Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokFémhúros akusztikus (western) gitárok

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Sigma gitárok a boltban!

sigma szeken k      A Hangfoglaláson derült ki, hogy  Sigma néven hamarosan új gitár család kerül piacra Európában. Aki a kép alapján bármiféle hasonlóságot vél felfedezni a világvezető akusztikus gitár gyártó termékeivel, ez voltaképpen egyáltalán nem téved, de hát a világvezető márka nem akarja, hogy ezeket a termékeket az ő brandjeként kezeljék. Eladták a gyártás jogát egy európai cégnek, a Sigma tehát innentől kezdve önálló gitármárka. Azonban a kialakítás, a gyártási megoldások  egyértelműen az ismert klasszikus alapmodellekre utalnak. Ezután nem meglepő, ha  hangzásban is a népszerű gitárok hangját fogjuk felfedezni,  meg az egészet az a bizonyos amerikai feeling jellemzi. Jól ismerjük ezt a hangot a '70-es és '80-as évek rengeteg, mára klasszikussá vált zenéjéből, de mind a mai napig sokak számára ez "A" western gitár.
    Örömmel kapcsolódtunk bele a forgalmazásba, és örömünk csak nőtt, amikor 2011 végén az első szállítmányt megkaptuk. A gitárokat kézbe véve megvan az a bizonyos jó érzés, az embert azonnal játékra inspirálják  a szép hangszerek. Amikor pedig az emlegetett tipikusan zengő amerikai sound megszólal, kétség nem maradhat, hogy ezek kiváló gitárok.
      A dolog érdekessége az, hogy a minőségükhöz képest rendkívül olcsók.
      Gyertek, és próbáljátok ki őket! Nem bánjátok meg!

      A Sigma Guitars választékát a webshopban itt lehet megtalálni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány