Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekHangszer erősítők, effketekGitár gyakorló berendezésekÚj firmware és kezelő program a Marshall Code erősítőkhöz
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Új firmware és kezelő program a Marshall Code erősítőkhöz

Marshall Code frissites kozepes

 CODE & Gateway frissítések

Készült egy komolyabb frissítés a Marshallnál a CODE sorozathoz és a  Gateway apphoz

Gateway iOS
Frissítették a támogatást az új iOS biztonsági modellnek megfelelően, hogy az eszközön tárolt zenei hozzáférést visszaállítsuk. Kisebb változtatások történtek az elrendezésben, az újabb képernyőformátumok miatt.

Gateway Android
Most már támogatott a frissített Android biztonsági modell, amely visszaállítja az eszközön tárolt zenei és távoli szinkronizáláshoz való hozzáférést. Kisebb elrendezésváltozások történtek az újabb eszköz képernyőformátumok kezelésére.

CODE Firmware

A Bluetooth funkciók megbízhatóságát és egyéb hibajavításokat készítettünk.A CODE lehetővé teszi, hogy három Bluetooth-eszközt párosítson (a legfrissebb három), és automatikusan csatlakozik ezekhez a legutóbb használt sorrendben.A CODE firmware két módszerrel frissíthető, mindkettő a my.marshall.com-on keresztül érhető el, a Windows rendszeren telepítheti a firmware frissítő segédprogramot, csatlakoztathatja az erősítőt az USB-hez, és automatikusan frissül. Bármely asztali platformon (Windows, MacOS, Linux) megnyithatja a böngésző alapú firmware frissítő segédprogramot, csatlakoztassa az erősítőt a számítógéphez USB-vel és indítsa az automatikus frissítést.Ez csak MIDI-képes böngészőben működik. Ezek közé tartozik a Chrome, a Firefox és az Opera. A legfrissebb firmware-t itt kaphatja meg: https://my.marshall.com/support/firmwareupdate.

 

 

 

 

 

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_ua55_elol
Roland UA-55 Quad Capture
Archív termék Tooltip
phonic_max1000_elol
Phonic MAX 1000
86555 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset