Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekHangszer erősítők, effketekGitár gyakorló berendezésekÚj firmware és kezelő program a Marshall Code erősítőkhöz

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Új firmware és kezelő program a Marshall Code erősítőkhöz

Marshall Code frissites kozepes

 CODE & Gateway frissítések

Készült egy komolyabb frissítés a Marshallnál a CODE sorozathoz és a  Gateway apphoz

Gateway iOS
Frissítették a támogatást az új iOS biztonsági modellnek megfelelően, hogy az eszközön tárolt zenei hozzáférést visszaállítsuk. Kisebb változtatások történtek az elrendezésben, az újabb képernyőformátumok miatt.

Gateway Android
Most már támogatott a frissített Android biztonsági modell, amely visszaállítja az eszközön tárolt zenei és távoli szinkronizáláshoz való hozzáférést. Kisebb elrendezésváltozások történtek az újabb eszköz képernyőformátumok kezelésére.

CODE Firmware

A Bluetooth funkciók megbízhatóságát és egyéb hibajavításokat készítettünk.A CODE lehetővé teszi, hogy három Bluetooth-eszközt párosítson (a legfrissebb három), és automatikusan csatlakozik ezekhez a legutóbb használt sorrendben.A CODE firmware két módszerrel frissíthető, mindkettő a my.marshall.com-on keresztül érhető el, a Windows rendszeren telepítheti a firmware frissítő segédprogramot, csatlakoztathatja az erősítőt az USB-hez, és automatikusan frissül. Bármely asztali platformon (Windows, MacOS, Linux) megnyithatja a böngésző alapú firmware frissítő segédprogramot, csatlakoztassa az erősítőt a számítógéphez USB-vel és indítsa az automatikus frissítést.Ez csak MIDI-képes böngészőben működik. Ezek közé tartozik a Chrome, a Firefox és az Opera. A legfrissebb firmware-t itt kaphatja meg: https://my.marshall.com/support/firmwareupdate.

 

 

 

 

 

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány