodellekre utalnak. Ezután nem meglepő, ha  hangzásban is a népszerű gitárok hangját fogjuk felfedezni,  meg az egészet az a bizonyos amerikai feeling jellemzi. Jól ismerjük ezt a hangot a '70-es és '80-as évek rengeteg, mára klasszikussá vált zenéjéből, de mind a mai napig sokak számára ez "A" western gitár.
    Örömmel kapcsolódtunk bele a forgalmazásba, és örömünk csak nőtt, amikor 2011 végén az első szállítmányt megkaptuk. A gitárokat kézbe véve megvan az a bizonyos jó érzés, az embert azonnal játékra inspirálják  a szép hangszerek. Amikor pedig az emlegetett tipikusan zengő amerikai sound megszólal, kétség nem maradhat, hogy ezek kiváló gitárok.
      A dolog érdekessége az, hogy a minőségükhöz képest rendkívül olcsók.
      Gyertek, és próbáljátok ki őket! Nem bánjátok meg!

      A Sigma Guitars választékát a webshopban itt lehet megtalálni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

cort_ac250_nat
Cort AC250-NAT
Archív termék Tooltip
cort_g110_rd
Cort G110-RD
Archív termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset