Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházKellékek, kiegészítőkHangolók, metronómokPlanet Waves NS Micro Tuner

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Planet Waves NS Micro Tuner

Nyomtatás
Csiptetős gitárhangológép (PW-CT-12)
Bruttó listaár:5950 Ft
Eladási ár:5950 Ft
Nettó ár:4685 Ft
Adó összege:1265 Ft
Gyártó:D'Addario
Leírás

A D'Addario és a Planet Waves továbbfejlesztette a piacon eddig kapható legkisebb csiptetős hangológépet. A népszerű NS Mini Headstock Tuner utódjaként most a Planet Waves egy kisebb méretű, alig észrevehető, de nagyobb tudású hangolót kínál, az NS Micro Tuner-t. A gitárdesigner Ned Steinberger közreműködésével létrehozott hangológép a gitárfej hátsó oldalára rögzíthető, így az a hangszer szinte egybefüggő elemévé válik.
A kijelző a zenész számára mindig látható, míg a közönség elől elrejtve marad. A hangoló még a tokban is a hangszeren maradhat, így mindig kéznél van. Az NS Micro Tuner a nitro-finish-ü Vintage-hangszereken is használható.

A továbbfejlsztett szoftver és az ultra-érzékeny Piezo-sensor-system, az elődjéhez képest, még gyorsabb és precízebb hangfelismerést garantál. A háttérmegvilágítású multi-color-display világos és sötét környezetben egyaránt könnyen leolvasható. A kibővített hangterjedelem még nagyobb rugalmasságot biztosít, ezenkívül egy praktikus, kijelzős metronóm nyújt a gyakorláshoz segítséget. A még könnyebb kezelés érdekében a Planet Waves átdolgozta és javított a hangoló rögzítésén.

Ajándék tipp Igen

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset