Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokLátványtechnikaLED függönyök, lézer és DMX - a változatos színpadkép
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

LED függönyök, lézer és DMX - a változatos színpadkép

    Az idősebbek még jól emlékeznek azokra az időkre, amikor a koncerteket, bulikat gyakran olyan kultúrházakban rendezték, hogy a félhomályos színpadon a zenészek gyakran egymást sem látták, nem hogy a kottát vagy a szöveget. Tipikusak voltak azok a bálok, ahol a táncplaccon még volt valami fény, de a színpadon működő zenészeket már nem lehetett látni a sötétben. A zenekarok maguk próbáltak a helyzeten javítani, mindenféle barkácsolt színes világításokkal, ki - ki villanyszerelői ambíciói és anyagi lehetőségei szerint. Közben persze hatalmasat fejlődött a világ. Ma már elérhető áron be lehet szerezni a színpadi világítás kellékeit, és mindenki kiélheti kreatív hajlamait a tetszetős és változatos színpadkép elérése érdekében. Mostanára már egy lakodalom alkalmából is elvárás, hogy legyen a zene mellett hangulatos fénykavalkád is. A kisebb zenekarok is igyekeznek tehát felfegyverkezni mindenféle  világító berendezéssel.  Látjuk azonban azt is, hogy akik most állnak neki a látványtechnika kialakításának, gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy mit célszerű beszerezni, mire képesek a "szabadonfutó" fényeffektek, hogyan működik a DMX rendszer, mik a DMX üzemeltetés szabályai, hogyan célszerű lézereket beállítani a rendszerbe, miként hozható össze a DMX a midivel, és hasonlók. Gyakori kérdés, hogy mikor indokolt a hagyományos lámpatestek használata, mikor jobbak a LED-es lámpák? Mikor és hogyan célszerű használni a különféle projektorokat? Mik a LED függöny és a LED fal használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók?
      Van itt tehát egy csomó kérdés, de ez teljesen természetes egy új technikai megoldás bevezetése előtt. Gyakran tapasztaljuk, hogy sokan megijednek az új fogalmaktól, pedig a számítástechnikában kicsit jártasak számára gyorsan elsajátítható a komplikáltabb látványvezérlések összeprogramozása is. Mi azon vagyunk, hogy tapasztalatainkkal, tanácsainkkal elősegítsük az általatok kitalált látványos színpadi megjelenés megvalósítását. Biztosítjuk azt a fajta szakértelmet és szerviz hátteret, amely mellett sem a beüzemelés, sem a folyamatos üzembentartás mellett nem lehetnek problémák. Ha kikéritek tanácsainkat, költséghatékonyan tudjátok megvalósítani ezeket a rendszereket a segítségünkkel!
       A közelmúltban például a Forte zenekar alakította át jelentősen a showtechnikai eszközparkját, számos korszerű megoldást bevetve. A berendezések átadását követően szívesen vettünk részt a beállításban is. A tavalyi nyitóbulira már egészen profin tudták menedzselni a rendszerüket, azóta pedig természetesen már szerves része a bulinak ez a látványtechnika.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

ld_ldmaui5_1
LD Systems MAUI 5
179900 Ft
roland_td1k
Roland TD-1K
153900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset