Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaFejhallgatók

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Audio-Technica stúdió fejhallgatók

ath-m50     Az Audio-Technica cég M50 stúdió monitor fejhallgatója az utóbbi években igen nagy népszerűségre tett szert. Sikerült a gyárnak egy olyan modellt alkotnia, mely kiváló munkaeszköz lehet a stúdiósoknak a legkülönfélébb műfajokban és munkafolyamatokban.  A népszerűségének egyik oka természetesen a minőségéhez képest rendkívül alacsony ára. Ennél is népszerűbb azonban az M40 típus, mely Igazából nem is egy, hanem két típus. Az M40fs-t befoghatjuk otthoni stúdióban, illetve a nagy stúdiókban is bármilyen munkára. Elég robusztus kialakítású ahhoz, hogy jól bírja a gyűrődést, de ugyanakkor finom, részletező hangja van, egyenletes és széles frekvenciaátvitellel. A D40fs ehhez képest erőteljesebb mélyátvitelt produkál, ezért szeretik nagyon a dobosok, ath-m40fs smallmeg az elektronikus zenéket barkácsoló fiatalok is. Újabban nagyon felkapták a DJ-k is. E két utóbbi modell ára is bagó a kategóriájukban elterjedt, hasonló paraméterekkel rendelkező típusokkal összevetve. Az említett fejhallgatókról a gyár honlapján természetesen részletes információkat találhatunk. Az sem mellékes a felhasználók számára, hogy a többi Audio-Technica termékhez hasonlóan a fejhallgatók esetében is él a garanciahosszabbítás lehetősége. A vásárlást követően egy gyors internetes regisztrációval 2 évre hosszabbítható az alapgarancia.

    Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy a mostanában nagyon (agyon) hájpolt Beats Pro fejhallgatóval szemben az M50 több, mint jó alternatíva.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány