Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokKlasszikus gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Spanyol klasszikus gitárok

Camps gitar


"Made in Spain" - a spanyolok tudnak egyet-mást a gitárépítésről. Még a laikusok is tisztában vannak azzal, hogy a klasszikus gitár kultúra a középkorból, az Ibériai-félszigetről eredeztethető, hiszen az ókorban is használt húros pengetős hangszerek itt vették fel a maihoz nagyon hasonló alakjukat, és indultak el sok évszázados, hihetetlen népszerűséget hozó útjukon. Ma már a világ minden apró szegletében gyártanak klasszikus gitárt, mindenki a saját faanyagára és receptjére támaszkodva, azonban a hagyományok mind az ősi spanyol manufaktúrákra utalnak vissza. Már jó ideje kerestük a nagyszámú spanyol gyártó közül azt a céget, amelyiknek a termékeivel kielégíthetjük a sorozatban gyártott  - egyébként egyre kiválóbb minőségű - gitároknál többre vágyó gitárosok igényeit. Gondolnunk kell a klasszikus gitár tanulmányaikat komolyan vevő kezdőkre is. Így akadtunk rá a Camps gitárokra. A gironai cég 1945 óta foglalkozik gitárkészítéssel, és a spanyol hangszerészi ismereteket nagyon komoly technológiai innovációkkal is gyakran ötvözik a tartósság, minőség és a mai kor elvárásainak való megfelelés érdekében. Hangszereik között így megtalálhatjuk a minőségi tanuló hangszerektől a koncertgitárokon és a speciális flamenco gitárokon át a csúcsminőségű elektroakusztikus és midis modelleket is. A klasszikus gitárok kedvelőit tehát arra biztatjuk, hogy jöjjenek el hozzánk, személyesen próbálják ki ezeket a kiváló hangszereket, a kis üzem lelkes szakembereinek munkájának gyümölcsét!   
Igyekszünk minél hamarabb feltenni a webshopunkba azokat a modelleket, melyeket folyamatosan szeretnénk kínálni.

Jose Ferrer klasszikus gitárok

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kezdő gitárosok kezébe is tisztességes hangszer kerüljön. A különféle multi áruházak sportot csinálnak belőle, különösen ünnepek előtt, hogy szórólapjaikon nevetséges olcsó árakon "gitárokat" kínáljanak. Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a szakszerűtlenül összedobált, igénytelen kivitelű, gitárnak látszó tárgyak alkalmasak lennének a gitározás megtanulására. A szülők szájából a szlogen mindig így szól: "Á, ki tudja, meddig tart a gyerek lelkesedése, aztán dobhatjuk ki az újabb kacatot!".
A mi álláspontunk szerint amennyiben a gitározással épp ismerkedő gyerek vagy fiatal kezébe egy alkalmatlan "hangszer" kerül, akkor BIZONYOSAN nem fog rajta megtanulni, tehát eleve felesleges megvenni. Ha megakarjuk adni magunknak vagy szeretteinknek a sanszot, hogy tényleg meg tudjunk tanulni gitáron játszani, akkor annak a gitárnak teljesíteni kell néhány nagyon alapvető feltételt.
Nézzük, melyek a leglényegesebb dolgok:

  • A megfelelő nyak nem tekeredik, jó az alap íve, és később sem deformálódik.
  • Az érintők (bundok) pontosan vannak beillesztve. Ha ez nem stimmel, akkor hamis lesz a gitár.
  • Az olcsó "ládagyári" gitárokba gyakran igen rossz minőségű hangolókulcsokat szerelnek. Képzett szakembernek is gyötrelmes dolog ezekkel behangolni a gitárt, egy kezdő pedig gyorsan elkeseredik, ha nem sikerül a hangolás.
  • Az gitár illesztéseinek, a fedlapnak, a hátlapnak, a húrlábnak hibátlanoknak kell lenniük, nem jöhet zavaró zörgés a gitárból.

   Ezek persze csak a legalapvetőbb dolgok, amelyekre oda kell figyelni. A Jose Ferrer El Primo gitárok azon olcsó gitárok közé tartoznak, melyeket már bátran a kezdők kezébe merünk adni. Világszerte népszerűek ezek a tanuló gitárok. A fedlap laminált fenyő, az érintőlap rózsafa. Amit nem látunk a képen, hogy a gitárba nyakmerevítő pálcát építettek be, így garantálják, hogy a nyak nem deformálódik a későbbiek során sem, illetve kisebb állításokat utólag is elvégezhetünk. A gitárhoz még egy tokot is adunk. Jó kis bónuszként pedig a vásárló egy internetes regisztráció után letölthető gitár tanítóanyagokhoz fér hozzá.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset