Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverek

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Számítópek stúdióba

  PCMjúzik

   Nem is olyan rég volt, mikor a házi PC-k alkalmassá váltak arra, hogy megfelelő hangkártya és szoftver segítségével zenét szerkesszünk rajtuk. Kezdetben elég primitív rögzítő szoftverekkel dolgozhattunk, mára azonban ugyanazok a professzionális rendszerek futtathatók az otthoni gépen is, mint amikkel a nagy stúdiókban dolgoznak.
    A Syncopa úttörő szerepet vállalt a különféle szoftverek, hangkártyák, zeneszerkesztő programok széleskörű hazai elterjedésében. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, teszteltünk és használtunk aktívan saját munkáinkhoz is. Elsősorban a PC-s, windowsos világban mozgunk otthonosan, de Apple gépeket is forgalmazunk.

    Specialitásunk a Cubase-re optimalizált költséghatékony PC-k konfigurálása, és a teljes erre alapuló stúdió környezet kialakítása. Számtalan gépünkön dolgoznak a zenészek kis házi zeneszerkesztő sarkoktól a zeneiskolákon át az ország számos meghatározó profi stúdiójáig. A számítógépeken látható címke azt bizonyítja, hogy a dobozban egy átgondoltan felépített, a zenész, illetve a stúdiós céljaira egyedileg konfigurált és optimalizált gép található, és hogy a felhasználója minden kérdésével bármikor megkereshet bennünket. 

      A számítógépeken kívül természetesen minden hozzávalót is forgalmazunk. Mindig rendszerben gondolkodunk. Tehát a számítógépnek, a hangkártyának, a használt szoftvereknek, a midi berendezéseknek, kontrollereknek, hangszereknek, outboard eszközöknek és a stúdió minden felszerelésének összhangban kell működnie. Egy zenei számítógépes munkahely kialakítása előtt mindig leülünk a megrendelővel és jó alaposan letisztázzuk a munkamódszerét és az elvárásait. Sokan feleslegesnek ítélik először ezt a lépést, de utólag minden esetben bebizonyosodik, hogy sok pénzt és rengeteg bosszúságot lehet megtakarítani így.
       Fontosnak tartjuk azt is, hogy a számítógépek gyors fejlődését tekintve mindig a lehető legjobban előretekintő megoldásokat ajánljuk a megrendelőinknek, hogy lehetőség legyen a leghosszabb idejű használatra elavulás veszélye nélkül, illetve ésszerű módon bővíteni lehessen a gépet. De nem szeretnénk kísérleti nyúlnak és béta tesztelőknek sem tekinteni vásárlóinkat, ezért mindenképpen csak általunk tesztelt és jónak tartott rendszereket ajánlunk és adunk át.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány