A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Bose S1 Pro

Nyomtatás
Többcélú aktív hangfal, monitor, gitárkombó akkumulátorral
Leírás

 

 

Leírás

 A Bose S1 egyedülálló lehetőségeket kínál a hordozható PA készülékek között. A gyártótól megszokott igen magas hangminőséget produkálja egy kicsi, könnyen hordozható erősítőben, melyet egyaránt használhatunk villamos hálózatról és akkumulátorról is. A készülék kicsi mérete ellenére meglepően nagy hangerőre képes, ugyanakkor a minőségben nem kell kompromisszumot kötni.
Az erősítő 3 bemeneti csatornával rendelkezik. Közülük kettő kombinált jack / XLR bemenettel fogadja a jelforrást. A bemenet mellett levő "ToneMatch" kapcsolóval választhatjuk ki, hogy vonal, mikrofonon, vagy hangszer (gitár) jelét fogadjuk. Ezekhez a csatornákhoz zengető és hangszínszabályzó is tartozik. A harmadik csatorna bemenete 3,5" os mini jak aljzat, de erre a csatornára kapcsolódhatunk BlueTooth hangforrással is.

Az S1-et igen sokféle módon helyezhetjük el. Zenebejátszáshoz felrakhatjuk egy asztalra vagy akár egy autó platójára. Utcazenéléshez egyszerűen a járdára helyezve is jól szól. Igazán jó minőségű monitorhangfalként is befoghatjuk. Lábmonitorként az alsó vagy az oldalsó tört lapjára helyezhetjük, sidefieldként pedig egy alacsony állványra. Kisebb zenekari vagy rendezvényhangosításhoz a szokásos hangfalállványokat használjuk. Az S1 érzékeli az elhelyezés módját, és ehhez alkalmazkodva vezérli a megszólalást. Ha két darab S1-et használunk, akkor láncolhatjuk az egyik eszközt a másikhoz, vagy használhatjuk sztereó párként is, ekkor külső jelforrásra (pl hangkártya L/R kimenet) vagy keverőre lesz szükségünk.

A Bose Connnest alkalmazással további lehetőségeket érhetünk el, mód van például például két S1-et Bluetoothon sztereó hangfalpárként meghajtani.

A felhasználási lehetőségek körét jelentősen kibővíti a beépített akkumulátor. Egy feltöltéssel hosszú időn át biztosítja a működést.

 

Specifikációk

   

 

Méretek/tömeg

 • Hangsugárzó:33 cm (ma) x 24,13 cm (szé) x 28,45 cm (mé) (7,1 kg)

Bemenetek és kimenetek

 • 2 kombinált XLR – ¼" méretű bemenet
 • 3,5 mm-es bemenet
 • Bluetooth-bemenet
 • ¼" TRS vonalkimenet

További adatok

 • Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
 • Akár 11 órányi lejátszási idő a lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
 • Kompatibilis a Bose Connect alkalmazással

A DOBOZ TARTALMA

 • S1 Pro rendszer újratölthető akkumulátorral
 • Hálózati tápkábel
 • Rövid üzembe helyezési útmutató

 

 

Videó

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány