Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangszerekHangszer effektekTC Electronic Flashback X4

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


TC Electronic Flashback X4

Nyomtatás
Flashback delay felturbózott változata
Bruttó listaár:64900 Ft
Eladási ár:64900 Ft
Nettó ár:51102 Ft
Adó összege:13798 Ft
7d.gif
Gyártó:TC Electronic
Leírás

Flashback X4

Legnagyobb örömünkre a Flashback komoly népszerűségre tett szert - köszönhetően talán a hangzásának, a TonePrint-eknek és a pedál tudásának. De mi, a TC Electronic-nál igazán odafigyelünk arra, hogy hogyan tehetnénk az eszközeinket még vonzóbbá, és világszerte sokaktól hallottuk, hogy szerencsés volna, ha a pedál képes lenne preseteket menteni és a Tap Tempo funkciónak is dedikált kezelőszervei lennének, úgyhogy megszületett az új pedál, ami a Flashback koncepciót még tovább viszi: a neve Flashback X4.

12 delay típus
4 hely TonePrint-ek tárolására
40s looper undo-val
Három preset
Tap Tempo
True-Bypass

Gondolj a kedvenc delay-hangzásaidra, és bizony komoly esély van arra, hogy valamelyik TC eszköz segítségével processzált zenét hallottál. A delay-ink világszerte a legtöbb környezetben valamilyen formában megtalálhatók, a 2290-es dinamikus delay az egyik legnépszerűbb közülük. Az eszközeinkkel szemben igen magas elvárásokat támasztanak, és az X4-es is ennek a mércének megfelelően készült. A pedál egyik érdekessége, hogy a TonePrint koncepció felhasználóinak örömére immár 4 hely áll rendelkezésre, hogy a kedvence művészeink jellegzetes hangzását azonnal beállíthassuk, úgyhogy kedvenc gitárosaid delay-hangzását egy mozdulattal visszaállíthatod. Ha pedig a pedál jellegeiről van szó, akkor a 2290-estől, a visszafordított delay-en át az analóg szalagos visszhang karakterisztikájáig a Flashback a kisujjából rázza ki bármelyik jelleget, származzon az a múltból, vagy pedig éppen egy mai eszköz repertoirjából.

Delay gitárosoktól, gitárosoknak
A Flashback X4 több annál, mintha 4 pedált egybegyúrtunk volna, természetesen ez a változat többe kerül, mint a "kistestvére", de a pedált sokkal inkább a gitáros megoldások iránt elkötelezettségünk szülte, mert imádunk gitározni, és hisszük, hogy ezzel az eszközzel nemcsak mi, hanem minden gitáros is így fog érezni. Azért is fejlesztünk ilyen elkötelezetten eszközöket, mert mi is részének érezzük magunkat a szcénának, úgyhogy amikor hallottuk, hogy milyen funkcióknak örülne a nagyérdemű, akkor hozzáraktuk a saját ötleteinket is. Sokszor elhangzott, hogy milyen jó lenne, ha programokat le islehetne menteni, és egy gombnyomásra vissza lehetne állítani akár többet is, úgyhogy ez a változat nemcsak több jelleg szerint tud működni, mint a Flashback Delay-Looper, hanem 3 presetet le is lehet tárolni a lábkapcsolók megnyomásával, hogy egy gombnyomással vissza is lehessen állítani őket (tehát ez nem a TonePrint-ekre, hanem az A-B-C programokra vonatkozik).

Garancia A termékre 12 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

audiot_at2020
Audio-Technica AT2020
31900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset