A rendkívüli helyzet miatt az oldalunkon található ár- és készlet információkat nem tudjuk garantálni, ezért rendelés leadás előtt egyeztetést kérünk. Megértésüket köszönjük!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Korg EK50

Nyomtatás
Kísérőautomata szintetizátor
Bruttó listaár:175000 Ft
Eladási ár:175000 Ft
Nettó ár:137795 Ft
Adó összege:37205 Ft
1-2m.gif
Gyártó:Korg
Leírás

Leírás


1. Hatékony hangrendszer

12 cm-es, 10 + 10 W-os Hi-Fi Bass-reflex dupla kúpos hangsugárzók, amelyek a kellemes zongora hangok és az erőteljes mélyhangok megszólalását biztosítják. A hangszóró EQ gombjával kiválasztható az ideális hangbeállítás.

2. Világító gombok
Az EK-50 gombjai világítanak, így segítenek a felhasználónak tisztán látni, hogy egy adott pillanatban mi is történik. Ennek is köszönhető, hogy az EK-50 kezelése rendkívül egyszerű.

3. Sokféle zenei műfajra kiterjedő, kiváló minőségű hangzások és stílusok széles választéka
Az akusztikus hangszerektől a népszerű szintetizátor hangokig, az EK-50 számos kiváló minőségű hangzást és stílust tartalmaz (702 előre beállított, azaz Preset hang és 41 dobkészlet). Az EK-50 több, mint 280 kiváló minőségű Preset zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható.

4. 64 hang polifónia
Ebben az árkategóriában ennek a hangszernek a legmagasabb a polifóniája, így még Layer-ek használatakor sem kell attól tartani, hogy kimaradnak a hangok.

5. Számtalan stílus
A rengeteg kiváló minőségű automatikus kísérő pattern (stílus) igazán szórakoztató élményt nyújt. Az EK-50 több, mint 280 zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható. Az egyes stílusoknak 4 különböző variációs pattern-je, valamint 2 Fill, 2 Intro, 2 Ending és Count in/Break funkciója is van.

6. Sztereó multi effekt processzor
Az EK-50-ben 2 sztereó effektprocesszor található, és a felhasználó 34 effekt típus (148 változat) közül választhatunk. Játék közben a 148 effekt közül egyszerre kettőt lehet kiválasztani és használni.

7. Nagyméretű stílus adatbázis a valóban széles választékhoz
A KORG Pa 50-hez kifejlesztett memóriának köszönhetően - a gyári stílusok biztonságos tárolása mellett - akár 96 felhasználói (User) stílus mentése is lehetséges. A Pa50-et világszerte több tízezren használják , és a rendelkezésre álló stílusok a helyi és nemzetközi zenei stílusok igen széles választékát ölelik fel. (Ez a funkció egy hamarosan elérhető frissítésben, egy letölthető szoftver segítségével lesz használható).

8. Élő játékhoz ideális!
- A stílusok testreszabhatók és ezekből Set List-ek állíthatók össze (A listákat 4x10 bankban tárolhatjuk). Az ugyanazon bankba elmentett listák egyetlen gombnyomással behívhatóak. A független LINE OUT kimeneten keresztül a hangszert könnyedén csatlakoztathatjuk külső PA rendszerhez is (ellentétben más, ebben a kategóriában kapható billentyűzetekkel szemben, melyek általában megosztott, azaz Headphone/LINE OUT kimenettel rendelkeznek).

9. Sok más hasznos funkció
- A hangszeres játék felvehető (MIDI-n keresztül), majd visszahívható, és rájátszhatunk a korábban felvett és visszajátszott alapra. Zenei alapként más formátumú fájlok (mp3, wav) is használhatók
- A közkedvelt Grand Piano hangszín a „Grand Piano” gomb segítségével azonnal betölthető
- 64 „zenei stílus”: ezek néhány „Preset” stíluson alapulnak, de nagyon hasonlítanak azokhoz az eredeti dalokhoz, melyeket emulálnak. (Érdemes ezeket mintaként használni a stílusok személyre szabásakor!)

Specifikációk

 

Hangszínek: 675 hang + 35 dobkészlet (Drum Kit)
Stílusok: 280 Preset stílus, 96 User stílus (a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után), 64 zenei stílus
Polifónia: 64 hang
Effektek: 34 effekt típus (50 a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után)
Bemeneti, illetve kimeneti csatlakozások:
- LINE OUT (L / MONO + R)
- fejhallgató,
- USB-MIDI (AUDIO a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után)

Táplálás: 12V-os AC adapterről, vagy 8 darab AA elemről

Méretek (szélesség x magasság x mélység): 994 x 392 x 132 mm
Tömeg: 7,5 kg

Tartozékok: Használati utasítás, kottatartó, hálózati adapter

Kiegészítők (külön kell megvásárolni): PS-3, DS-1H, EXP-2, XVP-20, XVP-10, VP-10, PS-1

Videók

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

akg_p5s
AKG P5 S
17990 Ft
alesis_vi49_dontott
Alesis VI49
75599 Ft
akg_p170_kep1
AKG P170
34500 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány