Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaFejhallgatók
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Audio-Technica stúdió fejhallgatók

ath-m50     Az Audio-Technica cég M50 stúdió monitor fejhallgatója az utóbbi években igen nagy népszerűségre tett szert. Sikerült a gyárnak egy olyan modellt alkotnia, mely kiváló munkaeszköz lehet a stúdiósoknak a legkülönfélébb műfajokban és munkafolyamatokban.  A népszerűségének egyik oka természetesen a minőségéhez képest rendkívül alacsony ára. Ennél is népszerűbb azonban az M40 típus, mely Igazából nem is egy, hanem két típus. Az M40fs-t befoghatjuk otthoni stúdióban, illetve a nagy stúdiókban is bármilyen munkára. Elég robusztus kialakítású ahhoz, hogy jól bírja a gyűrődést, de ugyanakkor finom, részletező hangja van, egyenletes és széles frekvenciaátvitellel. A D40fs ehhez képest erőteljesebb mélyátvitelt produkál, ezért szeretik nagyon a dobosok, ath-m40fs smallmeg az elektronikus zenéket barkácsoló fiatalok is. Újabban nagyon felkapták a DJ-k is. E két utóbbi modell ára is bagó a kategóriájukban elterjedt, hasonló paraméterekkel rendelkező típusokkal összevetve. Az említett fejhallgatókról a gyár honlapján természetesen részletes információkat találhatunk. Az sem mellékes a felhasználók számára, hogy a többi Audio-Technica termékhez hasonlóan a fejhallgatók esetében is él a garanciahosszabbítás lehetősége. A vásárlást követően egy gyors internetes regisztrációval 2 évre hosszabbítható az alapgarancia.

    Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy a mostanában nagyon (agyon) hájpolt Beats Pro fejhallgatóval szemben az M50 több, mint jó alternatíva.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

beyerdynamic_tgv35ds
Beyerdynamic TG V35D S
14500 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY