Ön itt van: FőoldalSzerviz

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Syncopa szerviz

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy túlterheltség miatt jelenleg újabb szerviz megbízásokat csak nagyon korlátozott mértékben tudunk fogadni. Emiatt a szerviz felkeresése előtt mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk!A Syncopa kezdettől fogvasyncopa service szervizként is működik. Alapelvünk szerint amit meg lehet javítani, az meg is kell javítani. Sokan gondolták azt pár évvel ezelőtt, hogy elektronikai berendezéseket már nem érdemes javítani, olcsóbb kidobni a régit, és vásárolni egy újat. Aztán a gazdasági nehézségek ráirányították a figyelmet az ésszerű és fenntartható gazdaságra valamint a lehető legnagyobb takarékosságra. Ismét felértékelődött tehát a szervizek szerepe. Másrészt a zenészek körében eleve van bizonyos kötődés a régebbi hangszerek iránt, akkor is, ha ezek elektronikus eszközök. Mi már a kiválasztásban és a vásárláskor is segítünk abban, hogy a villannyal működő hangszerek, hangosítási berendezések sokáig üzembiztosan működjenek. Eleve a megbízhatóbb és a szervizelhető termékeket ajánljuk. Ha pedig mégis bekövetkezik valamiféle meghibásodás, akkor garanciaidőn belül és azon túl is igyekszünk a lehető leggyorsabban és a legszakszerűbben elvégezni a javítást.

A szervizben a következő munkákat vállaljuk:

 • szintetizátorok, digitális zongorák, orgonák javítása
 • bővítések, kiegészítő opciók beépítése
 • vintage, analóg hangszerek javítása, beállítása, kalibrálása
 • erősítők, keverők, effektek és más hangtechnikai berendezések javítása
 • gitárerősítők, effektek, gitárelektronikák javítása, illesztési problémák megoldása
 • gitárok beállítása
 • komplett hangosítási rendszerek megtervezése és megvalósítása intézmények, színházak, iskolák, egyházak részére
 • meglevő hangosítási rendszerek felülvizsgálata, átalakítása, korszerűsítése
 • stúdiótechnikai berendezések javítása, komplett stúdiók berendezése, beüzemelése
 • zenei számítógépes rendszerek kialakítása otthoni zeneszerkesztéshez, félprofi vagy professzionális stúdiómunkákhoz, oktatáshoz, multimédia célokra
 • általános célú számítógépek, számítástechnikai eszközök konfigurálása, szervizelése, karbantartása
 • világítástechnikai berendezések és egyéb showtechnikai eszközök javítása, DMX rendszerek kialakítása, programozása

Nem vállaljuk az akusztikus hangszerek esetében a speciális hangszerészi szakértelmet és felszereltséget igénylő javításokat. Hangszórók javításával csak bizonyos korlátozott szintig tudunk foglalkozni. Nem vállalunk be olyan feladatokat, melyek következtében érintésvédelmi előírásokat kellene megszegni vagy egyéb jogsértő következménnyel járnának.

Alkatrészek értékesítésével cégünk nem foglalkozik!

A szerviz az üzlettel azonos helyen (8992 Bagod, Kossuth u. 7.) sz. üzemel.
Telefon: 92/560-036, 560-037

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány