Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekItt az Earmaster 7!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


Itt az Earmaster 7!

Nagyobb. Erősebb. Szebb.

Earmaster7

Megjelent a népszerű zenei hallásfejlesztő szoftver, az EarMaster legújabb, 7-es verziója. A fejlesztők végigmentek a korábbi EarMasteren, és alaposan átgyúrtak mindent, amit akár technikai, akár pedagógiai szempontból nem találtak eléggé jónak. Az új szoftverben számos jellemzőt találunk. Teljesen átalakult a grafikus kezelőfelület, de ezen túlmenően is izgalmas újdonságokkal bővítették az eddig is rendkívül sokoldalú programot:

 • Új interaktív kurzus kezdőknek, mely teljesen felöleli a zeneelmélet alapjait
 • Újratervezett on-screen hangszerek (zongora, gitár, nagybőgő, hegedű, cselló, bendzsó, stb.)
 • Új, fejlettebb hangérzékelő algoritmus
 • Új tartalom-érzékeny segítő rendszer
 • Új statisztikai eszköz
 • Megújult Általános workshopok
 • Megújult Jazz workshopok
 • Új intuitív mikrofon tesztelő segéd
 • Megújult lecke ismertető képernyő
 • Új, "üzenetrögzítő" üzemmód a dallam visszaéneklés és a ritmus tapsolás gyakorlatokhoz
 • Új tempó presetek
 • Retina és full screen módok Mac környezetben
 • Új hangszeres profilok
 • A "motorház tető alatti" fejlesztések százai javítják a program használati értékét.

Teljesen új, hogy az EarMaster 7 alapfunkcióiban INGYENESEN is használható, így a letöltést követően egyszerű gyakorlásra máris bevethető, időkorlát nélkül.
Természetesen a zenetanulók és a zenészek ki szeretnék használni a teljes eszköztárat, így a program továbbra is megvásárolható nálunk adathordozón is, a szokásos áron és a szokásos licenszelési megoldásokkal, illetve az iskolák számára is tudjuk adni a speciálisan nekik szánt licensz csomagokat. 
FONTOS: mindenki ingyenesen jogosult az új verzió használatára, aki 2017. május 1. után vásárolt vagy vásárol EarMastert!
Ez az információ azért is lényeges, mert egyelőre nálunk és máshol is még a 6-os verzió install anyagai vannak a polcokon, az ár sem változik, de a telepítést követően már működhet a 7-es EarMaster!


 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset