Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekSibelius - újra

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


Sibelius - újra

SIbelius cimkep

A Sibelius forgalmazásával nagyon régóta foglalkozik a Syncopa. Az elmúlt évtizedekben elsősorban iskolák, felsőoktatási intézmények számára értékesítettünk ebből a népszerű kottaszerkesztő szoftverből. Miért is vált ennyire kedveltté a Sibelius a profi kottaszerkesztők körében? Valószínűleg azért, mert azon kívül, hogy zenei szempontból szinte minden igényt kielégít, megfelel a mai kor kiadványszerkesztéssel kapcsolatos követelményeinek is. Szerkesztési funkcióiban rendkívül fejlett és rugalmas, így a legegyszerűbb "zenei munkához való" gyors kottáktól a nyomdához előkészített reprezentatív anyagokig minden megoldható vele. A munkamódszer gyors és hatékony. Az utóbbi időben rendkívül sokat fejlődtek a zenei beviteli lehetőségek is, nem beszélve arról, hogy az AVID cégcsoporthoz kapcsolódást követően kapott egy beépített profi hangkeltő rendszert is a szoftver, így a kottákat, partitúrákat igen jó hangminőségben tudjuk hangzó anyagként is ellenőrizni. A Sibeliust alkalmassá tették a legújabb processzorokkal felszerelt számítógépeken való használatra is, és természetesen kompatibilis az aktuális operációs rendszerekkel PC-n és Macen egyaránt. Megszületett a 64 bites verzió is, ami törvényszerű volt, hiszen a zenei számítógépek már nagyrészt 64 bites futtatási környezetben dolgoznak. Ki kell emelnünk a programhoz opcióként megvásárolható Photoscore és Audioscore programokat is. A Photoscore előnyeit már jól ismeri a zenész világ. Az Audioscore pedig akusztikus hangforrásból (tehát nem MIDI-ről) beadott hangokból, vagy akár énekből készíti el a kottázáshoz szükséges alapanyagot.

Az AVID új licenszelési rendszere eltér a korábbiaktól. Kérjük, rendelés előtt egyeztessenek velünk a feltételekről!

Árlistánk tartalmazza az aktuális árakat és az oktatási kedvezményeket is.  A számítógépekkel, rendszerekkel szemben támasztott igénnyel kapcsolatban szívesen segítünk vásárlóinknak. Szokásunkhoz híven komplett zenei (stúdió) számítógépet is konfigurálunk, ha erre igény merül fel.

A webshopban már megtalálhatók a legkeresettebb verziók, de az árlistában található többi változat is rendelhető.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset