Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaFejhallgatók
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Audio-Technica stúdió fejhallgatók

ath-m50     Az Audio-Technica cég M50 stúdió monitor fejhallgatója az utóbbi években igen nagy népszerűségre tett szert. Sikerült a gyárnak egy olyan modellt alkotnia, mely kiváló munkaeszköz lehet a stúdiósoknak a legkülönfélébb műfajokban és munkafolyamatokban.  A népszerűségének egyik oka természetesen a minőségéhez képest rendkívül alacsony ára. Ennél is népszerűbb azonban az M40 típus, mely Igazából nem is egy, hanem két típus. Az M40fs-t befoghatjuk otthoni stúdióban, illetve a nagy stúdiókban is bármilyen munkára. Elég robusztus kialakítású ahhoz, hogy jól bírja a gyűrődést, de ugyanakkor finom, részletező hangja van, egyenletes és széles frekvenciaátvitellel. A D40fs ehhez képest erőteljesebb mélyátvitelt produkál, ezért szeretik nagyon a dobosok, ath-m40fs smallmeg az elektronikus zenéket barkácsoló fiatalok is. Újabban nagyon felkapták a DJ-k is. E két utóbbi modell ára is bagó a kategóriájukban elterjedt, hasonló paraméterekkel rendelkező típusokkal összevetve. Az említett fejhallgatókról a gyár honlapján természetesen részletes információkat találhatunk. Az sem mellékes a felhasználók számára, hogy a többi Audio-Technica termékhez hasonlóan a fejhallgatók esetében is él a garanciahosszabbítás lehetősége. A vásárlást követően egy gyors internetes regisztrációval 2 évre hosszabbítható az alapgarancia.

    Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy a mostanában nagyon (agyon) hájpolt Beats Pro fejhallgatóval szemben az M50 több, mint jó alternatíva.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

genelec_8050_elol
Genelec 8050B
404900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset