Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokKlasszikus gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Spanyol klasszikus gitárok

Camps gitar


"Made in Spain" - a spanyolok tudnak egyet-mást a gitárépítésről. Még a laikusok is tisztában vannak azzal, hogy a klasszikus gitár kultúra a középkorból, az Ibériai-félszigetről eredeztethető, hiszen az ókorban is használt húros pengetős hangszerek itt vették fel a maihoz nagyon hasonló alakjukat, és indultak el sok évszázados, hihetetlen népszerűséget hozó útjukon. Ma már a világ minden apró szegletében gyártanak klasszikus gitárt, mindenki a saját faanyagára és receptjére támaszkodva, azonban a hagyományok mind az ősi spanyol manufaktúrákra utalnak vissza. Már jó ideje kerestük a nagyszámú spanyol gyártó közül azt a céget, amelyiknek a termékeivel kielégíthetjük a sorozatban gyártott  - egyébként egyre kiválóbb minőségű - gitároknál többre vágyó gitárosok igényeit. Gondolnunk kell a klasszikus gitár tanulmányaikat komolyan vevő kezdőkre is. Így akadtunk rá a Camps gitárokra. A gironai cég 1945 óta foglalkozik gitárkészítéssel, és a spanyol hangszerészi ismereteket nagyon komoly technológiai innovációkkal is gyakran ötvözik a tartósság, minőség és a mai kor elvárásainak való megfelelés érdekében. Hangszereik között így megtalálhatjuk a minőségi tanuló hangszerektől a koncertgitárokon és a speciális flamenco gitárokon át a csúcsminőségű elektroakusztikus és midis modelleket is. A klasszikus gitárok kedvelőit tehát arra biztatjuk, hogy jöjjenek el hozzánk, személyesen próbálják ki ezeket a kiváló hangszereket, a kis üzem lelkes szakembereinek munkájának gyümölcsét!   
Igyekszünk minél hamarabb feltenni a webshopunkba azokat a modelleket, melyeket folyamatosan szeretnénk kínálni.

Jose Ferrer klasszikus gitárok

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kezdő gitárosok kezébe is tisztességes hangszer kerüljön. A különféle multi áruházak sportot csinálnak belőle, különösen ünnepek előtt, hogy szórólapjaikon nevetséges olcsó árakon "gitárokat" kínáljanak. Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a szakszerűtlenül összedobált, igénytelen kivitelű, gitárnak látszó tárgyak alkalmasak lennének a gitározás megtanulására. A szülők szájából a szlogen mindig így szól: "Á, ki tudja, meddig tart a gyerek lelkesedése, aztán dobhatjuk ki az újabb kacatot!".
A mi álláspontunk szerint amennyiben a gitározással épp ismerkedő gyerek vagy fiatal kezébe egy alkalmatlan "hangszer" kerül, akkor BIZONYOSAN nem fog rajta megtanulni, tehát eleve felesleges megvenni. Ha megakarjuk adni magunknak vagy szeretteinknek a sanszot, hogy tényleg meg tudjunk tanulni gitáron játszani, akkor annak a gitárnak teljesíteni kell néhány nagyon alapvető feltételt.
Nézzük, melyek a leglényegesebb dolgok:

  • A megfelelő nyak nem tekeredik, jó az alap íve, és később sem deformálódik.
  • Az érintők (bundok) pontosan vannak beillesztve. Ha ez nem stimmel, akkor hamis lesz a gitár.
  • Az olcsó "ládagyári" gitárokba gyakran igen rossz minőségű hangolókulcsokat szerelnek. Képzett szakembernek is gyötrelmes dolog ezekkel behangolni a gitárt, egy kezdő pedig gyorsan elkeseredik, ha nem sikerül a hangolás.
  • Az gitár illesztéseinek, a fedlapnak, a hátlapnak, a húrlábnak hibátlanoknak kell lenniük, nem jöhet zavaró zörgés a gitárból.

   Ezek persze csak a legalapvetőbb dolgok, amelyekre oda kell figyelni. A Jose Ferrer El Primo gitárok azon olcsó gitárok közé tartoznak, melyeket már bátran a kezdők kezébe merünk adni. Világszerte népszerűek ezek a tanuló gitárok. A fedlap laminált fenyő, az érintőlap rózsafa. Amit nem látunk a képen, hogy a gitárba nyakmerevítő pálcát építettek be, így garantálják, hogy a nyak nem deformálódik a későbbiek során sem, illetve kisebb állításokat utólag is elvégezhetünk. A gitárhoz még egy tokot is adunk. Jó kis bónuszként pedig a vásárló egy internetes regisztráció után letölthető gitár tanítóanyagokhoz fér hozzá.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_junods88_felul
Roland Juno-DS88
329900 Ft
altopro_ts212_elolf
Alto Pro TS 212
111595 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY