Ön itt van: FőoldalSzerviz
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Syncopa szerviz

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy túlterheltség miatt jelenleg újabb szerviz megbízásokat csak nagyon korlátozott mértékben tudunk fogadni. Emiatt a szerviz felkeresése előtt mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk!A Syncopa kezdettől fogvasyncopa service szervizként is működik. Alapelvünk szerint amit meg lehet javítani, az meg is kell javítani. Sokan gondolták azt pár évvel ezelőtt, hogy elektronikai berendezéseket már nem érdemes javítani, olcsóbb kidobni a régit, és vásárolni egy újat. Aztán a gazdasági nehézségek ráirányították a figyelmet az ésszerű és fenntartható gazdaságra valamint a lehető legnagyobb takarékosságra. Ismét felértékelődött tehát a szervizek szerepe. Másrészt a zenészek körében eleve van bizonyos kötődés a régebbi hangszerek iránt, akkor is, ha ezek elektronikus eszközök. Mi már a kiválasztásban és a vásárláskor is segítünk abban, hogy a villannyal működő hangszerek, hangosítási berendezések sokáig üzembiztosan működjenek. Eleve a megbízhatóbb és a szervizelhető termékeket ajánljuk. Ha pedig mégis bekövetkezik valamiféle meghibásodás, akkor garanciaidőn belül és azon túl is igyekszünk a lehető leggyorsabban és a legszakszerűbben elvégezni a javítást.

A szervizben a következő munkákat vállaljuk:

 • szintetizátorok, digitális zongorák, orgonák javítása
 • bővítések, kiegészítő opciók beépítése
 • vintage, analóg hangszerek javítása, beállítása, kalibrálása
 • erősítők, keverők, effektek és más hangtechnikai berendezések javítása
 • gitárerősítők, effektek, gitárelektronikák javítása, illesztési problémák megoldása
 • gitárok beállítása
 • komplett hangosítási rendszerek megtervezése és megvalósítása intézmények, színházak, iskolák, egyházak részére
 • meglevő hangosítási rendszerek felülvizsgálata, átalakítása, korszerűsítése
 • stúdiótechnikai berendezések javítása, komplett stúdiók berendezése, beüzemelése
 • zenei számítógépes rendszerek kialakítása otthoni zeneszerkesztéshez, félprofi vagy professzionális stúdiómunkákhoz, oktatáshoz, multimédia célokra
 • általános célú számítógépek, számítástechnikai eszközök konfigurálása, szervizelése, karbantartása
 • világítástechnikai berendezések és egyéb showtechnikai eszközök javítása, DMX rendszerek kialakítása, programozása

Nem vállaljuk az akusztikus hangszerek esetében a speciális hangszerészi szakértelmet és felszereltséget igénylő javításokat. Hangszórók javításával csak bizonyos korlátozott szintig tudunk foglalkozni. Nem vállalunk be olyan feladatokat, melyek következtében érintésvédelmi előírásokat kellene megszegni vagy egyéb jogsértő következménnyel járnának.

Alkatrészek értékesítésével cégünk nem foglalkozik!

A szerviz az üzlettel azonos helyen (8992 Bagod, Kossuth u. 7.) sz. üzemel.
Telefon: 92/560-036, 560-037

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

korg_pa300felul
KORG PA300
184900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset