Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Használt termék
Akciós termék
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Roland TD-1DMK

Nyomtatás
Elektromos dobfelszerelés - ideális kezdők számára
Bruttó listaár:242900 Ft
Eladási ár:242900 Ft
Nettó ár:191260 Ft
Adó összege:51640 Ft
Gyártó:Roland
Leírás

Leírás

A Roland V-Drum elektromos dobfelszerelései már jó ideje standardnak számítanak a zenészek között. A legnevesebb zenekarok dobosai is többnyire Roland terméket használnak, ha elektromos dobfelszerelés mögé ülnek. Nem kétséges, hogy a az a rengeteg munka, amit a fejlesztők dobosok bevonásával együtt végeztek az évtizedek során, valóban igen jó minőségű, a színpadi és stúdió követelményeknek egyaránt megfelelő dobfelszerelések piacra kerüléséhez vezettek.
A Roland professzionális célú dobszettjei azonban nem igazán olcsók. A TD-1 sorozattal a gyár olyan termékeket dobott a piacra, melyek az otthoni felhasználók, dobolni tanulók és hobbi dobosok számára is meglepően sok profi megoldást és szolgáltatást átadnak a "nagy" Roland dob rendszerek jellemzőiből.
Elmondhatjuk, hogy abban az árkategóriában, amiben több más gyár nagyon egyszerű és gyakran igen sok alapvető problémával rendelkező modellt kínál, a Roland igen jó minőségű és megbízhatóan működő dobot ad a kezdő dobosoknak.
A legújabb TD-1DMK újabb szintre lépett. Elsőre feltűnik a pergőn és a három tamon a duplaréteges hálóbőr, valamint a négylábú állvány. A pergő és a cinek dual triggeresek.
A lábdob jeladóhoz akár dupla lábgépet is használhatunk. 
Az egész felszerelést úgy állították össze, hogy az otthoni csendes gyakorláshoz optimális legyen, de természetesen kezdő zenekarok is igen jó hasznát vehetik, továbbá próbatermi célokra is igen jól befogható.

 Az életre szóló dobolás itt kezdődik

Ha valaha már álmodoztál a dobolásról, tudhatod, hogy ez egy komoly kihívás. A lelkesedéssel együtt szükség van egy csomó munkára is. Erőfeszítések nélkül ez sem működik, de jó dobossá válni közel sem olyan elérhetetlen cél, mint amilyennek első látásra tűnhet. Ha megérint a zene és ösztönösen érzed a ritmust...itt az idő a következő lépésre. A Roland V-Drums termékek a világ legnépszerűbb elektronikus dobjai, átütő hangzásuknak, kiváló játékérzetüknek és legendás tartósságuknak köszönhetően. Ha ott lüktet a ritmus az ereidben, az új TD-1DMK dobszett segíti a kibontakozást. Ez a kompakt, egyszerűen mozgatható dobszett tökéletes játékélményt nyújt a kezdetektől fogva. A hozzá tartozó dobmodullal számos kifejező dobszett szólaltatható meg, a pergő és tamok esetében pedig a Roland kétrétegű, hálóbőrös ütőfelületeit élvezheted. Ezek a padok kétrétegű hálóbőrrel készülnek annak érdekében, hogy a dobverő a lehető legtermészetesebben pattanjon vissza játék közben, egy akusztikus dobhoz hasonlóan. Ennek a rendkívül tartós anyagnak az egyik legnagyobb előnye, hogy akár késő este is csendesen lehet rajta gyakorolni. Fejhallgató csatlakoztatásával a családtagok vagy szomszédok nyugalma garantált, a beépített Coach funkcióval és Melodics doboktató szoftverrel pedig meglepően gyorsan fejleszthető a dobolás. Kapd fel a dobverőket, vegyél egy mély lélegzetet és ülj be a TD-1DMK dobszett mögé! Ez egy életre szóló utazás kezdete lehet - mire vársz még?

 

Kezdőknek - a dobolás első lépései

Ha még sosem játszottál dobon, túl bonyolultnak tűnhet, főleg egy elektronikus dobszetten. Ezzel szemben a TD-1DMK egy problémamentes hangszer, könnyen összeszerelhető és egyszerűen megszólaltatható. Csatlakoztasd a hálózathoz, kapcsold be és máris fejhallgatón vagy monitorhangszórón keresztül élvezheted a dobolást. Ha készen állsz autentikus hangzású dobok megszólaltatására, 15 beépített dobszett közül választhatsz, melyek hiánytalan hangzást nyújtanak a játék közben. Amikor elérkezett az idő a technika fejlesztésére, a beépített Coach funkciók és Melodics for V-Drums szoftver segítik a gyors fejlődést. A hangszer mindössze 7kg, könnyen mozgatható, így mindenhová elkísérhet, ha gyakorolni szeretnél vagy együtt játszani barátokkal, családtagokkal.

Szülőknek - fejleszti a gyermek ritmusérzékét

Amikor egy gyermek hangszeren tanul, ez felkészíti az életre is. A fegyelmezés és útmutatások mellett a dobolás felszabadult, természetes élménye felbecsülhetetlen muníciót adhat az élethez. A dallam, harmónia és ritmus a zene alapvető elemei, a ritmusérzék fejlesztése pedig a dobolás mellett segíti a tanulást más hangszereken is. A TD-1 modul beépített metronómjával és a 10 Coach funkciójával nyomon követhető a ritmusérzék fejlődése és ezáltal egy életre megalapozható a zenei kreativitás. A Coach funkciók játékos megközelítése élvezetessé teszi a tanulást és fenntartja a motivációt. A Melodics for V-Drums egy ingyenes alkalmazás Windows vagy Mac számítógépekre, számos élvezetes zenei leckével a ritmusérzék fejlesztéséhez, különösebb erőfeszítések nélkül.

A TD-1DMK ütőfelületek csendesebbek más elektronikus dobokhoz képest, így nem korlátozzák a gyakorlásra szánt időt. A kétrétegű hálóbőrös ütőfelületek és a lábdob is elnyelik az ütéseket, ami minden V-Drums esetében érzékelhetően csendesebb játékot garantál*. A TD-1DMK folyamatosan támogatja a gyermeket a koncentráció, kitartás és fizikai állóképesség fejlesztése terén a dobolás közben.

 

Tanulóknak - válj még jobb dobossá!

Ha egy zenekar profi dobosává szeretnél válni vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd dobtudásodat, a TD-1DMK támogatja és segíti az ehhez nélkülözhetetlen játéktechnikákat. Tökéletesen reagál a játék legapróbb részleteire is. A TD-1 modul autentikus akusztikus hangszíneinek és gyors jelfeldolgozásnak köszönhetően visszaadja a dobütések minden árnyalatát és dinamikáját. A TD-1 modul minden pillanatban lépést tart játéktechnikád és zenei képességeid fejlődésével. A kétrétegű hálóbőrös pergőnél és tamoknál a bőr feszessége is beállítható, így a dobverő visszapattanása határozottabbá válik a szimpla hálóbőrös ütőfelületekkel összehasonlítva, ami nagyban hozzájárul az akusztikus dobok játékérzetének tökéletes megközelítéséhez. A lábdob játékérzete szintén nagyon fontos a dobosok számára, ezért a TD-1DMK kompatibilis mindenfajta lábgéppel, beleértve a duplázókat is. A gumiból készült ütőfelület elnyeli a lábgépfej ütésenergiáját és közben természetes játékérzetet és csendes működést garantál.

 

Ha korábban már doboltál, itt az idő a visszatérésre

Ha korábban már játszottál dobon, biztosan jó emlékeid fűződnek hozzá - a fizikai terheléshez, az önálló gyakorláshoz vagy a zenélés öröméhez más zenészekkel a dalok tanulása közben. A TD-1DMK segít visszahozni a dobolás élményét a mindennapjaidba, legyen szó a továbbfejlődés igényéről vagy egyszerű szórakozásról a szabadidődben. A különböző stílusú beépített daloktól az okostelefon és modul csatlakoztatásán keresztül megszólaltatható kedvenc zenékig, a TD-1DMK dobszettel a zenén keresztül térhetsz vissza a doboláshoz. Ráadásul fejhallgatót is csatlakoztathatsz a modulhoz a csendes gyakorláshoz, így a család és szomszédok nyugalma is megőrizhető. A TD-1DMK-ra is a V-Drums dobszettek legendás tartóssága jellemző, hogy hosszú éveken át megbízható partnered legyen a zenélésben. Ahogy tudásod fejlődik és további ambícióid támadnak, a TD-1DMK kibővíthető még egy beütő cintányérral vagy a hangmodul is frissíthető. Gondold át és kezdj el újra dobolni a TD-1DMK dobszetten!

 

Specifikációk

 

Specifications
Kit configuration (*1)
    Kick, Snare, Hi-hat, Hi-hat control pedal, Tom x 3, Crash, Ride, Drum stand

    Kick: Compatible for using a double kick pedal
    Snare (PDX-8): 8 inches, double mesh head (2-ply), dual trigger (head, rim)
    Hi-hat (CY-5): 10 inches (fixed-type)
    Hi-hat control pedal: Detectable for half-open stroke
    Tom (PDX-6A) x 3: 6 inches, double mesh head (2-ply), single trigger (Head) *2
    Crash (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
    Ride (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
    Drum stand: Four-post type rack stand
Drum kits
    15
Coach functions (10 modes)
     Time check (easy)
     Time check (hard)
     Change-up
     Auto up/down
     Quiet count
     Tempo check (easy)
     Tempo check (hard)
     Stroke balance
     Timer
     Recording
Songs
    15
Metronome
    Tempo (40–260)
    Rhythm type (5 types)
    Sounds (8 types)
    Volume (10 levels)
Display
    7 segments, 3 characters (LED)
Connectors
     OUTPUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
     MIX IN jack: Stereo miniature phone type
     USB COMPUTER port: USB B type
     TRIGGER INPUT connector: DB-25 type (Kick, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Hi-hat,    Crash 1, Crash 2, Ride, Hi-hat control)
Interface
    USB MIDI (transmitting only)
Power supply
    AC adaptor
Current draw
   150 mA
Accessories
     Setup Guide
     Owner's Manual
     Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
     AC adaptor
     Special connection cable
Options (sold separately)
     Additional crash cymbal (Crash2): CY-5, MDY-12 *3
     Kick: KD-9, KD-10, KT-9, KT-10
     Personal drum monitor: PM series
     V-Drums mat: TDM series
Size (Including sound module, kick pad, kick pedal and drum throne)
 Width
   1,200 mm
 Depth
   1,100 mm
 Height
    1,200 mm
 Weight
    17.8 kg
*1 Kick pedal and drum throne are not included.
*2 Specially designed for the TD-1 Double Mesh Kit, unsupported for using a rim-shot.
*3 MDY-12 is additionally required for mounting a CY-5 on the stand.
 

 

Videó

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk
Napi ár A legkedvezőbb napi árakról érdeklődjön!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_eon615_elolhatul
JBL EON615
164500 Ft
Akciós termék Tooltip
sigma dr35 allo 17
Sigma DR-35
149900 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset