Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangszerekBillentyűs hangszerekKorg Kronos2 88SE

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Korg Kronos2 88SE

Nyomtatás
A Kronos zenei munkaállomás "Special Edition" kiadása
Archív termék Tooltip

Gyártó:Korg
Leírás

A Kronos2 Special Edition nem csak színvilágában különbözik a népszerű Kronos munkaállomás korábbi modelljétől. Tartalmazza az Italian Piano zongorát és egy válogatást a népszerű KApro hangszínekből is.

 

A Kronos2 Special Edition nem csak színvilágában különbözik a népszerű Kronos munkaállomás korábbi modelljétől. Tartalmazza az Italian Piano zongorát és egy válogatást a népszerű KApro hangszínekből is.

 

Bevezető

 

KORG KRONOS2

ZENEI MUNKAÁLLOMÁS

A fejlődés

Az ambíció, a képzelet és a technológia összefonódása látványos eredménnyel jár.

A KRONOS is ezt bizonyítja. A KORG a mai kor elvárásainak megfelelve olyan igényes eszközt készített, mellyel megvalósult az előadóművészek és a producerek, valamint a jövőt vízionálók álma. A KRONOS a művészi elképzelések és gyártás több mint 50 éves tapasztalatait egyesíti magában. A kilenc különálló szintézis motornak, a játékot segítő szolgáltatások választékának és a produkciók eszközöknek köszönhetően a KRONOS egyszerűen a valaha készült legsokoldalúbb szintetizátor.

A KRONOS varázslatot, és izgalmat ígér, de mindezek csak egy új és előremutató eszköztől várhatók el. Ám a KRONOS teljesíti ezeket az ígéreteket. A szolgáltatásokat és a technológiát a modern zenészek igényeinek megfelelően finomították, tökéletesítették, és egyetlen eszközbe integrálták. A legkorszerűbb többszintű hanggenerálási technika a szoftveres megvalósítás csúcspontját jelenti. A beépített effektek lehetőséget nyújtanak a belső és külső hangforrások jelének feldolgozására, melynek során káprázatos eredmény születik. A többsávos audió és MIDI felvétel képessége hatékonnyá teszi a mobil platform alapú stúdió működését. A jól átlátható hardveren programozható vezérlő felület, kettős Joystick, Ribbon vezérlő, top-of-the line billentyűzet, és a KORG forradalmi újdonsága, a színes TouchView™ kijelző könnyíti meg a munkát. A legjobb az egészben, hogy a KRONOS egyetlen hangszerben úgy egyesíti mindezt, hogy a telepített szoftver és a hardver platform nem konkurálnak egymással.

A KRONOS könnyedén megfelel az elvárásoknak, és sok minden olyat is nyújt, amiről eddig csak álmodott. A Set List üzemmód megőrzi az összes egyéni beállítást, és az on-the-fly kiválasztás érdekében összerendezi a kijelzőn a Performance hangokat. A Smooth Sound Transitions kiküszöböli a hangok vagy a mód váltásakor jelentkező hang és effekt kimaradásokat. A virtuális Patch kábelek csatlakoztatásával és a nyolc collos színes TouchView kijelző segítségével kiválaszthatja a hangokat, valamint szerkesztheti a burkológörbéket és a szekvenciákat. Ne felejtsük el megemlíteni a korszerű szekvencia készítést, a KARMA-t, és a Drum Track-t sem. Használhatja a különleges KORG Wave szekvenszert, az MS-20 szűrőket és a hihetetlen Polysix kórust is. A földön a KORG büszkélkedhet a legjobb hangzás-tervező csapattal, így Ön mindig a legjobb hangokat élvezheti.

Az elsőosztályú, legújabb generációs KRONOS a következőket kínálja:

 • Korszerűsített SGX-2 Grand Piano (nagyzongora) hangszínt előállító egység, mely lehetővé teszi a Berlin Grand zongora hangjának használatát is
 • Óriási hangszín választék
  • Master hangzás-tervező csapat
  • KRONOS Expansion Sound Library-k
  • Artist Sound Library-k
  • Híres dalok hangszínei
 • Kilenc különálló szintézis motor
 • Továbbfejlesztett, számtalan újítással kiegészített Set List mód
 • Színes TouchView kijelző - TouchDrag lehetőség
 • Szekvenszer és kompozíciós eszközök
  • KARMA
  • Drum Track
  • Open Sampling System
 • 16 Track-es audió felvétel és 16 Track-es MIDI szekvencia
 • 16 beépített effekt processzor
 • USB/MIDI host portok MIDI vezéérlők fogadására
  (KORG microKEY; KORG NanoPAD2; stb.)
 • Élenjáró RH3 Graded Hammer Action billentyűzet (73 és 88 billentyűs modellek)
 • Natural Touch félig súlyozott billentyűk (a 61 billentyűs modellnél)
 • Smooth Sound Transitions
 • További vezérlő felületek
  • Dual Joysticks (X-Y; Vector)
  • Ribbon Controller
  • 8 forgatógomb
  • 9 tolópotenciométer
  • 16 világító gomb

Bővebben: Korg Kronos2 bevezetés

 

Szintézis

 

Kilenc szintetizátor motor egyetlen eszközben

A KRONOS-ban kilenc különálló szintetizátor, illetve hangképző motor (azaz szintetizátor egység) található. Dinamikus hangjaik és új technológiájuk lehetővé teszi, hogy az összesmotor zökkenőmentesen szolgálhassa a nagyobb hardver platform közös érdekeit. Az eredmény több, mint elképesztő.

 

SGX-2 (Premium Piano)
Zongorahangszín motor

Válasszon zongorát! Az SGX-1 motorja által előállított German Grand és Japanese Grand modell mellett a KRONOS SGX-2 Premium Piano a Berlin Grand hangját is megszólaltatja. A külön megvásárolható EXs12 Austrian Grand kiegészítéssel együtt a KRONOS a világ leghíresebb zongoráinak hangszíneit rejti magában. Az egyes billentyűk a Loop nélküli sztereó mintákat természetesen és valósághű lecsengéssel szólaltatják meg. A továbbfejlesztett, 12 fokozatú Velocity kapcsoló a korábbi 8 fokozatúnál többre képes, így például a pedál húr rezonancia és az Una Corda minta adatok megszólaltatására, melyek egy valódi nagyzongora finom árnyalatait hordozzák.

Húr rezonancia

A Damper pedál megnyomásakor a zongora összes húrja szabadon rezonál. Amikor a zongora valamelyik billentyűjé megnyomja, a megnyomott billentyű húrjain kívül más billentűk húrjai is zengenek, mivel azok sincsenek tompítva. Az SGX-2 pontosan érzékeli a többi húr rezonanciáját, együttrezgését és ezzel kiegészítve élethűbbé teszi a nagyzongora hangját.

* A húr rezonancia felhangjai a húr hosszának beállítására szolgáló szerkesztő képernyőn láthatók.

                    Una Corda

 

A nagyzongora bal szélső pedálja a Soft (lágyító) pedál. A pedál technikai neve Una Corda. Az Una Corda szó szerint "egy húr"-t jelent. A zongora kalapács általában egy adott hang összes húrját megüti. Egy hangot két vagy három húr szólaltat meg. A Soft/Una Corda pedál megnyomásakor létrejövő eltolódás miatt a kalapács csak egyetlen húrra üt. A kapott hangnak kisebb a hangereje és sokkal visszafogottabb. Az SGX-2 zongorahangszín motor tartalmazza azokat az Una Corda mintákat, melyek melyeknek hangereje és hangszíne eltér az eredetitől, így a pedál használatával még élethűbb lesz a játék.

EP-1 (MDS Electric Piano)

 

Elektromos zongora hangszínt előállító motor

A KRONOS EP-1 motorja élethűen állítja elő a hat legnépszerűbb klasszikus elektromos zongora hangját. Az MDS (Multi-Dimensional Synthesis) technológiának köszönhetően a hangminták leütési erősséggel (Velocity) történő átkapcsolásakor az átmenetek észrevétlenek, és a Loop-olt minták is teljesen természetesen viselkednek. A technológiameghökkentő dinamikai tartományt garantál, jóval nagyobbat, mint ami normális esetben a digitális technológiától elvárható lenne. Mind a hat elektromos zongora modell valósághűen szimulálja az erősítő, a hangszóróláda, a hangszóró és a korabeli eszközök jellemző hanghatásait. Az MDS-t használó zenész a tökéletes elektromos zongora megszólalásának élményében részesülhet.

 

CX-3 Tonewheel Organ
A Tonewheel orgona hangját előállító motor

Az eredeti Korg CX-3 kombó orgona 1980-ban került forgalomba. A zenészek által világszerte közkedvelt klasszikus orgona 2000-ben - eredeti néven - újra megjelent,és bár a legmodernebb technológiákkal készült, mégis hűségesen utánozta a valamikori Tonewheel orgonák hangját.A KRONOS CX-3 motorja pontosan ezt a klasszikus Tonewheel eszközt modellezi. A különleges Korg technológia tökéletesen reprodukálja a vákuum csöves erősítő és az effektek, mint például a Vibrato, a Chorus és a Rotary Speaker (forgóhangszóró) hangját. Külön figyelmet fordítottak a forgó hangszóró effektre, melynél hét különféle tipus közül választhatja ki a legmegfelelőbbet, és a KRONOS Joystick X tengelyű mozgatásával vezérelheti a sebességet. Még a Tonewheel-ek működésére jellemző mechanikai és elektromechanikai jellemzőket is analizálták és modellezték. Az orgona hangjának köszönhetően már eddig is számtalan legenda született - most Ön előtt is megnyílik a lehetőség. Hallgassa meg, hogyan szól ma ez az igazán klasszikus hangszer.

HD-1 (csúcs minőségű szintetizátor)

 

PCM hangképző motor

Azért minősítjük a HD-1-et "High Definition"-nak mert a KORG saját fejlesztésű, hangminta lejátszására kifejlesztett oszcillátoraitól kezdve a teljes sávszélességet felölelő többmódusú rezonáns szűrőkig, a rendkívül gyors és sima lefutású burkológörbéktől az LFO-ig minden alkotóeleme kiváló paraméterekkel rendelkezik. A HD-1 a KORG történetében a legerősebb PCM hang motor, amelybe KORG az M1 óta megjelent összes PCM mintát belezsúfolta. A KORG elismert PCM hangjait kiváló szakemberek készítették. A KRONOS minden olyan adatot tartalmaz, mely a korábbi hangszerekből a korlátozott méretű memória miatt kimaradt. A hullámforma memória önmagában is vetekszik a PC alapú hangképző rendszerekkel, de az igazi különbség a minőség, ami a KRONOS megszólaltatásakor azonnal nyilvánvalóvá válik. A legjobb szakemberek a legjobb minőség előállítása érdekében a legjobbat alkották: így született a HD-1.

MS-20EX (Legacy Analog Collection)

 

Analóg modellezésű hangképzés

A csúcstechnológia ellenére a KRONOS tiszteleg a klasszikusok előtt. Az 1978-ban bemutatott MS-20 egy függőleges állású vezérlőpanellel szerelt 37billentyűs szintetizátor volt. Vastag és tömör hangzásával, agresszív szűrőivel és a dugaszoló panel által nyújtott határtalanul szabad hangképzésnek köszönhetően az MS-20 meghódította a zenészek szívét. A Korg CMT (Component Modeling Technology) alapján működő MS-20EX hűen reprodukálja az MS-20 megszólalását, miközben kiterjeszti az eredeti Patch panel funkcióját. Erre szolgálnak a modulciós szűrővel kiegészített audiofrekvenciás oszcillátorok, a vezérlésre is használható audió bemenet, a gombok modulációs forrásokkal, illetve burkológörbékkel történő vezérlésének lehetősége, az LFO-k, és a valós idejű vezérlőeszközök. Egy régi álom valósulhat meg, de Patch panel nélkül. És ráadásul a KRONOS változat polifónikus.

PolysixEX (Legacy Analog Collection)

 

Analóg modellezésű hangképzés

Az először 1981-ben megjelent Polysix hathangú polifóniájával, program memóriájával, és meglepően versenyképes árával hívta fel magára a figyelmet. A PolysixEX önállóan rezgő négypólusú szűrőjével, analóg oszcillátoraival, nagyszerű Chorus, illetve Ensemble effektjével számtalan új lehetőséget kínál. A Polysix két legnagyobb erőssége a vonós (String) és a szőnyeg (Pad) hangszínek, melyek ma is elengedhetetlenek a 80-as évek hangzásvilágának felidézéséhez. Természetesen az eredeti Polysix-be épített hagyományos Arpeggiator szintén rendelkezésre áll. És bónuszként ott az elképzelhetetlenül magas polifónia fok.

AL-1 (Analog Synthesizer)

 

Hi-Fi analóg modellezésű hangképző rendszer

A hangszerben a Korg OASYS-ból már jól ismert AL-1 analóg modellezésű szintetizátor található, mely először 2005-ben az Open Architecture Synthesis Studio-ban jelent meg. A szabadalmaztatott (és a HD-1-től teljesen eltérő technológiát képviselő) oszcillátorok bevezetése újraformálta az analóg szintézisről alkotott elképzeléseket. Teljesen kiküszöbölték a felesleges zajokat, és a szűrőknek, valamint a hullámforma oszcillátoroknak köszönhetően a hagyományos analóg szintetizátorokhoz képest egy hihetetlenül rugalmas rendszert hoztak létre.

MOD-7 (Waveshaping VPM Synthesizer)

 

VPM / Waveshaping / PCM hang feldolgozás

A MOD-7 a Variable Phase Modulation (VPM) technológiával működő két klasszikus eszköz, az 1995-ben megjelent Prophecy, és a 1997-ben megjelent Z1 továbbfejlesztése. Az eredeti eszközt kiegészítve a PCM minta lejátszás lehetőségével, a Multi-mode szűrőkkel és a külső bemenettel, egy szabadon kábelezhető, félig moduláris szintetizátor jött létre.A KORG Variable Phase Modulation (VPM), a Prophecy és a Z1 lehetőségeit, valamint a hullámforma átalakítást, a Ring modulációt, a szubtraktív szintézist és a moduláris Patchpanelt kombinálva megszületett MOD -7.Kivételesen sokoldalú, tálcán kínálja a klasszikus FM billentyűs hangszerek minden szolgáltatását. A csilingelő harangok és a dörmögő basszusok (köztük a DX szintetizátor hangjai), a ritmikus hangzásokés a szikrázó, költőien fenséges szőnyegek tökéletes minőségben szólalnak meg.

STR-1 (Plucked Strings)

 

Fizikai modellezésű hangképzés

A Korg hosszú éveken át tartó folyamatos kísérletezések tapasztalataira építve dolgozta ki a fizikai modellezést, mely mára a hangtervezés csúcstechnológiájává vált. Az STR-1 olyan hangszereket szólaltat meg, amelyek rendkívül érzékenyen reagálnak a zenész játék-technikájára és amiket nehéz lenne egy PCM alapú hangszerrel utánozni. Ilyen például az akusztikus gitár, az elektromos gitár, a csembaló, a Clavinet, a hárfák, a harangok, és az etnikai hangszerek.Az STR-1 még ezen is túlmutat, hiszen olyan hangok létrehozását is lehetővé teszi, melyek ugyan engedelmeskednek a fizika törvényeinek, de a valóságban nem léteznek.Míg néhány KRONOS motor letűnt időket idéz, ez a hangforrás a jövőbe tekint és teret enged a szintetizátor programozóknak, hogy valóban újat alkossanak.

 

 

Bővebben: Korg Kronos2 szintézis 

Munkaállomás

 

Korszerűsített SGX-2 Grand Piano (nagyzongora) hangszínt előállító egység

A KRONOS zongora hangszínt előállító egység a Loop nélküli, természetes lecsengésű, sztereó hangminták óriási válaszékát kínálja, minden billentyű hangját felvették, és a zongora hang az egyedi igényeknek megfelelően testreszabható. Az SGX-1 minden fontosabb jellemzőjének továbbvitelével az új, továbbfejlesztett SGX-2 Grand Piano motor segítségével a Berlin Grand zongora mellett a mély hangzású German Grand és a Japanese Grand zongorák hangja is megszólaltatható. A Berlin Grand rezonáns zongora hangja feltűnő mélység érzetével tűnik ki. Az SGX-2 motor a Sympathetic String Resonance-t és az új Una Corda (Soft pedál - érts: "One-String") hangmintákat is tartalmazza.

Óriási hangszín választék

KRONOS különböző szintézis módjai segítségével létrehozott ezer hangja mellett a mintegy 21 GB-nyi hullámforma adat szolgálja a különböző műfajok megszólaltatását. A gondosan tervezett hangok a KORG Sound Designer csapatának köszönhetők. A nagy memóriahelyet igénylő felhasználói Sampling adatokat, illetve a letölthető KRONOS hangkönyvtárakat a belső 62*GB-os SSD memória tárolja. A professzionálisan programozott hangokat tartalmazó KRONOS hangkönyvtárak mindenféle kiegészítő eszköz nélkül használhatók. A művészek nevével fémjelzett programok hangszíneit a valóságban is élvonalbeli zenészek használják. Számtalan Song program híres és klasszikus rock, illetve pop dalról van elnevezve, ezekben a programokban újjá élednek a jól ismert hangszínek.

 

* Az SSD kapacitása minden külön értesítés nélkül változhat.

Kilenc különálló hang motor

Minden egyes KRONOS hangszín előállító egység (motor) úgy működik, mint egy önálló szintetizátor. A hang előállításához mindegyik motor élvonalbeli technológiát használ. A paraméterek minden igényt kielégítő programozhatósága, a valós idejű vezérlők, a belső effektek, és a kijelölhető útvonalú moduláció lehetősége hihetetlen szebadságot nyújt a hangszínek szerkesztéséhez, illetve tervezéséhez.

Megújult Set List mód

A Set list mód lehetővé teszi, hogy a KRONOS szervezzen össze minden olyan erőforrást, ami egy dal megszólalásához - vagy egy szetthez szükséges. Módtól függően, a Set List mód használatakor a kijelző TouchView 16 színkódolt érintőképernyő gombja segítségével azonnal behívhatja megfelelő Preset-t, kombinációt, vagy szekvenciát! Mindegyiket az előadásmóddal kapcsolatos megjegyzésekkel is kiegészítheti ("Kórusban énekelve", "Le kell transzponálni", "Várj a szaxofon szólóra", stb.). Set List módban kilenc sávos grafikus EQ-t is használhat, melynek segítségével - a helyszín adottságainak megfelelően - beállíthatja a teljes hangkép hangszínét. Az új 3.0 verziójú operációs rendszernek köszönhetően, a Set List mód lehetővé teszi Slot-k színének beállítását, a szöveg méretének megváltoztatását, és teljes képernyőssé teheti a szövegszerkesztőt. USB billentyűzet csatlakoztatásával egyszerűvé teszi a szöveg és a numerikus értékek beírását.

Színes TouchView kijelző - Touch-Drag funkció

A KRONOS központi vezérlőfelülete a KORG nyolc hüvelykes (800 x 600 pixel), színes, SVGA TouchView kijelzője. Amellett, hogy egyetlen érintéssel kiválaszthatja a hangszínt vagy a paramétert, a továbbfejlesztett Touch-Drag képesség lehetővé teszi a paraméterek értékeinek rendkívül finom vezérlését is. Az interaktív eszközök és az előlap grafikai kialakítása - a zongora fedél beállításától a félig moduláris szintetizátor modell Patch kábelezéséig - minden beállítást leegyszerűsít. A TouchView kijelzőn egy új és kényelmes keresési funkció is megjelenik, amely lehetővé teszi, hogy a hangokat a cím alapján találhassa meg.

Sequencer és kompozíciós eszközök

A MIDI és audió Track-k használata mellett, a beépített szekvenszer segítségével könnyedén alakíthatja a teljes kompozícióra vonatkozó zenei elképzeléseit, és olyan valós idejű, illetve interaktív technikákat alkalmazhat, melyek a számítógép-alapú rendszereknél nem, vagy csak nehézkesen használhatók.

KARMA
Az első Korg Karma Music Workstation 2002-ben jelent meg, ezzel a forradalmian új technológiával különleges algoritmusú frázisok, dob Groove-ok, illetve kísérő Track-ek hozhatók létre. A frázis alapja a billentyűkön megszólaltatott akkord, melynek hangját a gombok, csúszkák és kapcsolók segítségével vezérelve – rendkívül egyszerű módon – minden elképszelést felülmúló zenei effektek állíthatók elő. Az élő játék során is használható, jelentős változtatásokon és bővítéseken átesett második generációs KARMA olyan szolgáltatásokat kínál, mint a KARMA Wave-Sequencing, a Note Mapping és a rétegenkénti (Layer) 8 beállítás készítésének lehetősége. Mindezek segítségével gyökeresen megváltoztathatja a dalt és gazdagabbá teheti az élő előadást.


Drum Track-ek

A KRONOS-ban található Drum Track funkcióval már a 2007-ben megjelent M3-as zenei munkaállomásban is találkozhattunk. A KORG a Drum Tracks funkciókat a legújabb KRONOS munkaállomásba is beépítette. Az először 2007-ben megjelent Drum Track-ek segítségével a tempó és a leütések figyelembevételével és ahhoz igazodva akár a leendő zenei produkció teljes értékű dob kíséretét, dobszólamát is elkészítheti. A Drum Track-kel bővített KRONOS Drum Track-jei professzionális dobosok játékát szólaltatják meg és profi dobosokról készített felvételek alapján állítják elő a Groove-kat is. Mindezek alapján állíthatjuk, hogy a Drum Track messze felülmúlja egy dobgép szolgáltatását.

Open Sampling System
Függetlenül attól, hogy a KRONOS Program, Combination, vagy Sequencer módban dolgozik-e éppen, a KORG Open Sampling System segítségével a tetszés szerinti külső hangforrás jelét bármikor mintavételezheti. Újramintavételezheti a KRONOS már kész, saját hangját is. A User hangminta bank és a felhasználói minták mellett az EXs minta könyvtárat is tartalmazza, és a gigantikus SSD kapacitást kihasználva lehetővé teszi az egyedi minták letöltését, és lejátszását. Számítógépről nagysebességű USB-n keresztül külső mintákat tölthet be a memóriába. A korábban PC-n létrehozott hangmintákbetöltésével a KRONOS segítségével teljesen kész zenei produkciókat hozhat létre.

16sávos MIDI szekvenszer és 16sávos audio felvevő
A KRONOS-ban egy 16 MIDI Track és 16 hangsáv felvételére alkalmas szekvenszer, illetve audió felvevő egység is található. Ennek köszönhetően - akár egy valódi stúdióban - a teljes zenei anyagot elkészítheti és keverheti. A MIDI szekvenszer segítségével könnyedén rögzítheti ötleteit, elképzeléseit, és ehhez a frázisokat, illetve a KARMA, a Drum Track, vagy az RPPR (Realtime Pattern Play/Recording) funkciót is használhatja. A 16sávos hangfelvevő egyidejűleg négy Track rögzítésére alkalmas, a felvételeket 16 vagy 24bites tömörítetlen formátumban, 48 kHz-es mintavételi frekvenciával készíti. Játssza le a felvett számokat, effektusokat, majd készítsen magáról a KRONOS-ról Resample-t (újramintavételezéssel) és az így elkészített WAVE fájlokat hívja be közvetlenül egy Track-be. Keveréskor használja a keverő automatizálási és szerkesztési funkcióit, mint például a másolást, a beillesztést és a normalizálást. Csatlakoztasson USB-s CDírót és az érintőképernyő segítségével készítse el saját albumát!

16 beépített effekt processzor
A KRONOS-ban található 16 belső effekt segítségével létrehozhatja a tökéletes hangzást. A 12 inzert effektet kombinációk egy vagy több hangszínének, illetve a szekvenszer egy vagy több Track-jének effektezésére használhatja. A két Master effekt segítségével az 1-es és 2-es kimenet jelét, a két Total effekttel pedig egyszerre az összes Track-et effektezheti. A három sávos EQ-val az összes Track hangszíne egyenként beállítható.

USB, illetve MIDI Host portok MIDI vezérlő eszközök csatlakoztatásához

A KRONOS-hoz közvetlenül csatlakoztatható bármilyen - kompatibilis - USB-s MIDI vezérlő. Ha csatlakoztatja a KORG valamelyik USB-s MIDI vezérlő Pad-jét (nanoPAD, nanoPAD2, padKONTROL), a vezérlő 1-től 8-ig számozott Pad-ja a KRONOS virtuális akkord pad funkciójának megfelelően automatikusan leképeződik, és ez lehetővé teszi, hogy dobolásra használja, vagy trigger akkordokat szólaltasson meg, illetve akkord módban váltsa az akkordokat.

Teljeskörű vezérlés
Amellett, hogy az érintőképernyőn a paraméterek jelentős része azonnal elérhető, a KRONOS lehetővé teszi, hogy valós idejűvezérlőket is használjon. Ilyen Real Time vezérlő a négy irányban mozgatható Joystick, a Ribbon Controller, és a billentyűzet bal oldalán találhatókét darab programozható kapcsoló. Ezektől nem messze egy további Vector Joystick is található. A KRONOS hangzás valósidejű vezérléséhez mindezeken kívül a billentyűzet feletti kilenc toló-potenciométer és nyolc forgatható szabályzó mellett számos kapcsoló is használható. A pedál bemenet támogatja a Half-Damper pedál csatlakoztatását, amely még valóságosabbá teszi a zongora hangját. A Damper pedál csatlakozó aljzat mellett két programozható pedál bemenet is helyet kapott, ezekre a bemenetekre egy lábpedált és egy lábkapcsolót csatlakoztathat.

RH3 súlyozott, kalapács-mechanikás billentyűzet

A 88 és a 73 billentyűs KRONOS modellbe a KORG RH3 (Real Weighted Hammer Action) súlyozott kalapács-mechanikás billentyűzete került. A hiteles és pontos zongora érzet érdekében négy zónát alakítottak ki, mely a nehezebb billentéstől a könnyebb billentésig a teljes klaviaturán egy valódi zongora játékélményét nyújtja. A karcsú 88 billentyűs modellt szabványos billentyűzet állványra is elhelyezheti. A KRONOS esetében a használhatóság és a megjelenés tökéletes egyensúlyban van.

Természetes érzetű, félig-súlyozott billentyűzet

Azok, akik a szintetizátor billentyűk különlegesen gyors reakcióját kedvelik, akik elsősorban az orgona hangszínt használják, illetve azok akik a hordozhatóságot tekintik fontos szempontnak, keressék a könnyen hordozható, félig-súlyozott, szintetizátor billentyűkkel megvásárolható KRONOS 61-es, 61 billentyűs modellt.

Smooth Sound Transition, mely kiküszöböli a kihagyásokata hangszínek váltásakor

Ez a funkció megakadályozza, hogy az éppen kitartott, játszott, vagy lecsengő hangok megszakadjanak, segít megakadályozni a hangszínek váltásakor vagy Program módból Combi módba váltáskor a hang kimaradását. Ennek a magas szintű technológiának az alkalmazása a zenészek egy réges-régi vágyát váltja valóra.

 

Bővebben: Korg Kronos2 munkaállomás

 

Specifikációk

 

 

Műszaki adatok


[Rendszer]
    Rendszer:
KRONOS System Version 3.0
    Billentyűzet:
  
 88 billentyű esetén:     RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) súlyozott, kalapácsmechanikás
    73 billentyű esetén:     RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) súlyozott, kalapácsmechanikás
    61 billentyű esetén:     természetes érzetű, félig súlyozott

[Hanggenerátor]
  
 Szintézis típusok:        9
    SGX-2     Premium Piano (akusztikus zongora)
    EP-1         MDS Electric Piano (elektromos zongora)
    HD-1         High Definition szintetizátor (PCM)
    AL-1         analóg szintetizátor (analóg modellezés)
    CX-3         Tonewheel orgona (Tonewheel orgona modellezés)
    STR-1     Plucked String  (fizikai modellezés)
    MOD-7     Waveshaping VPM szintetizátor (VPM szintézis)
    MS-20EX     Component Modeling Technology (analóg modellezés)
    PolysixEX     Component Modeling Technology (CMT analóg modellezés)
    
Maximális polifónia *1*2:
  
 SGX-2: 100 hang *3
    EP-1: 104 hang
    HD-1: 140 hang s
    AL-1: 80 hang
    CX-3: 200 hang
    STR-1: 40 hang
    MOD-7: 52 hang
    MS-20EX:     40 hang
    PolysixEX:     180 hang

*1:     Bizonyos esetekben, amikor több processzor vagy effekt (például, több mint 14 O-Verb)     működik egyidőben, a polifónia kis mértékben csökkenhet.
*2:     A KRONOS többmagos processzorának egy része a hangokat generálja, és egy másik része az     effekteket állítja elő. A KRONOS szükség szerint és dinamikusan osztja ki a motor erőforrásait.     A hangok maximális száma arra az esetre vonatkozik, amikor az adott motor 100%-ban csak a     hang feldolgozásával van elfoglalva.
*3:     100 kettős sttereó hang (ez 400 monó hanggal egyenértékű)
    
    Preset PCM:
    
314 MB (ROM 1,505 Multisample és 1,388 dob minta)
    Beépített PCM bővítő könyvtárak:
    EXs1 - ROM bővítés
    EXs2 - koncert nagyzongora
    EXs3 - Réz- és fafúvósok
    EXs4 - Vintage billentyűzetek
    EXs5 - ROM Bővítés 2
    EXs6 - SGX-1 German D zongora
    EXs7 - SGX-1 Japanese C zongora
    EXs8 - Rock Ambience dobok
    EXs9 - Jazz Ambience dobok
    EXs17 - SGX-2 Berlin D zongora
    EXs18 - KORG EXs kolleció
    PCM RAM kapacitás:
    Körülbelül 2GB *4
*4:     Sampling módban a memória kapacitás a PCM bővítő könyvtáraktól és a felhasználói     hangminta bankoktól függően változik.
    (A "PRELOAD.KSC" elnevezésű file betöltésekor).
    Wave Sequences:
    598 felhasználói (User) memória, 187 Preload
Sztereó Multisample-k, önálló hangok szinkronizációja, és tempó alapú beállítások támogatása.

[SGX-2 program]
  
 Premium Piano:
A Virtual Memory Technology (VMT), mely a nagy hangmintákat közvetlenül az SSD-ról     szólaltatja meg
A teljes billentyűzet sztereó mintavétele, akár 12 Velocity szintű, Loop nélküli kromatikus     minták.
A Damper rezonancia és a mechanikai zajok reprodukálása.
A húr rezonancia modellezése.
Una Corda hangminták támogatása
    PCM:
    EXs6 - SGX-1 German D zongora
    EXs7 - SGX-1 Japanese C zongora
    EXs12: SGX-1 Austrian D zongora (Külön megvásárolható hangszín könyvtárak)
    -> 8 Velocity szint, Una Corda minták nélkül
    Exs17 - Berlin D zongora
    ->12 Velocity szint, Una Corda minták
    Zongora tipusok:           64
    (Gyári beállítás szerint a 16 féle EXs12 SGX-1 Austrian D zongora nem ad ki hangot. Le kell     tölteni az EXs12 opciót.)
    Oszcillátor vezérlés:
    Damper rezonancia, Damper zaj, mechanikai zaj, Note Release, modellezett húr rezonancia,     Una Corda.
     
[EP-1 program]
  
 MDS elektromos zongora:
Tine and Reed tipusú, Multi-Dimensional Synthesis (MDS) által szintetizált elektromos zongora és Vintage effektek.
    Elektromos zongora modell: 6
Tine EP I, Tine EP II, Tine EP V, Tine EP DMP, Reed EP200, Reed EP200A
    Oszcillátor vezérlés:
Harmonikus hangok jelszintje, Attack zaj, Jelszint, Release zajszint, Attack Brightness, kalapács szélesség
Panel vezérlés:
Tine tipus:
    Előerősítő hangerő, hangszín (magas, mély), Vibrato (be/ki, intenzitás, sebesség),
    Erősítő/Láda (be/ki, Drive)*5
Reed Tipus:     
    Előerősítő hangerő, hangszín (magas, mély), Vibrato (intenzitás, sebesség),
    Erősítő/Láda (be/ki, Drive)*5
Effect Types: 9
Small Phase, Orange Phase, Black Phase, Vintage Chorus, Black Chorus, EP Chorus,             Vintage Flanger, Red Comp, VOX Wah


[HD-1 program]
  
 Bővített vektor szintézis:
Az oszcillátor hangerők, valamint a szintézis és az effekt paraméterek vezérlése a Vector     Joystick és a tempó által szinkronizált Vector Envelope segítségével.
    Struktúra:
Single: csak az OSC1, Double: OSC1 és OSC2.
A Double mód lehetővé teszi, hogy két Layer két teljesen külön hangot szólaltasson meg,     mindegyik a saját Velocity kapcsolós oszcillátorát , a saját két szűrőjét, EG-jét, LFO-ját, stb.
Drums: egy Drum Kit, Double Drums: két Drum Kit.
    Oszcillátorok:
Virtual Memory Technology (VMT) 
    Szűrők:
Hangonként két Multi-mode szűrő
    EQ:
Három-sávos, parametrikus
    Driver:
Hangonként nem-lineáris Driver és mély-emelő áramkör
    Moduláció:
Három Envelope generátor, hangonként két LFO, közös LFO, négy Key Tracking generátor, AMS     (Alternate Modulation Source), két AMS mixer

[EXi Program Common]
    Bővített vektor szintézis:
        
Az oszcillátor hangerők, valamint a szintézis és az effekt paraméterek vezérlése a Vector     Joystick és a tempó által szinkronizált Vector Envelope segítségével.
    Moduláció:
Közös Step Sequencer, AMS (Alternate Modulation Source), közös LFO, 2 Key Tracking     Generator
    EQ:
Három-sávos, parametrikus
        
[AL-1 program]
  
 Oszcillátorok:
        OSC1, OSC2, Sub-oszcillátor és zajgenerátor; ring moduláció, FM és Sync
    Szűrők:
Két Multi-mód szűrő (Low-pass, High-pass, Band-pass és Band-reject)
Multi Filter mód
    Driver:
Hangonként nem-lineáris Driver és mély-emelő áramkör
    Moduláció:
Öt Envelope generátor, hangonként négy LFO, közös LFO, két AMS mixer, hangonként Step  Sequencer.

[CX-3 program]
    Tonewheel orgona modellezés
  
 EX Mode:
Négy kiegészítő, Drawbar-k
    Belső effektek:
Rotary Speaker, Vibrato/Chorus, torzítós erősítő modell, 3 sávos EQ
    Drawbar Control
    Split:
        Upper, Lower
    Moduláció:
Két AMS mixer

[STR-1 program]
    Pszichikai modellezésű vonósok
    
String Excitation:
Pluck, Noise, and PCM.
16 Preset “pluck” tipus, zajgenerátor
    PCM oszcillátor:
        Mint a HD-1-nél
        Oszcillátoronként 4 Velocity zóna
        Monó Multisample-k használata
        Virtuális memória támogatás
    Excitation Filter:
        2 pólusú Multimode szűrő
        Low Pass, High Pass, Band Pass, és Band Reject módok
    Szűrők:
Hangonként Dual Multi mód szűrő
Low Pass, High Pass, Band Pass, és Band Reject módok
    Multi Filter Mode (csak az A szűrőnél)
    Moduláció:
5 Envelope, hangonként 4 LFO, 2 Key Track generátor, String Tracking generátorok, 4 AMS     Mixer.

[MOD-7 program]
    Hullámalakos VPM szintetizátor:
Combines Variable Phase Modulation (VPM), Waveshaping ring moduláció, PCM minta     lejátszás, és Subtractive szintézis
    Oszcillátorok:
6 VPM/Waveshaper/Ring Modulation oszcillátor
PCM oszcillátor
Oszcillátoronként 4 Velocity zóna
Virtuális memória támogatás
    Szűrők:
        Hangonként Dual Multi-mód szűrő (Low Pass, High Pass, Band Pass, és Band Reject módok)
Multi Filter mód (csak az A szűrőnél)
    Moduláció:
10 Envelope, hangonként 4 LFO, 9 Key Tracking generátorok, hangonként Step             Sequencer, 4 standard AMS Mixer és 4 egyszerű AMS Mixer.

[MS-20EX program]
 
   Oszcillátorok:
Ultra-low-aliasing oszcillátors; VCO1, VCO2, Ring Mod, Pink and White Noise Generator
    Szűrők:
12dB/oktávos High Pass és Low Pass szűrő
    ESP szekció:
Hangonként 24dB/oktávos Low Cut és High Cut szűrő
    Patch Panel:
Patch Pontok:
    Billentyűzet:
    Keyboard CV kimenet, Keyboard Trigger kimenet, VCO1+VCO2 CV bemenet, VCO2 CV             bemenet
    VCO:
    VCO1+VCO2 külső frekvencia kontroll bemenet, VCO1 Out, VCO2 kimenet
    VCF:
    Külső jel bemenet, külső HP Filter Cutoff frekvencia vezérlő bemenet, külső LP Filter             Cutoff frekvencia vezérlő bemenet, HPF Out, LPF bemenet, LPF kimenet
    VCO+VCF:
    Teljes külső moduláció bemenet
    VCA:
    Külső Initial Gain Control bemenet, VCA bemenet
    EG:
    EG1 Envelope Signal Normal kimenet, EG1 Envelope Signal Reverse kimenet, EG1+EG2             Triggerbemenet, EG1 Trigger bemenet, EG2 Envelope Signal Reverse kimenet
    MG:
    Triangle kimenet, Rectangle kimenet
    Zajgenerátor:
    Pink Noise kimenet, White Noise kimenet
    Sample és Hold:
    Clock Trigger bemenet, Sample Signal bemenet, S/H kimenet
    VCA moduláció:
        Vezérlő feszültség bemenet, Signal bemenet, Signal kimenet
    Manuális vezérlés:
    Control Wheel kimenet, Momentary Switch
    ESP:
    Jel bemenet, AMP kimenet, BPF bemenet, BPF kimenet, F-V CV kimenet, Envelope             kimenet, Trigger kimenet
    Egyebek:
    EXi Audio bemenet, Mixer 1 bemenet, Mixer 1 kimenet, Mixer 2bemenet, Mixer 2             kimenet
    ESP (External Signal Processor):
Ugyan azt a bejövő audió jelet használja, mint a Trigger és/vagy a CV forrás
    Moduláció:
Original DAR (Delay, Attack, Release) és HADSR (Hold, Attack, Decay, Sustain, Release)         1 és 2 EG, Original MG (MIDI szinkronnal), Sample és Hold, MVCA

[PolysixEX program]
  
 Oszcillátorok:
VCO:
Saw, Pulse, PWM
Sub oszcillátor:
Off, 1 oktávval lejjebb, 2 oktávval lejjebb
Filter:
24dB (4 pólusú) Octave Low Pass szűrő
    Effektek:
Beépített Polysix Chorus, Phaser, és Ensemble
    Arpeggiator:
MIDI szinkronizált Arpeggiator
    Modulation:
Polysix: Original ADSR EG és MG (MIDI szinkronizált).
KRONOS: 2 kiegészítő Multi-stage Envelope, hangonként 2 kiegésíztő LFO, és 4 AMS             Mixer

[Combination]
  
 Timbre-k száma:
Maximum 16
    Master Keyboard funkciók:
Akár mind a 16 programnál vagy külső MIDI-s eszköznél Keyboard és Velocity Split-k, Layer-k,     és Crossfade-k

[Drumkit]
  
 System:
Kijelölhető sztereó/monó minták, oszcillátoronként 8 Velocity zóna (Crossfade funkcióval)

[Programok, kombinációk, Drum Kit-k száma]
    
2.560 User memória program (1.792 [896 HD-1+896 EXi] Preload)
    1,792 User memória kombináció (512 Preload)
    264 User memória Drum kKit (78 Preload)
    256 GM Level2 Preset program + 9 GM Level 2 Drum Preset program

[Set List]
    
Set List-k/Slot-k száma:
        128 Set List, Set List-nként 128 Slot
        Minden Set Listnél 9 sávos grafikus EQ, és Tone Adjust funkció
        Minden Slot-nál Smooth Sound Transition (SST) támogatás és Hold Time beállítási lehetőség


[Mintavétel]
  
 Rendszer:
Open Sampling System (újramintavételezés, In-Track mintavétel)
    Bit Depth/Sampling Frequency:
RAM: 16 bit/48 kHz sztereó/monó mintavétel
DISK: 16 vagy 24 bit/48 kHz
    Mintavételi idő:
RAM: a PCM RAM mennyiségétől függ
DISK: maximum 80 perc sztereó (879MB: 16 bit)
    Minta hely:
16.000 minta/4.000 Multisample (Multisample-ként 128 index)
    Rippelés:
Direct mintavétel (Ripp) audió CD-ről (CD-DA)
    Formátumok:
KORG formátum, AKAI S1000/S3000 adat,
SoundFont 2.0, AIFF, és WAVE formátumok
    Szerkesztés:
Time Stretch, Time Slice, Crossfade Loop, és egyéb általános szerkesztések

[Effektek]
    
Insert effektek: 12
Sztereó bemenet, sztereó kimenet
    Master effektek: 2
Sztereó bemenet, sztereó kimenet
    Total effektek: 2
        Sztereó bemenet, sztereó kimenet
    Timbre EQ:
Hangszínenként, illetve Track-nként egy 3 sávos EQ
    Effekt tipusok: 197
    Moduláció:
Dynamic Modulation és Common LFO
    Effektek vezérlő buszai:
        Sztereó Side-chaining a kompresszorokhoz, Gate-k, Vocoder-k, stb.
    Effekt Preset-k:
        Összesen 783 preset, 1 effekthez maximum 32 (Preset User)

[KARMA]    
    
KARMA modulok:
        Program üzemmódban egy modul, kombináció és szekvenszer módban négy modul
    Generált effektek (GE):
        2.048 Preset, 1.536 User (96 előre beolvasott)
    Vezérlők:
        On/Off, Latch, Chord, Assign, Module, Control, KARMA Realtime Control Slider-k [1] – [8],             KARMA Scene [1] – [8], KARMA Switch-k [1] – [8], KARMA Wave-Sequencing, GE Sub Category,         Freeze Randomize, Time Signature Control, Tempo Synchronize, Auto RTC (Real Time Control)             beállítás
    
[Drum Track]
  
 Drum Track patternek:
        697 Preset (a MIDI szekvenszer Preset patternjeivel megegyező)
    1.000 User pattern

[Szekvencer/HDR]
    
Track-ek:
        16 sávos MIDI szekvencer + 16 sávos Hard Disk Recorder + Master Track.
    Dalok száma:
        200 dal
    Felbontás:
        1 / 480
    Tempó:
        40,00-300,00 (1 / 100 BPM felbontás)
    Maximális memória:
        400.000 MIDI esemény
        vagy 300.000 audio esemény
    MIDI Track-ek száma:
        16 Track, plusz a Master Track
        718 Preset/100 felhasználói pattern (dalonként)
        18 Preset/16 User Tamplate dal
    Formátum:
        Korg (KRONOS, OASYS) formátum, 0 és 1 SMF formátumok.
    Hang sávok:
        16 sáv lejátszása, 4 sáv egyidejű felvétele, WAV formátum, 16/24 bites felbontás.
    Maximum egy fájl felvételi időtartama (monó felvétel esetén):
        80 perc
    Automatizálás:
        Volume, Pan, EQ, és Send1/2; 5,000 fokozat (max.), Event Anchors, BPM beállítás
    RPPR (valósidejű pattern lejátszás és felvétel):
        Dalonként 1 pattern.
        Auto Song Setup funkció

[Általános jellemzők]
    
Disk mód:
        Betöltés, mentés, Utility, audio-CD írás, audio CD lejátszás, adattárolás (Data Filer) funkció             (MIDI SysEx adatok mentése és beolvasása), CD-R/RW (UDF formátum írás és olvasás),             ISO9660 Level 1. * 6
        * 6 Külső USB-s CD-meghajtó, stb. használata szükséges
    Vezérlők:
        Vector Joystick, Joystick, Ribbon Controller, 1-es és 2-es kapcsolók
    Vezérlő felület:
            Control Assign kapcsolók:
            A vezérlő felület Timbre-hez vagy Track-hez rendelhető, Audio, External, Realtime                 gombok, illetve KARMA vagy Tone Adjust vezérlésére használható.
            Mixer gombok kapcsoló:
            A Mixer gombok Channel Strip, vagy független Pan, Reset Control Switch, Solo Switch, 1-                8 gombok, 1-8 kapcsolók (felső sor), 1-8 kapcsolók (alsó sor), 1-8 szabályzók, Master                 Slider szabályzásra jelölhetők ki.
            KARMA kontroll:
            Be/ki, Latch, Chord Assign, modul vezérlés
    DRUM TRACK:
            On/Off
    Kijelző:
        Érintés érzékeny grafikus felhasználói felület, 8"-os TFT, SVGA (800x600 képpont), állítható             fényerő
 
    Kimenetek:


== Analóg ==


    
(MAIN) L/MONO, R:
        6.3 mm-es szimmetrikus TRS
        Kimeneti impedancia: 350 Ω sztereó; 175 Ω monó (csak az L/MONO-nál),
        Névleges szint: +4.0 dBu,
        Maximális szint: +16.0 dBu (ha a terhelés impedanciája 600 Ω vagy nagyobb)
        MAIN VOLUME gomb vezérlés csak az AUDIO OUTPUT (MAIN) L/MONO és R                     kimeneteknél
    1-4- ig számozott független:
        6.3 mm-es szimmetrikus
        Kimeneti impedancia: 350 Ω sztereó; 175 Ω monó
        Névleges szint: +4.0 dBu,
        Maximális szint: +16.0 dBu (ha a terhelés impedanciája 600 Ω vagy nagyobb)
    Fejhallgatók:
        6.3 mm-es sztereo jack, kimeneti impedancia: 33 Ω, maximális szint: 60+60 mW             (ha az impedancia 33 Ω),
        MAIN VOLUME gomb (az AUDIO OUTPUT (MAIN) kimenettel linkelve)

== Digitális ==
    S/P DIF:
        Optikai, 24 bit-es, IEC60958, EIAJCP-1201, 48 kHz mintavételi frekvencia,                 (megegyezik az L / MONO, R kimenet jelével)
    USB-B:
        24 bit-es, 48 kHz mintavételi frekvencia, 2 csatornás
            (A digitális kimeneten ugyan az a jel jelenik meg, mint az AUDIO OUTPUT                 (MAIN) L/MONO és R kimeneteken)


    Bemenetek:


== Analóg ==


1 és 2 audio bemenet:
6.3 mm-es szimmetrikus TRS
MIC/LINE bemeneti jelszint kapcsoló, LEVEL gombok
Bemeneti impedancia: 10 kΩ
Névleges szint: LINE
        +4 dBu (LEVEL gomb = min), –36 dBu (LEVEL gomb = max)
Névleges szint: MIC
        –22 dBu (LEVEL gomb = min), –62 dBu (LEVEL gomb = max)
Maximum szint: LINE
        +16 dBu (LEVEL gomb = min), –24 dBu (LEVEL gomb = max)
Maximum szint: MIC
        -10 dBu (LEVEL gomb = min), –50 dBu (LEVEL gomb = max)
Forrás impedancia: 600 Ω
Jel/zaj viszony: 95 dB (tipikus)
Dinamika tartomány: 95 dB (tipikus)
Crosstalk: 1 kHz-nél 95 dB (tipikus)

== Digitális ==


S/P DIF:
        Optikai, 24 bit-es, IEC60958, EIAJCP-1201, 48 kHz mintavételi frekvencia
USB-B:
         24 bit-es, 48 kHz, 2 csatornás

    Vezérlő bemenetek:


Damper pedál (Half Damper támogatás), programozható kapcsoló, programozható pedál
    MIDI:
        In, Out, Thru
    USB:
        Két nagy sebességű USB 2.0 csatlakozó (külső USB eszközök csatlakoztatásához)
        Egy USB B (TYPE B)
        MIDI/audió interfész
        MIDI: 1 (16 ccsatorna) bemenet / 1 (16 csatorna) kimenet
        Audió: 2 csatornás bemenet / 2 csatornás kimenet
            *2 USB nagysebességű port (480Mbps támogatás)


    Főbb adatok


Frekvencia átvitel:     20Hz-22kHz, +/-1.0dB, 10kΩ-os terhelésnél
THD+N:         20Hz-22kHz, 0.01%, 10k Ω terhelésnél (tipikus)
S/N:            95dB (tipikus)
Dinamika tartomány:     95dB (tipikus)
Crosstalk:        1kHz-nél 95dB (tipikus)
  

 Lemezmeghajtók:        62 GB-os SSD (2,5 ")
            Szükség szerint egy második SSD is telepíthető
 Fogyasztás: 60 W
    Méretek: (szélesség x mélység x magasság)

61 billentyűs változat:  1.040 x 364 x 134 mm
73 billentyűs változat:  1.221 x 371 x 148 mm
88 billentyűs változat:  1.443 x 371 x 148 mm

    Tömeg:
61 billentyűs változat:  14.3 kg
73 billentyűs változat:  21.1 kg
88 billentyűs változat:  24.1 kg

    Tartozékok:


AC kábel, Quick Start útmutató, 1-3 tartozék DVD lemez (a DVD-k tartalmazzák a KRONOS     használati utasítását, Parameter Guide, és Voice Name List PDF fájlok; Video használati     útmutató; KORG USB-MIDI Driver; System Restore Data, stb.)

[Külön megvásárolható kiegészítők]


== Hardver ==    
XVP-10:           Expression/Volume pedál
EXP-2:           Foot Controller
DS-1H:          Damper pedál
PS-1:               Pedál kapcsoló
PS-3:               Pedál kapcsoló
HC-KRONOS2-61:    Gurulós keménytok KRONOS 61-hez
HC-KRONOS2-73:    Gurulós keménytok KRONOS 73-hoz
HC-KRONOS2-88:    Gurulós keménytok KRONOS 88-hoz


== Szoftver ==
EXs bővítő hangminta sorozat, KRS KRONOSprofesszionális hangszín sorozat

* A termék és a gyártó neve védjegy vagy az eredeti tulajdonosok nevére bejegyzett védjegyek.
*    A termék megjelenése és a műszaki adatok minden külön értesítés nélkül                  változhatnak.
*    Az Ön által vásárolt hangszer színe a képeken látható hangszer színétől kissé             különbözhet.
* Mivel a hangszer oldallapjai természetes fából készülnek, a fa erezete minden hangszernél más és más.

 

 

Bővebben: Korg Kronos2 specifikációk

 

Videók

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

alesis_vi49_dontott
Alesis VI49
77499 Ft
sigma dr35 allo 17
Sigma DR-35
149900 Ft
jbl_eonone_elol
JBL EON ONE
311500 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset