Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverek
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Számítópek stúdióba

  PCMjúzik

   Nem is olyan rég volt, mikor a házi PC-k alkalmassá váltak arra, hogy megfelelő hangkártya és szoftver segítségével zenét szerkesszünk rajtuk. Kezdetben elég primitív rögzítő szoftverekkel dolgozhattunk, mára azonban ugyanazok a professzionális rendszerek futtathatók az otthoni gépen is, mint amikkel a nagy stúdiókban dolgoznak.
    A Syncopa úttörő szerepet vállalt a különféle szoftverek, hangkártyák, zeneszerkesztő programok széleskörű hazai elterjedésében. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, teszteltünk és használtunk aktívan saját munkáinkhoz is. Elsősorban a PC-s, windowsos világban mozgunk otthonosan, de Apple gépeket is forgalmazunk.

    Specialitásunk a Cubase-re optimalizált költséghatékony PC-k konfigurálása, és a teljes erre alapuló stúdió környezet kialakítása. Számtalan gépünkön dolgoznak a zenészek kis házi zeneszerkesztő sarkoktól a zeneiskolákon át az ország számos meghatározó profi stúdiójáig. A számítógépeken látható címke azt bizonyítja, hogy a dobozban egy átgondoltan felépített, a zenész, illetve a stúdiós céljaira egyedileg konfigurált és optimalizált gép található, és hogy a felhasználója minden kérdésével bármikor megkereshet bennünket. 

      A számítógépeken kívül természetesen minden hozzávalót is forgalmazunk. Mindig rendszerben gondolkodunk. Tehát a számítógépnek, a hangkártyának, a használt szoftvereknek, a midi berendezéseknek, kontrollereknek, hangszereknek, outboard eszközöknek és a stúdió minden felszerelésének összhangban kell működnie. Egy zenei számítógépes munkahely kialakítása előtt mindig leülünk a megrendelővel és jó alaposan letisztázzuk a munkamódszerét és az elvárásait. Sokan feleslegesnek ítélik először ezt a lépést, de utólag minden esetben bebizonyosodik, hogy sok pénzt és rengeteg bosszúságot lehet megtakarítani így.
       Fontosnak tartjuk azt is, hogy a számítógépek gyors fejlődését tekintve mindig a lehető legjobban előretekintő megoldásokat ajánljuk a megrendelőinknek, hogy lehetőség legyen a leghosszabb idejű használatra elavulás veszélye nélkül, illetve ésszerű módon bővíteni lehessen a gépet. De nem szeretnénk kísérleti nyúlnak és béta tesztelőknek sem tekinteni vásárlóinkat, ezért mindenképpen csak általunk tesztelt és jónak tartott rendszereket ajánlunk és adunk át.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

vox_amphones_ac30
Vox AmPhones
31900 Ft
cort ac10-nat front co_ac10
Cort AC100-OP
32900 Ft
marshall_mg101cfx
Marshall MG101CFX
111900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY