Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaTudjuk, mit fogsz hallgatni karácsonykor!
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Tudjuk, mit fogsz hallgatni karácsonykor!

Genelec 8020DPM kep    Nem titkoljuk, hogy a Genelec monitor hangfalai mindig is a szívünk csücskében voltak. Mióta cégünk működik, minden stúdiózással foglalkozó embernek jó szívvel ajánlottuk ezt a márkát, mert valódi stúdiós munkaeszköznek tartjuk a gyár termékeit. Ezeknek a hangfalaknak a segítségével nagyon pontosan meg tudjuk találni a hangfelvételek hibáit, fel tudjuk tárni a keverés és a mastering problémás részeit, össze tudunk hasonlítani különféle felvételeket. Értékelni tudjuk a teret és az effektezést, a dinamikai problémákat és a hangzási egyensúlyokat. 
    Persze minden stúdiómonitortól ezeket a funkciókat várjuk el, a Genelec modellek azonban talán azért terjedtek el annyira széles körben, mert a stúdiósok nagy részének "bejön" a velük való munka, és igen gyorsan rászoknak a használatukra, és nagyon nehezen viselik aztán a hiányukat, ha egy munka során valamiért nem dolgozhatnak velük.
    Természetesen a Genelec is gyárt olcsóbb, kisebb hangfalakat és nagyon komoly, igazából csak nagy stúdiókban használható modelleket. Megmutatjuk, hogy a kicsikkel, akár házi stúdiós körülmények között is teljesen átértékelhetjük, amint a monitorhangfalakról gondoltunk.    

   Mostani, év végi Genelec kampányunkban elsősorban a 8020DPM modellre szeretnénk felhívni a figyelmet. Az üzletben lehet tesztelni ezeket a hangfalakat, és ha megtetszenek, akkor nagyon barátságos áron meg is lehet vásárolni őket.
Azonban, ha a nagyobb, 8030-as, 8040-es vagy a már klasszikussá vált 8050 képezné a vágy titokzatos tárgyát, most azokra is speciális kondíciókat kínálunk 2018 karácsonyáig!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_junods88_felul
Roland Juno-DS88
329900 Ft
jbl_prx812_elol
JBL PRX812W
310500 Ft
korg_sq1_dontott
Korg SQ-1
33900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset