Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekSibelius - újra

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


Sibelius - újra

Sibelius7

A Sibelius forgalmazásával nagyon régóta foglalkozik a Syncopa. Az elmúlt évtizedekben elsősorban iskolák, felsőoktatási intézmények számára értékesítettünk ebből a népszerű kottaszerkesztő szoftverből. Miért is vált ennyire kedveltté a Sibelius a profi kottaszerkesztők körében? Valószínűleg azért, mert azon kívül, hogy zenei szempontból szinte minden igényt kielégít, megfelel a mai kor kiadványszerkesztéssel kapcsolatos követelményeinek is. Szerkesztési funkcióiban rendkívül fejlett és rugalmas, így a legegyszerűbb "zenei munkához való" gyors kottáktól a nyomdához előkészített reprezentatív anyagokig minden megoldható vele. A munkamódszer gyors és hatékony. Az utóbbi időben rendkívül sokat fejlődtek a zenei beviteli lehetőségek is, nem beszélve arról, hogy az AVID cégcsoporthoz kapcsolódást követően kapott egy beépített profi hangkeltő rendszert is a szoftver, így a kottákat, partitúrákat igen jó hangminőségben tudjuk hangzó anyagként is ellenőrizni. A Sibeliust alkalmassá tették a legújabb processzorokkal felszerelt számítógépeken való használatra is, és természetesen kompatibilis az aktuális operációs rendszerekkel PC-n és Macen egyaránt. Megszületett a 64 bites verzió is, ami törvényszerű volt, hiszen a zenei számítógépek már nagyrészt 64 bites futtatási környezetben dolgoznak. Kapható a "nagy" Sibelius házi használatra leegyszerűsített verziója is, a Sibelius First. Ki kell emelnünk a programhoz opcióként megvásárolható Photoscore és Audioscore programokat is. A Photoscore előnyeit már jól ismeri a zenész világ. Az Audioscore pedig akusztikus hangforrásból (tehát nem MIDI-ről) beadott hangokból, vagy akár énekből készíti el a kottázáshoz szükséges alapanyagot. Árlistánk tartalmazza az aktuális árakat és az oktatási kedvezményeket is. Megtalálhatók benne az Auralia és a Musition szoftverek is, melyekkel az ország több oktatási intézményében eredményesen dolgoznak. A számítógépekkel, rendszerekkel szemben támasztott igénnyel kapcsolatban szívesen segítünk vásárlóinknak. Szokásunkhoz híven komplett zenei (stúdió) számítógépet is konfigurálunk, ha erre igény merül fel.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset