Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokKlasszikus gitárokJose Ferrer klasszikus gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Jose Ferrer klasszikus gitárok

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kezdő gitárosok kezébe is tisztességes hangszer kerüljön. A különféle multi áruházak sportot csinálnak belőle, különösen ünnepek előtt, hogy szórólapjaikon nevetséges olcsó árakon "gitárokat" kínáljanak. Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a szakszerűtlenül összedobált, igénytelen kivitelű, gitárnak látszó tárgyak alkalmasak lennének a gitározás megtanulására. A szülők szájából a szlogen mindig így szól: "Á, ki tudja, meddig tart a gyerek lelkesedése, aztán dobhatjuk ki az újabb kacatot!".
A mi álláspontunk szerint amennyiben a gitározással épp ismerkedő gyerek vagy fiatal kezébe egy alkalmatlan "hangszer" kerül, akkor BIZONYOSAN nem fog rajta megtanulni, tehát eleve felesleges megvenni. Ha megakarjuk adni magunknak vagy szeretteinknek a sanszot, hogy tényleg meg tudjunk tanulni gitáron játszani, akkor annak a gitárnak teljesíteni kell néhány nagyon alapvető feltételt.
Nézzük, melyek a leglényegesebb dolgok:

  • A megfelelő nyak nem tekeredik, jó az alap íve, és később sem deformálódik.
  • Az érintők (bundok) pontosan vannak beillesztve. Ha ez nem stimmel, akkor hamis lesz a gitár.
  • Az olcsó "ládagyári" gitárokba gyakran igen rossz minőségű hangolókulcsokat szerelnek. Képzett szakembernek is gyötrelmes dolog ezekkel behangolni a gitárt, egy kezdő pedig gyorsan elkeseredik, ha nem sikerül a hangolás.
  • Az gitár illesztéseinek, a fedlapnak, a hátlapnak, a húrlábnak hibátlanoknak kell lenniük, nem jöhet zavaró zörgés a gitárból.

   Ezek persze csak a legalapvetőbb dolgok, amelyekre oda kell figyelni. A Jose Ferrer El Primo gitárok azon olcsó gitárok közé tartoznak, melyeket már bátran a kezdők kezébe merünk adni. Világszerte népszerűek ezek a tanuló gitárok. A fedlap laminált fenyő, az érintőlap rózsafa. Amit nem látunk a képen, hogy a gitárba nyakmerevítő pálcát építettek be, így garantálják, hogy a nyak nem deformálódik a későbbiek során sem, illetve kisebb állításokat utólag is elvégezhetünk. A gitárhoz még egy tokot is adunk. Jó kis bónuszként pedig a vásárló egy internetes regisztráció után letölthető gitár tanítóanyagokhoz fér hozzá.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset