Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokFémhúros akusztikus (western) gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Sigma gitárok a boltban!

sigma szeken k      A Hangfoglaláson derült ki, hogy  Sigma néven hamarosan új gitár család kerül piacra Európában. Aki a kép alapján bármiféle hasonlóságot vél felfedezni a világvezető akusztikus gitár gyártó termékeivel, ez voltaképpen egyáltalán nem téved, de hát a világvezető márka nem akarja, hogy ezeket a termékeket az ő brandjeként kezeljék. Eladták a gyártás jogát egy európai cégnek, a Sigma tehát innentől kezdve önálló gitármárka. Azonban a kialakítás, a gyártási megoldások  egyértelműen az ismert klasszikus alapmodellekre utalnak. Ezután nem meglepő, ha  hangzásban is a népszerű gitárok hangját fogjuk felfedezni,  meg az egészet az a bizonyos amerikai feeling jellemzi. Jól ismerjük ezt a hangot a '70-es és '80-as évek rengeteg, mára klasszikussá vált zenéjéből, de mind a mai napig sokak számára ez "A" western gitár.
    Örömmel kapcsolódtunk bele a forgalmazásba, és örömünk csak nőtt, amikor 2011 végén az első szállítmányt megkaptuk. A gitárokat kézbe véve megvan az a bizonyos jó érzés, az embert azonnal játékra inspirálják  a szép hangszerek. Amikor pedig az emlegetett tipikusan zengő amerikai sound megszólal, kétség nem maradhat, hogy ezek kiváló gitárok.
      A dolog érdekessége az, hogy a minőségükhöz képest rendkívül olcsók.
      Gyertek, és próbáljátok ki őket! Nem bánjátok meg!

      A Sigma Guitars választékát a webshopban itt lehet megtalálni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset