Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházLátványtechnikaCameo DVC 4

Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Használt termék
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Cameo DVC 4

Nyomtatás
512 csatornás USB - DMX interfész
Bruttó listaár:106380 Ft
Eladási ár:106380 Ft
Nettó ár:83764 Ft
Adó összege:22616 Ft
Gyártó:Adam Hall
Leírás

 

 

Leírás

Professzionális, gondosan megtervezett, pontosan időzített fényeffektek - akár technikus nélkül is használható színpadi fényrendszerek.

A DVC 4 DMX kontroller lehetővé teszi, hogy számítógépről vezéreljük színpadi látványtechnikai rendszerünket. Az interfész egyrészt használható a Daslight D4 szoftverével, másrészt pedig fel tudjuk programozni önálló működésű, "standalone" módra is, amikor egy USB táp adapter segítségével az előre beprogramozott vezérlést viszi végig.
A D 4 vezérlő szoftver lehetővé teszi, hogy a DMX vezérlésű lámpatesteket, scannereket, robotlámpákat, lézereket és a többi egységet egyszerűen behozzuk a szerkesztőfelületre egy hatalmas könyvtárból, mely a legtöbb ismert gyártó készülékeit tartalmazza. Ezt a könyvtárat mi is könnyen tudjuk bővíteni. Egyrészt az újabb fixture-ök esetében letölthetjük a gyártók oldaláról a szükséges fájlt, másrészt a mellékelt szerkesztő program segítségével gyorsan megszerkeszthetjük magunk is az SSL fájlt. A fixture-öket ezután könnyen és rugalmasan elhelyezhetjük a DMX címtáblázatban, és máris működhet a rendszer. Beállíthatunk statikus és mozgó színpadi képeket, és ezek egymásba fűzésével korlátlan megjelenítési gazdagságot kapunk. Megszerkeszthetjük az események időbeli sorrendjét, a "lejátszást" pedig vagy időtengely szerint, vagy MIDI eseményekhez, vagy hang triggereléssel tudjuk mozgatni. Ki kell emelni a nagyon részletes és jól kidolgozott MIDI vezérlési rendszert, mely lehetővé teszi zenés produkciók precíz látványtechnikai lekövetését, akár zeneszámonként külön előreprogramozva.
A tényleges színpadkép tervezését 3D vizuális szerkesztő segíti. Előre, pontos méretezéssel megrajzolhatjuk a színpadokat, a traverz szerkezeteket, a hangfalakat,  zenészek és hangszerek helyét, és természetesen pontosan be tudjuk pozicionálni a listára felvett lámpákat, egyéb látványtechnikai elemeket. Innentől kezdve a show előkészítése akár otthon is megtörténhet, mert a 3D látványtervben életre kelnek a program szerint a lámpák és egyéb eszközök, látjuk a fények színét, irányát, mozgását, intenzitását. 

A rendszer jól használható zenekarok, zenés szórakozóhelyek, klubok, színházak, szabadtéri rendezvények fénytechnikai rendszereinek vezérlésére.

Főbb jellemzők:

  • USB - DMX interfész 512 DMX csatornával "Live" üzemmódban
  • Beépített flash memória a 256 csatornás "Standalone" üzemmódhoz
  • Felhasználóbarát és intuitíve Cameo DMX fényvezérlő szoftver csomag a Daslight-tól, mely Windows és Mac OSX platformon futtatható. A szoftver ingyenes!
  • A szoftverben több, mint 15,000 fixture-t könyvtárat találunk, de megszerkeszthetjük egy tetszőleges eszköz leírófájlját is a beépített ScanLibrary editor programmal.
  • Rengeteg izgalmas pixel és videó effektet, illetve robotlámpa és scanner mozgatást szerkeszthetünk a XEEL engine segítségével.
  • A scene-ek és kontrol értékeket válhatjuk, illetve szabályozhatjuk multi-touch képernyőről, iPhone/iPad/Android felületről, vagy MIDI/DMX kontrolleről
  • A shoh szinkronizálása történhet BPM vagy a zenei impulzusok hatására a beépített zenei analizátorról, vagy MIDI clock felhasználásával.
  • A 3D tervező program lehetővé teszi a fényeffektek elhelyezésének és működésének megtervezését és pontos szimulációját a képernyőn.

 

Videó

   

 

 

Garancia A termékre 12 havi garanciát adunk
Napi ár A legkedvezőbb napi árakról érdeklődjön!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

sigma_dr-41_allo
Sigma DR-41
184900 Ft
cort_ac100sg
Cort AC100-SG
37900 Ft
altopro_ts210_elolf4
Alto Pro TS 210
Archív termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset