Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekPengetős hangszerekGitárokElektromos gitárokCort gitárok
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cort gitárok

Cort_gitarok    Miért szeretjük a Cort gitárokat? Biztosan azért, mert jók. Vagy mert szépek. De az is lehet, hogy azért, mert megfizethető az áruk. Valószínűleg mindezek a tényezők közrejátszanak a márka nagy népszerűségében.

    Egyet biztosan állíthatunk. A Cort gitárok népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt. Körülbelül 12-15 éve, amikor elkezdtek Európába beözönleni az olcsó távolkeleti gitárok, majd egyszer csak feltűntek a Cort termékek, nem igazán tudtuk hova tenni ezt a márkát. Aztán kiderült, hogy a koreai cégnek amerikai gyökerei vannak, 1960 óta gitárokat gyártanak.  Arra is gyorsan rájöttünk, hogy nem azért drágábbak a távolkeleti tucatgitároknál, mert elszállt marketingesek bóvlival kereskednek, hanem ezek valódi GITÁROK. Rendesen, szépen, a szakma szabályai szerint megalkotott, külsőre is tetszetős modellek, melyeket az ember élvezettel fog a kezébe, és ráadásul nagyon jól is szólnak. Gyorsan felkapták őket Európa szerte.
A Cort választékában egyaránt megtalálhatók a kezdőknek és a profiknak való modellek. A kezdő gitárosok részére sem ajánlunk gagyi modelleket, ezért örültünk meg a megfizethető áru, de nagyon korrekt minőségű Cort alapmodelleknek. Ugyanakkor nem véletlenül láthatunk sok profi gitáros, basszusgitáros kezében is Cort gitárokat a színpadokon. Ők sok hangszer kipróbálása után döntöttek egy adott Cort modell mellett. Azért, mert számukra az adta az elvárt feelinget.
    A Cort gitárok teljes aktuális választéka megtalálható a gyár oldalán. Gitárosok számára finom csemege a 2012-es PDF formátumú katalógusuk. Számos Cort modell megtalálható webáruházunkban is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

sennheiser_ew300-iem_g3
Sennheiser ew300 IEM G3
Archív termék Tooltip
jbl_eon615_elolhatul
JBL EON615
164500 Ft
Akciós termék Tooltip
boss_sd1_dontott
Boss SD-1
23900 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset