Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Roland F-130R

Nyomtatás
Digitális zongora
Archív termék Tooltip

not_available.gif
Gyártó:Roland
Leírás

 ARCHÍV TERMÉK

 ARCHÍV TERMÉK

Leírás

 

 

 • A Roland piacvezető technológiái egy stílusos, kedvező árú hangszerben
 • A SuperNATURAL Piano hangforrás, biztosítja egy akusztikus zongora autentikus, gazdag hangzását
 • Új PHA-4 Standard kalapácsmechanikás-billentyűzet kiváló érzékenységével biztosítja a SuperNATURAL Piano hangforrásban rejlő gazdag tonális lehetőségek megszólaltatását
 • Kifinomult, beépített ritmus funkció intelligens kísérettel; 72 különböző ritmus, ebből 6 zongora stílus
 • Az akusztikus zongora hangszíneken túl 305 további hangszín, közte elektromos zongorák, vonósok, orgonák, gitárok, rézfúvósok és szintetizátor hangszínek
 • Ingyenes Air Performer alkalmazás iPhone, iPad, vagy iPod Touch készülékekre
 • Ingyenes Piano Partner alkalmazás iPad-re (zongorajáték, kotta olvasási készségek interaktív fejlesztése)
 • Headphones 3D Ambience effekt, mely több-dimenziós hangzást tesz lehetővé fejhallgató használatakor
 • USB memória csatlakoztatási lehetőség WAV/SMF dalok lejátszásához és beépített felvevő által készített adatok tárolásához
 • USB port számítógépes alkalmazások futtatásához (Mac vagy Windows)
 • Hasznos funkciók a napi gyakorláshoz (pl. Volume Limit, mellyel egymástól függetlenül állítható be a külső hangszóró és a fejhallgató hangereje
 • Kapható fehér és fekete színben

Kiváló zongorahangzás kompakt életterekhez

Az F-130R apartmanokhoz, kis lakásokhoz illő ideális méretekkel rendelkező minőségi zongora. A Roland elismert zongorahangzása, billentés érzete és technológia jellemzői prémium minőséget képviselnek ebben a hangszerben, amely könnyedén elfér szűk helyeken is. Az F-130R kedvező árú, mégis elegáns megjelenésű, ideális a modern életterekhez, és a fehér vagy fekete felületek lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezet stílusához és hangulatához egyaránt. A különleges billentyűfedél felnyitott állapotban kottatartóként funkciónál, lezárva pedig teljesen eltakarva védi a billentyűzetet. A hangszer így még alacsonyabb, amikor nem használják.
A Roland legújabb technológiái egy High-End minőségű zongorában
Az F-130R kiváló gyártási minősége és innovatív technológia jellemzői messze meghaladják az árkategóriájára jellemzőket. A Roland SuperNATURAL Piano hangforrás az akusztikus zongora kiegyensúlyozott, gazdag, összetett hangzását képes megszólaltatni, amellyel hihetetlenül valósághű játékélményt képes nyújtani. Az újonnan kifejlesztett PHA-4 Standard kalapácsmechanikás billentyűzet a Roland felső-kategóriás zongoráinak jellemzőivel rendelkezik, funkciói, külső megjelenése, a billentyűk ébenfa és elefántcsont hatású felülete és a legújabb érzékelő technológia lehetővé teszik, hogy teljes mértékben megtapasztalhatók legyenek a SuperNATURAL Piano hangforrás által biztosított lehetőségek.

Intelligens kíséret funkció

Az F-130R beépített ritmus funkciója lehetőséget ad arra, hogy zenei kíséret mellett játsszon, és gyakoroljon. A ritmusok hihetetlenül könnyen használhatók, mivel automatikusan követik a zongorajátékot a lefogott akkordnak megfelelően. A 72 ritmus között a rock és jazz-től a latin, reggae és modern elektronikus stílusokig számos zenei műfaj megtalálható. Amellett, hogy így nem unalmas a gyakorlás vagy egy teljes zenekari hangszereléssel lehet együtt játszani, a ritmusok segítségével a pontos tempótartás sokkal változatosabban és szórakoztatóbb módon fejleszthető, mint a hagyományos metronóm funkcióval. A ritmus kíséretek nagyszerű lehetőséget biztosítanak a zeneszerzés örömének felfedezésére, ráadásul nem csak zongora, hanem a hangszerben megtalálható orgona, gitár, rézfúvós, szintetizátor és egyéb hangszínek segítségével.

Apple iOS alkalmazások - Több öröm a zongorázásban...

A Roland ingyenes zongora alkalmazásai megadják a lehetőséget arra, hogy a népszerű iOS mobil eszközöket együtt lehessen használni az F-130R zongorával. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a zongora hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. A dalok lejátszásakor a hangmagasságot és tempót egymástól függetlenül meg lehet változtatni. Ez lehetővé teszi, hogy a lejátszott dal hangnemét vagy a lejátszás sebességét a zongorista vagy énekes képességeinek megfelelően állítsák be. Az iPad-ra készült Piano Partner lehetővé teszi a F-130R által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobil technológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.
* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.

A digitális technológia által biztosított előnyök – továbbfejlesztet tanulási funkciók

Az F-130R számos praktikus funkcióval rendelkezik, amely támogatja a hangszer napi használatát. A digitális zongorákat soha nem kell behangolni, és a hangzás mindig tökéletes, így az akusztikus zongorákra jellemző rendszeres karbantartási költségek megtakaríthatók. Ezen felül, könnyedén beállítható a zongora hangszóróinak hangereje, ami alapvető funkció egy apartmanban vagy egy nappaliban. Egy másik nagy előnye a digitális zongoráknak, hogy a hangszóróit teljesen ki lehet kapcsolni és fejhallgató használatával, mások zavarása nélkül tovább lehet játszani vagy gyakorolni. Az F-130R egyedülálló Headphones 3D Ambience funkciója segítségével az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne. Az F-130R számos digitális kényelmi funkcióval segíti a gyakorlást és a szórakozást, mint például a beépített metronóm, a felvevő, számítógépes USB kapcsolat és a Twin Piano mód, ami oly módon osztja két részre a billentyűzetet, hogy két embernek egymás mellet lehessen játszani ugyanabban a hangfekvésben.

További információk a gyártó oldalán.

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_lsr306_mkii_elol
JBL LSR306P Mkii
82900 Ft
akg_perception100
AKG Perception 100
29900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset