A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


AKG K72

Nyomtatás
Fejhallgató
Bruttó listaár:22500 Ft
Eladási ár:22500 Ft
Nettó ár:17717 Ft
Adó összege:4783 Ft
Gyártó:AKG
Leírás

 

 

Leírás

Az új széria tökéletes költséghatékony megoldás hangmérnököknek és zenészeknek egyaránt minden felvételi alkalmazáshoz, mivel a K52, K72 és K92 modellek a már jól megszokott AKG hangminőséget nyújtják mely kivételes kényelemmel és extrém hosszú életű strapabíró konstrukcióval párosul.

Az új fejhallgatók a nagy méretű - 40 mm átmérőjű – membránokkal nagy érzékenységet biztosítanak a nagyobb kimeneti teljesítményhez, ezen felül rendkívül széles frekvencia átvitelt a lehető legrészletesebb hangkép érdekében, valamint az alacsony impedancia révén teljes mértékű kompatibilitást minden professzionális és hordozható zenelejásztó eszközzel. A teljesen zárt kialakítás része a vadonatúj fejlesztésű akusztikus kamra amely teljes mértékben megakadályozza a hang kijutását így maximálisan titokban maradhat mit hallgat a felhasználó.

Az AKG egyik védjegyének számító ergonomikus önbeálló fejpánt és a teljesen fül köré illeszkedő formaterv maratoni hosszúságú hallgatásokat tesznek lehetővé. Mindhárom modell hihetetlen könnyű, mindössze 200 g-ot nyomnak köszönhetően az innovatív mérnöki munkának, hiszen a nyitott fejpántos formaterv révén drámai súlycsökkenés következett be, kioltva a nagyméretű membránokból esetlegesen adódó súlynövekedést.
A K52, K72 és K92 modellek a megfizethető árkategóriát fogják képviselni, de ez egyáltalán nem jelent minőségi romlást. Mindhárom típust extrém teszteknek vetették alá, beleértve a többszöri kétméteres ejtés-tesztet, és a 80 000 szeres kábelhajtogatási és nyújtási tesztet, valamint a zord hangszóró teszteket is. A fülpárnák, - melyeken általában először jelentkeznek a hosszútávú viselés nyomai – komplett cserélhetők, meghosszabbítva a befektetésünk élettartamát és értékét.

 

 

Specifikációk

 

General

Headphone type closed
Audio Frequency bandwidth 16 to 20000 Hz
Sensitivity headphones 112 dB SPL/V
Max. Input Power 200 mW
Rated Impedance 32 Ohms
Earpads Leatherette
Detachable cable no
Cable Length 3 m
Earpads Replaceable yes
Foldable no

 

Audio Interface

Type Stereo plug – 3.5mm (1/8-inch) with 6.3 mm (1/4”) screw-on adapter
Gender Male
Contacts 3 - Tip Ring Sleeve

 

Design: Finish matte black

Weight: 200g

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk
Ajándék tipp Igen

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány