Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokLátványtechnikaCameo LED-es fények az Adam Halltól
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Cameo LED-es fények az Adam Halltól

Cameo FloodLightAz Adam Hall cégcsoportot aligha kell a zenészek, illetve színpadtechnikai szakemberek számára bemutatni. Kezdetben főleg az állványok és különféle konténerek, színpadi kiegészítő berendezések miatt váltak ismertté, manapság azonban már jelentősen kibővült a palettájuk, és hozzájuk tartozik például a Palmer gitárerősítő, de számos PA rendszer komponenst és egyéb terméket is megtalálunk a kínálatukban.  Nemrég nyitottak a színpadi világítástechnika irányába is, és Cameo néven kezdték el forgalmazni LED-es világítástechnikai eszközeiket. Kissé bizalmatlanul közeledtünk az új márka felé, mivel az elmúlt években rendkívül sok tapasztalatot szereztünk az "olcsó" távol-keleti LED-es és hagyományos fényekkel kapcsolatban. Igazából nem is találtunk olyan márkát az olcsó szériában, amit nyugodt szívvel mertünk volna ajánlani az ügyfeleinknek, nagyon sok volt a meghibásodás. Előfordult, hogy már nálunk, a kicsomagolást követően kiderült, hogy 6 LED PAR lámpából 2 eleve hibás volt.
Az Adam Hall viszont mindig ismert volt megbízhatóságáról, és úgy tűnik, most is olyan termékekkel jelentkezett, melyek nem a gagyi kategóriában futnak. Igaz, az említett "olcsó kütyükhöz" viszonyítva kicsit magasabb az áruk, de jóval olcsóbbak a piacon professzionálisként emlegetett konkurensekhez képest. Eddig semmiféle problémát nem tapasztaltunk, pedig most már jó pár darabot eladtunk belőlük. Eleve amikor az ember kézbe veszi őket, már akkor látható, hogy tisztességesen össze vannak szerelve, minőségi anyagokból készülnek, jó a fényerejük, azonnal bizalmat keltenek az emberben. A fényeffektek sokoldalúak, önállóan is használhatók, de természetesen DMX vezérléssel, rendszerben használva tudunk igazán látványos és hatékony színpadi megjelenést megvalósítani. A termékek egy része már megnézhető és megvásárolható nálunk, érdemes bekukkantani a webshopba is. A megfelelő színpadi fényrendszer kialakítása persze nem mindig egyszerű, de nagyon szívesen segítünk mindenkinek az optimális megoldásokat kitalálni. Mivel manapság általában DMX rendszerek kialakítása folyik, abban igyekszünk támogatni vásárlóinkat, hogy a kialakítandó rendszer  lehető legrugalmasabban bővíthető és alakítható legyen akkor is, ha menet közben változnak az igények.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

vox_mv50_hg
VOX MV50 HG
75900 Ft
kronos61_top7
Korg Kronos2 61
975900 Ft
korg_odyssey_r3_dontott
ARP Odyssey
254900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset