Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverek
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Számítópek stúdióba

  PCMjúzik

   Nem is olyan rég volt, mikor a házi PC-k alkalmassá váltak arra, hogy megfelelő hangkártya és szoftver segítségével zenét szerkesszünk rajtuk. Kezdetben elég primitív rögzítő szoftverekkel dolgozhattunk, mára azonban ugyanazok a professzionális rendszerek futtathatók az otthoni gépen is, mint amikkel a nagy stúdiókban dolgoznak.
    A Syncopa úttörő szerepet vállalt a különféle szoftverek, hangkártyák, zeneszerkesztő programok széleskörű hazai elterjedésében. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, teszteltünk és használtunk aktívan saját munkáinkhoz is. Elsősorban a PC-s, windowsos világban mozgunk otthonosan, de Apple gépeket is forgalmazunk.

    Specialitásunk a Cubase-re optimalizált költséghatékony PC-k konfigurálása, és a teljes erre alapuló stúdió környezet kialakítása. Számtalan gépünkön dolgoznak a zenészek kis házi zeneszerkesztő sarkoktól a zeneiskolákon át az ország számos meghatározó profi stúdiójáig. A számítógépeken látható címke azt bizonyítja, hogy a dobozban egy átgondoltan felépített, a zenész, illetve a stúdiós céljaira egyedileg konfigurált és optimalizált gép található, és hogy a felhasználója minden kérdésével bármikor megkereshet bennünket. 

      A számítógépeken kívül természetesen minden hozzávalót is forgalmazunk. Mindig rendszerben gondolkodunk. Tehát a számítógépnek, a hangkártyának, a használt szoftvereknek, a midi berendezéseknek, kontrollereknek, hangszereknek, outboard eszközöknek és a stúdió minden felszerelésének összhangban kell működnie. Egy zenei számítógépes munkahely kialakítása előtt mindig leülünk a megrendelővel és jó alaposan letisztázzuk a munkamódszerét és az elvárásait. Sokan feleslegesnek ítélik először ezt a lépést, de utólag minden esetben bebizonyosodik, hogy sok pénzt és rengeteg bosszúságot lehet megtakarítani így.
       Fontosnak tartjuk azt is, hogy a számítógépek gyors fejlődését tekintve mindig a lehető legjobban előretekintő megoldásokat ajánljuk a megrendelőinknek, hogy lehetőség legyen a leghosszabb idejű használatra elavulás veszélye nélkül, illetve ésszerű módon bővíteni lehessen a gépet. De nem szeretnénk kísérleti nyúlnak és béta tesztelőknek sem tekinteni vásárlóinkat, ezért mindenképpen csak általunk tesztelt és jónak tartott rendszereket ajánlunk és adunk át.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset