Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangszerekHangszer effektekTC Electronic The Dreamscape

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


TC Electronic The Dreamscape

Nyomtatás
John Petrucci signature chorus/flanger pedál
Bruttó listaár:47900 Ft
Eladási ár:47900 Ft
Nettó ár:37717 Ft
Adó összege:10183 Ft
Gyártó:TC Electronic
Leírás

 

 

Leírás

 

The Dreamscape
John Petrucci Signature Pedál

A Dream Theater gitárosa, John Petrucci régi felhasználója a gitár effektjeinknek. Most pedig új fejezetet nyitottunk az együttműködésben.

John a TonePrint az elsők között ismerte fel a TonePrint koncepcióban rejlő lehetőségeket, és a kezdetektől fogva szoros együttműködésben dolgozhattunk vele. Összesen 5 saját TonePrint beállítást készített 2011-ben - két-két beállítást a Corona Chorus-hoz, és a Shaker Vibrato-hoz, és egyet pedig a Vortex Flanger-hez. John annyira megszerette, hogy az effekt összes beállításaihoz hozzáfér és mindent a saját szájíze szerint állíthat be, hogy nem is volt kérdés, hogy elkészítené-e a saját Signature pedálját - így született meg a The Dreamscape névre keresztelt pedál.

Tulajdonképpen az alapvető célunk az volt, hogy John összes TonePrint-jét egyetlen pedálból használhassuk, tehát legyen egy pedál, amiből mind a három modulációs effekt használható. Amikor a pedált készítettük, akkor pedig sikerült a TonePrint-eket még tovább csiszolni, hogy a legkisebb részlet is John szájízét tükrözze. Hogy a pedált még jobbá tehessük, még egy külön Flanger-beállítás is készült, így összesen 3x2 darab beállítást nyújt ez az egy pedál, tehát 2x chorus-t, 2x flanger-t és 2x Vibrato-t.

A Dreamscape-en pedig találunk egy olyan funkciót, hogy az USB vagy a korábban már ismertetett Beam technológia révén bele tudunk küldeni általunk választott TonePrint-et a pedálba. Röviden összegezve, a Dream Theater hangzás fanataikusainak a pedál kötelező darab, de még annak is, aki más hangzásvilágot keres, roppant hasznos a pedál, hiszen egyszerre kínálja mindhárom kiváló modulációs effektet egyetlen apró pedálban.

The Dreamscape Főbb funkciói

John Petrucci hangzásának hat legfontosabb beállítása, ezek nem csupán olyan, mintha, hanem John készítette őket saját kezűleg.
Egy vadonatúj Flanger beállítás, ez John Petrucci második Flanger Toneprint-je
Három remek modulációs effekt egyetlen pedálban: Chorus, Flanger és Vibrato
A Corona Chorus TonePrintjei használhatóak a The Dreamscape-pel

A Dreamscape-en négy darab potmétert találunk: Speed, Depth, FX Level, valamint a negyedik segítségével válthatunk a beépített Signature hangzások között, valamint a külön opcióként álló TonePrint közt. Ezeken felül a pedálon található egy kapcsoló, amivel tudunk váltani a Bright, Normal and Dark, azaz hogy mennyi felharmónikust szeretnénk hallani, John ezt a funkciót választotta a pedálhoz. Természetesen ezeken felül a The Dreamscape minden képességgel fel van ruházva, amiket a többi TonePrint pedálból már megismertünk és talán meg is szerettünk már, úgy mint True Bypass, könnyen cserélhető elem, és a folyamatos igénybevételt elviselni képes, a TC hagyományaihoz méltó strapabíró felépítés

Link a TC oldalra, ahonnan letölthetők a The Dreamscape-hez tartozó TonePrint-ek

 

Video

 

Garancia A termékre 12 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

behringer_model_d_felul
Behringer Model D
133900 Ft
jbl_prx812_elol
JBL PRX812W
320500 Ft
korg_pa600_felul
Korg PA600
261900 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset