Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverek
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Számítópek stúdióba

  PCMjúzik

   Nem is olyan rég volt, mikor a házi PC-k alkalmassá váltak arra, hogy megfelelő hangkártya és szoftver segítségével zenét szerkesszünk rajtuk. Kezdetben elég primitív rögzítő szoftverekkel dolgozhattunk, mára azonban ugyanazok a professzionális rendszerek futtathatók az otthoni gépen is, mint amikkel a nagy stúdiókban dolgoznak.
    A Syncopa úttörő szerepet vállalt a különféle szoftverek, hangkártyák, zeneszerkesztő programok széleskörű hazai elterjedésében. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, teszteltünk és használtunk aktívan saját munkáinkhoz is. Elsősorban a PC-s, windowsos világban mozgunk otthonosan, de Apple gépeket is forgalmazunk.

    Specialitásunk a Cubase-re optimalizált költséghatékony PC-k konfigurálása, és a teljes erre alapuló stúdió környezet kialakítása. Számtalan gépünkön dolgoznak a zenészek kis házi zeneszerkesztő sarkoktól a zeneiskolákon át az ország számos meghatározó profi stúdiójáig. A számítógépeken látható címke azt bizonyítja, hogy a dobozban egy átgondoltan felépített, a zenész, illetve a stúdiós céljaira egyedileg konfigurált és optimalizált gép található, és hogy a felhasználója minden kérdésével bármikor megkereshet bennünket. 

      A számítógépeken kívül természetesen minden hozzávalót is forgalmazunk. Mindig rendszerben gondolkodunk. Tehát a számítógépnek, a hangkártyának, a használt szoftvereknek, a midi berendezéseknek, kontrollereknek, hangszereknek, outboard eszközöknek és a stúdió minden felszerelésének összhangban kell működnie. Egy zenei számítógépes munkahely kialakítása előtt mindig leülünk a megrendelővel és jó alaposan letisztázzuk a munkamódszerét és az elvárásait. Sokan feleslegesnek ítélik először ezt a lépést, de utólag minden esetben bebizonyosodik, hogy sok pénzt és rengeteg bosszúságot lehet megtakarítani így.
       Fontosnak tartjuk azt is, hogy a számítógépek gyors fejlődését tekintve mindig a lehető legjobban előretekintő megoldásokat ajánljuk a megrendelőinknek, hogy lehetőség legyen a leghosszabb idejű használatra elavulás veszélye nélkül, illetve ésszerű módon bővíteni lehessen a gépet. De nem szeretnénk kísérleti nyúlnak és béta tesztelőknek sem tekinteni vásárlóinkat, ezért mindenképpen csak általunk tesztelt és jónak tartott rendszereket ajánlunk és adunk át.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_eon610_elolhatul
JBL EON610
132500 Ft
roland_td-1dmk
Roland TD-1DMK
229330 Ft
epm6
Soundcraft EPM6
75900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset