Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokFémhúros akusztikus (western) gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Sigma gitárok a boltban!

sigma szeken k      A Hangfoglaláson derült ki, hogy  Sigma néven hamarosan új gitár család kerül piacra Európában. Aki a kép alapján bármiféle hasonlóságot vél felfedezni a világvezető akusztikus gitár gyártó termékeivel, ez voltaképpen egyáltalán nem téved, de hát a világvezető márka nem akarja, hogy ezeket a termékeket az ő brandjeként kezeljék. Eladták a gyártás jogát egy európai cégnek, a Sigma tehát innentől kezdve önálló gitármárka. Azonban a kialakítás, a gyártási megoldások  egyértelműen az ismert klasszikus alapmodellekre utalnak. Ezután nem meglepő, ha  hangzásban is a népszerű gitárok hangját fogjuk felfedezni,  meg az egészet az a bizonyos amerikai feeling jellemzi. Jól ismerjük ezt a hangot a '70-es és '80-as évek rengeteg, mára klasszikussá vált zenéjéből, de mind a mai napig sokak számára ez "A" western gitár.
    Örömmel kapcsolódtunk bele a forgalmazásba, és örömünk csak nőtt, amikor 2011 végén az első szállítmányt megkaptuk. A gitárokat kézbe véve megvan az a bizonyos jó érzés, az embert azonnal játékra inspirálják  a szép hangszerek. Amikor pedig az emlegetett tipikusan zengő amerikai sound megszólal, kétség nem maradhat, hogy ezek kiváló gitárok.
      A dolog érdekessége az, hogy a minőségükhöz képest rendkívül olcsók.
      Gyertek, és próbáljátok ki őket! Nem bánjátok meg!

      A Sigma Guitars választékát a webshopban itt lehet megtalálni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY