Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangtechnika, stúdióBehringer XENYX-802

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Behringer XENYX-802

Nyomtatás
Keverő
Bruttó listaár:21900 Ft
Eladási ár:21900 Ft
Nettó ár:17244 Ft
Adó összege:4656 Ft
Gyártó:Behringer
Leírás

Ez a kis keverő igazi "svájci bicska" a hangosítással foglalkozó szakemberek kezében, de egyszerűsége miatt laikus felhasználók számára is nyugodtan ajánlható.

2 XLR mikrofonbemenettel és 2 6,3-as jack csatlakozókkal szerelt sztereó bemenettel rendelkezik. A monó csatornákon van gain állítási lehetőség és panoráma is, tehát adott esetben 3 sztereó jelforrás fogadására is képes, plusz ezen kívül van mégy egy RCA-s "2track" bemenete is, ahova például CD játszót vagy számítógép hangkártya kimenetet csatlakoztathatunk. A 2 mikrofon bemeneten van kapcsolható 48V-os fantomtáp is. Akinek nincs másra szüksége, mint két fantomtápra, az jobban jár, ha helyettük ezt a kis keverőt vásárolja meg. Az előfokok jó minőségűek, kis zajúak, elég nagy a kivezérlés tartalék is. Valamennyi csatornán 3 sávos EQ van, ami ebben az árfekvésben nem megszokott, a sztereó csatornákról általában le szokták spórolni a hangszín szabályzást.

Külön szabályozhatjuk a fejhallgató hangerejét is, ezzel a potméterrel még egy "control room" kimenetet is vezérlünk, ami további rugalmas megoldásokat tesz lehetővé. Van egy "2track out" RCA kimenet is, amin ugyanaz a jel jön ki, mint a fő kimeneten, de így kényelmesen készíthetünk felvételt a kihangosított produkcióról. A keverőn van effekt küldési lehetőség is, sztereó visszatérő jelúttal. 

A kis keverő mindenhova bevethető: kis hangosítási feladatok, egyszemélyes zenekar, házi hangfelvételek, fantomtáp pótlás, fejhallgató erősítő, stb.

 

A  keverő részletes dokumentációja a gyár oldalán található meg:
http://www.music-group.com/Categories/Behringer/Mixers/Small-Format-Mixers/802/p/P0575

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

soundcraft_ui12_elol
Soundcraft Ui12
99900 Ft
Akciós termék Tooltip
roland_ua55_elol
Roland UA-55 Quad Capture
Archív termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset