2019. december 7-én, szombaton hétköznapi nyitvatartás szerint, 9:30 - 12:00 és 12:30 - 17:30 között leszünk nyitva!

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


BOSS Katana 50

Nyomtatás
Gitárerősítő KTN-50
Bruttó listaár:79900 Ft
Eladási ár:79900 Ft
Nettó ár:62913 Ft
Adó összege:16987 Ft
Gyártó:Roland
Leírás

 

 

Leírás

 

A Katana egy tradicionális szamuráj kard, amely a becsületet, precizitást és művészi érzéket szimbolizálja a japán kultúrában. A Katana sorozat erősítőinek tökéletesen csiszolt, átütő hangzása generációkon átívelő elhivatottság és szakértelem eredménye, ezért viselik most büszkén ennek a fenséges kardnak a nevét. A Waza fejlesztés nyomdokában, ezek az innovatív erősítők a BOSS elhivatottságot testesítik meg a tökéletes rock hangzás keresésében. A szabadalmazott áramköri konstrukcióknak és minden részletre kiterjedő finomhangolásnak köszönhetően a Katana sorozat a hagyományokon alapuló szakértelmet és a mai modern funkciókat ötvözi ezekben az újgenerációs rock erősítőkben.

Az erősítő 50W-os kimeneti teljesítményét egy egyedi, 12-inches hangszóró adja le. A Katana-50 átütő hangzása garantáltan kiszól bármilyen zenekari összeállításból. Az innovatív Power Control funkcióval alacsonyabb hangerő mellett is ugyan azt az inspiráló hangzást kapjuk az otthoni gyakorláshoz. Mindezek mellett a Katana-50 integrált elérést biztosít 55 BOSS effekthez is, amelyek beállítása tetszőlegesen végezhető el az ingyenes BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverrel. Egyszerre 15 különböző effekt konfigurálható az erősítőben, így más külső effektek nélkül is kész hangzásokkal érkezhetünk a színpadra.

Kifinomult erősítő, inspiráló hangzással

Kivételes hangzásával és játékérzetével a Katana-50 olyan gitárosok számára készült, akik igazán komolyan veszik a hangzást a fellépéseken, felvételkészítésnél vagy otthoni gyakorlásnál. Az egyedi, 12-inces hangszóró a Waza erősítő számára kifejlesztett speciális módszert alkalmazza, amely optimalizálja a hangszóró és hangláda hangkarakterét. Ennek köszönhető az a határozott, energikus és megkülönböztető hangzás, amely kizárólag a high-end gitárerősítőkre jellemző. Az 5 kiválasztható erősítő karakter kombinálásával a Katana-50 önmagát is felülmúlja teljesítmény és kifejezőerő tekintetében..


Öt eredeti erősítő karakter a rock gitározásra kiélezve

A tökéletességre törekvő BOSS mérnöki csapat öt erősítő karakterrel látta el a Katana-50 erősítőt. Ezek között szerepelnek népszerű vintage hangzások és modern high-gain hangzások is. A Clean természetes és tiszta, miközben a Crunch kellően harapós és precízen reagál. A Lead széles dinamika tartományban használható a különböző zenei stílusokhoz, a szúrós blues szólóktól a darálós legato szólókig. A Waza erősítőből átörökített DNS-nek köszönhetően a Brown azt a tökéletes high-gain hangzást biztosítja, amelyet világklasszis rock gitárosok keresnek. Az Acoustic tovább bővíti a Katana sokoldalúságát azáltal, hogy optimalizálja az erősítő hangzást az elektroakusztikus gitárokhoz is.


A kispedálok akár otthon is maradhatnak

A beépített BOSS effekteknek és behívható hangszín beállításoknak köszönhetően az erősítő mellé elég csak egy gitár a kívánt hangzások megszólaltatásához. Az USB-n keresztül elérhető BOSS Tone Studio-ban 55 további effekt érhető el, amelyek részletesen szerkeszthetőek a saját hangzások létrehozásához. Az általános Distortion, Delay és Reverb effekten túl, olyan effekteket is alkalmazhatunk, mint a Pitch Shifer, Ring Modulator, Slicer stb. Az erősítőbe egyszerre 15 különböző effekt tölthető be és ezek közül három használható egy időben. Két független erősítő/effekt beállítás kombináció tárolható, majd hívható be az erősítővel. Az ezekhez kapcsolódó panel beállításokat egyetlen gomb megérintésével, bármikor elérhetjük. Továbbá külön megvásárolható lábkapcsolók és expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak az erősítő működtetése közben.


Gyors működtetés

A sok öszetett funkció ellenére a Katana-50 működtetése rendkívül egyszerű. A Gain szintek beállításához használható külön potméterekkel és a három sávos EQ-val a kívánt hangzás hallás után, gyors kitekerhető. Az alapvető effekt paramétereket gombok forgatásával, egyszerűen állíthatjuk be és ezeket egy rövid gombnyomással tárolhatjuk is a belső memóriába. A Power Control funkcióval egyszerűen visszavehetjük a hangerőt kisebb színpadokon vagy az otthoni gyakorláshoz, a Standby beállítással pedig azonnal elnémíthatjuk az erősítőt, amikor gitárt cserélünk vagy szünetet tartunk. A kihajtható lábak lehetővé teszik az erősítő megdöntését a hang megfelelő irányításához.


BOSS Tone Central

A BOSS TONE CENTRAL weboldalon keresztül számos ingyenes erősítő és effekt beállítást érhetünk el a Katana sorozat erősítőihez. Ezeket a profi gitárosok által létrehozott hangzásokat azonnal használhatjuk különböző zenei stílusokban vagy jó kiinduló pontot nyújtanak saját hangszínek kialakításához. A beállításokat a BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverre tölthetjük be a Katana erősítőbe, amely szintén a BOSS Tone Central oldalon érhető el. A Katana effektek kiválasztása és szerkesztése mellett, a BOSS Tone Studio segítségével rendszerezhetjük is a Katana beállításokat a különböző fellépésekhez, felvételkészítéshez és gyakorláshoz.

 

Specifikációk

 Rated Power Output

50 W
Nominal Input Level
INPUT: -10 dBu (1 M ohm)
AUX IN: -10 dBu
Speaker
30 cm (12 inches) x 1
Controls
POWER switch
MASTER knob
POWER CONTROL switch (STANDBY, 0.5 W, 25 W, 50 W)
[AMPLIFIER]
AMP TYPE switch (ACOUSTIC, CLEAN, CRUNCH, LEAD, BROWN)
GAIN knob
VOLUME knob
[EQUALIZER]
BASS knob
MIDDLE knob
TREBLE knob
[MULTI EFFECT]
BOOSTER/MOD button
DELAY/FX button
REVERB button
TAP button
BOOSTER/MOD knob
DELAY/FX knob
REVERB knob
[TONE SETTING]
CH1 button
CH2 button
PANEL button
Indicators
BOOSTER/MOD
DELAY/FX
REVERB
TAP
CH1
CH2
PANEL
Connectors
INPUT jack: 1/4-inch phone type
AUX IN jack: Stereo miniature phone type
REC OUT/PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
EXP PEDAL/CTL CH1/CH2 jack: 1/4-inch TRS phone type
USB port: USB B type
AC IN jack
Power Consumption
47 W
Accessories
Owner's manual
Power cord
Options (sold separately)
Footswitch: BOSS FS-5L
Expression pedal: Roland EV-5, BOSS FV-500L, BOSS FV-500H
Size and Weight
Width
470 mm
18-9/16 inches
Depth
238 mm
9-3/8 inches
Height
398 mm
15-11/16 inches
Weight
11.6 kg
25 lbs 10 oz
* 0 dBu = 0.775 Vrms

Videó

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk
Napi ár A legkedvezőbb napi árakról érdeklődjön!
Ajándék tipp Igen

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

akg_k72_standard
AKG K72
15500 Ft
jbl_prx818xlf_elol
JBL PRX818XLF
413900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset