Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaFejhallgatók
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Audio-Technica stúdió fejhallgatók

ath-m50     Az Audio-Technica cég M50 stúdió monitor fejhallgatója az utóbbi években igen nagy népszerűségre tett szert. Sikerült a gyárnak egy olyan modellt alkotnia, mely kiváló munkaeszköz lehet a stúdiósoknak a legkülönfélébb műfajokban és munkafolyamatokban.  A népszerűségének egyik oka természetesen a minőségéhez képest rendkívül alacsony ára. Ennél is népszerűbb azonban az M40 típus, mely Igazából nem is egy, hanem két típus. Az M40fs-t befoghatjuk otthoni stúdióban, illetve a nagy stúdiókban is bármilyen munkára. Elég robusztus kialakítású ahhoz, hogy jól bírja a gyűrődést, de ugyanakkor finom, részletező hangja van, egyenletes és széles frekvenciaátvitellel. A D40fs ehhez képest erőteljesebb mélyátvitelt produkál, ezért szeretik nagyon a dobosok, ath-m40fs smallmeg az elektronikus zenéket barkácsoló fiatalok is. Újabban nagyon felkapták a DJ-k is. E két utóbbi modell ára is bagó a kategóriájukban elterjedt, hasonló paraméterekkel rendelkező típusokkal összevetve. Az említett fejhallgatókról a gyár honlapján természetesen részletes információkat találhatunk. Az sem mellékes a felhasználók számára, hogy a többi Audio-Technica termékhez hasonlóan a fejhallgatók esetében is él a garanciahosszabbítás lehetősége. A vásárlást követően egy gyors internetes regisztrációval 2 évre hosszabbítható az alapgarancia.

    Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy a mostanában nagyon (agyon) hájpolt Beats Pro fejhallgatóval szemben az M50 több, mint jó alternatíva.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

ath_m40x_2_sq
Audio-Technica ATH-M40X
30900 Ft
Akciós termék Tooltip
vox_mv50_cr
VOX MV50 Classic Rock
69900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset