Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokFémhúros akusztikus (western) gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Sigma gitárok a boltban!

sigma szeken k      A Hangfoglaláson derült ki, hogy  Sigma néven hamarosan új gitár család kerül piacra Európában. Aki a kép alapján bármiféle hasonlóságot vél felfedezni a világvezető akusztikus gitár gyártó termékeivel, ez voltaképpen egyáltalán nem téved, de hát a világvezető márka nem akarja, hogy ezeket a termékeket az ő brandjeként kezeljék. Eladták a gyártás jogát egy európai cégnek, a Sigma tehát innentől kezdve önálló gitármárka. Azonban a kialakítás, a gyártási megoldások  egyértelműen az ismert klasszikus alapmodellekre utalnak. Ezután nem meglepő, ha  hangzásban is a népszerű gitárok hangját fogjuk felfedezni,  meg az egészet az a bizonyos amerikai feeling jellemzi. Jól ismerjük ezt a hangot a '70-es és '80-as évek rengeteg, mára klasszikussá vált zenéjéből, de mind a mai napig sokak számára ez "A" western gitár.
    Örömmel kapcsolódtunk bele a forgalmazásba, és örömünk csak nőtt, amikor 2011 végén az első szállítmányt megkaptuk. A gitárokat kézbe véve megvan az a bizonyos jó érzés, az embert azonnal játékra inspirálják  a szép hangszerek. Amikor pedig az emlegetett tipikusan zengő amerikai sound megszólal, kétség nem maradhat, hogy ezek kiváló gitárok.
      A dolog érdekessége az, hogy a minőségükhöz képest rendkívül olcsók.
      Gyertek, és próbáljátok ki őket! Nem bánjátok meg!

      A Sigma Guitars választékát a webshopban itt lehet megtalálni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

marshall-mg-15-cfr
Marshall MG15CFR
38900 Ft
Akciós termék Tooltip
cort_ac250cf_nat
Cort AC250CF-NAT
114900 Ft
boss_mo-2
Boss MO-2
45900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset