Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekSibelius - újra

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


Sibelius - újra

SIbelius cimkep

A Sibelius forgalmazásával nagyon régóta foglalkozik a Syncopa. Az elmúlt évtizedekben elsősorban iskolák, felsőoktatási intézmények számára értékesítettünk ebből a népszerű kottaszerkesztő szoftverből. Miért is vált ennyire kedveltté a Sibelius a profi kottaszerkesztők körében? Valószínűleg azért, mert azon kívül, hogy zenei szempontból szinte minden igényt kielégít, megfelel a mai kor kiadványszerkesztéssel kapcsolatos követelményeinek is. Szerkesztési funkcióiban rendkívül fejlett és rugalmas, így a legegyszerűbb "zenei munkához való" gyors kottáktól a nyomdához előkészített reprezentatív anyagokig minden megoldható vele. A munkamódszer gyors és hatékony. Az utóbbi időben rendkívül sokat fejlődtek a zenei beviteli lehetőségek is, nem beszélve arról, hogy az AVID cégcsoporthoz kapcsolódást követően kapott egy beépített profi hangkeltő rendszert is a szoftver, így a kottákat, partitúrákat igen jó hangminőségben tudjuk hangzó anyagként is ellenőrizni. A Sibeliust alkalmassá tették a legújabb processzorokkal felszerelt számítógépeken való használatra is, és természetesen kompatibilis az aktuális operációs rendszerekkel PC-n és Macen egyaránt. Megszületett a 64 bites verzió is, ami törvényszerű volt, hiszen a zenei számítógépek már nagyrészt 64 bites futtatási környezetben dolgoznak. Ki kell emelnünk a programhoz opcióként megvásárolható Photoscore és Audioscore programokat is. A Photoscore előnyeit már jól ismeri a zenész világ. Az Audioscore pedig akusztikus hangforrásból (tehát nem MIDI-ről) beadott hangokból, vagy akár énekből készíti el a kottázáshoz szükséges alapanyagot.

Az AVID új licenszelési rendszere eltér a korábbiaktól. Kérjük, rendelés előtt egyeztessenek velünk a feltételekről!

Árlistánk tartalmazza az aktuális árakat és az oktatási kedvezményeket is.  A számítógépekkel, rendszerekkel szemben támasztott igénnyel kapcsolatban szívesen segítünk vásárlóinknak. Szokásunkhoz híven komplett zenei (stúdió) számítógépet is konfigurálunk, ha erre igény merül fel.

A webshopban már megtalálhatók a legkeresettebb verziók, de az árlistában található többi változat is rendelhető.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

audient_evo8_elol
Audient EVO 8
73900 Ft
Akciós termék Tooltip
korg_aw-lt100g_oldalt
Korg AW-LT100G
14900 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány