2019. december 14-én, szombaton hétköznapi nyitvatartás szerint, 9:30 - 12:00 és 12:30 - 17:30 között leszünk nyitva!

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


TC Electronic BG250 112

Nyomtatás
Basszusgitár erősítő
Bruttó listaár:99900 Ft
Eladási ár:99900 Ft
Nettó ár:78661 Ft
Adó összege:21239 Ft
7d.gif
Gyártó:TC Electronic
Leírás

Elkészítettük a legfrissebb basszuskombónkat egy olyan trükkel felvértezve, amit a TC fejlesztőcsapata valósított meg először: létrehozni egy olyan megoldást, ami hordozható, elegendő erő lakozik benne, hogy megállja a helyét próbateremben, vagy koncerten is és beépített effekteket is tartalmaz.

A könnyedén hordozható BG250 basszuskombó képes TonePrint®-eket fogadni, rendelkezik beépített hangolóval és szinte minden szituációhoz elegendő nyers erővel.

A TonePrint koncepciónak hála pillanatok alatt betölthetünk az eszközbe basszusgitárhoz való effekteket: Chorus, Flanger, Vibrato, Sub'n' Up Octaver, SpectraComp vagy Bass Drive. A TonePrint koncepciónak megfelelően rengeteg zenész készítette el saját TonePrint-jét, kifejezetten basszusgitárra: Nathan East (Eric Clapton, Fourplay, Toto), Charles Cave (White Lies), Michael Shuman (Queens of the Stoneage), Gail Ann Dorsey (Lenny Kravitz, David Bowie, Seal), Mark King (Level 42), Roscoe Beck (Leonard Cohen, Robben Ford) és még sokan mások és egyre csak bővül.

Ezek a beállítások természetesen ingyenesen elérhetőek, és az ingyenes iPhone és Androidos alkalmazás segítségével pofonegyszerűen a berendezésbe küldhetőek. Semmi kétség, a basszuseffektekkel a basszusgitározás még jobb móka, és újabb és újabb ötletek juthatnak eszünkbe, újabb és újabb basszus-futamokat eredményezve.

A BG250 250W nyers erőt nyújt, amit a legújabb Class D erősítőnk szolgáltat, ennek az alkatrésznek az önsúlya miatt lehet a kombó - nyilván a teljesítményéhez, és a méretéhez képest kis súlyú, hiszen mindössze 16kg-ot nyom, de mégis a versenytársai közül ez az egyik leghangosabb! A preamp-ra került egy kifejezetten basszus célra kialakított hangoló, ami nagyon gyorsan működik és 5 húros hangszerekre találták ki. A TubeDrive és a szofisztikált hangszínszabályzó, amivel a gitár jelét tudjuk formálni ízlésünknek megfelelően, képes a karcosabb slap-re, de olyan hangzás szerint is képes szólni, ahogy a csöves eszközök szólnak, bármilyen stílusban megállják a helyüket klasszikus rock-tól akár a funk-ig.

Ezeken felül találunk Aux bemenetet és fülhallgató kimenetet gyakorláshoz, míg a szimmetrikus XLR kimenet a felvételt és az élő előadást rutinműveletté egyszerűsíti. Természetesen a kombó feladata, hogy a basszus szépen dörmögjön, mégis mindenképpen felhívjuk a figyelmet a BG250 Toneprint potméterére ...

Úgyhogy büszkén állíthatjuk, hogy ez a kombó magasan túl fogja szárnyalni a basszuskombókkal szemben támasztott elvárásaitokat!

Tulajdonságok

TonePrint® – Művészek és effektek szerint csoportosítva
250 Watt teljesítmény
Súly: 16 kg
Beépített Basszus-hangoló
TubeDrive – Bemeneten és a végfokon egyaránt
Gyárilag beletöltött TC Bass Chorus
hangszínszabályzó a basszus karakterének formálásához
Bemenet próbához – hallgathatjuk fülhallgatóban és a hangszórón is
Szimmetrikus kimenet - problémamentes és célszerű felvétel és hangosítás
Magas jelszintű fülhallgató kimenet
A TubeTone, hangoló & TonePrint® egy opcionális kiegészítővel lábkapcsolóval is vezérelhető
15" custom TC sugárzó, custom TC tweeter

Garancia A termékre 12 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

boss_sd1_dontott
Boss SD-1
19900 Ft
korg_krome61_felul
Korg Krome 61
Archív termék Tooltip
crown_xli_vegfok_elol
Crown XLi 1500
103500 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset