Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházZenei számítástechnikaDSP kártyák, külső DSP dobozUniversal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt Octo Core

Válasszon a lehetőségekből!

Gyártók
Akciós termék
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


Universal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt Octo Core

Nyomtatás
Külső DSP egység Thunderbolt csatlakozással
Bruttó listaár:324900 Ft
Eladási ár:324900 Ft
Nettó ár:255827 Ft
Adó összege:69073 Ft
Akciós termék Tooltip

7d.gif
Gyártó:Universal Audio
Leírás

 

 

Leírás

 

Az UAD DSP-s eszközeit immáron széles körben használják a zeneszerkesztők és a stúdiós szakemberek. A korábban használt FireWire kapcsolat helyett az új széria külső eszközei Thunderbolt csatlakozással kapcsolódnak a számítógéphez. A rendkívül gyors adatátviteli sebesség lehetővé teszi, hogy a külső eszközökkel is olyan teljesítmény paramétereket érjünk el, mint a belső PCIe kártyák esetében. Így a korábbi FireWire készülékekhez képest alacsonyabb latency mellett tudunk dolgozni, és megnő az egyidejűleg használható pluginek száma. Kompatibilis az Intel processzorokkal és Thunderbolt csatlakozóval ellátott Apple számítógéppel, legyen akár MacBook Air, iMac vagy a mostani Mac Pro széria. Az új Mac Pro-k Thunderbolt 2-t tartalmaznak, ezek esetében a korábbi Thunderbolt sebességének dupláját tudjuk használni.

 

Az UAD külső DSP egységei könnyen integrálhatók az általánosan használt zeneszerkesztő és stúdió szoftverekbe, mint pl. Cubase, Nuendo, Logic, Pro Tools, Sonar, Studio One, Digital Performer. A kompatibilitás valamennyi  VST, RTAS és AU rendszert kezelő szoftverrel adott. A beépített nagy teljesítményű DSP chipek lehetővé teszik, hogy a számítógép processzorától függetlenül fussanak a különféle pluginek. Az UAD rendszerére számos gyártó fejlesztett plugineket, de sokan kifejezetten a Universal Audio azon pluginjei miatt választják az UAD eszközöket, melyeket a gyár ingyenesen mellékel a hardverhez. Ezek az "Analogue Classics" pluginek, melyekről általánosságban elmondható, hogy rendkívül kifinomultan modellezik a stúdiótechnikában jól ismert eredeti Universal Audio készülékeket.

Az UAD DSP eszközei nem pusztán arra szolgálnak, hogy tehermentesítsék a számítógépek processzorát, hanem az Analog Devices DSP chipek lehetővé tették rendkívül kifinomult algoritmusok megvalósítását, így igen nagy teljesítményű és rendkívül jó hangminőséget produkáló plugineket alkothattak a fejlesztő mérnökök. Erre a platformra számos cég fejlesztett különféle plugineket, sokan azonban azért használják az UAD eszközöket, mert a kártyákhoz mellékelve jár egy csomag olyan plugin, melyek a Universal Audio legendás, a stúdiótechnikában referenciaként ismert berendezését modellezik. Az "Analog Classics" csomag tartalmazza az LA-2A Classic Audio Leveler, a 1176LN / 1176SE Classic Limiting Amplifiers, a Pultec EQP-1A, és a Realverb Pro plugineket. A Universal Audio és a többi fejlesztő cég most már óriási plugin kínálattal jelentkezik, ezeket az UAD online store-ban lehet megnézni és megvásárolni. A DSP eszközök skálája széles, a Thubderbolt csatlakozóson kívül immáron USB3-mal ellátott külső egységeket is többféle DSP teljesítménnyel vásárolhatjuk, így mindenki a projektjei méretéhez illeszkedő DSP eszközparkot használhat. Ráadásul ezekből többet is használhatunk egy rendszeren belül, így mód van a bővítésre is.

 

Specifikációk

 

 • Csatlakozás: Thunderbolt
 • Tápfeszültség ellátás: tartozék tápegységről
 • Méretek: 17,8 cm X 17,1 X 4,5 cm
 • Súly: 1 kg
 • DSP: 8 db Analog Devices SHARC floating-point processors
 • Támogatás: VST, RTAS, and Audio Units plug-in formats
 • Mintavézelezés kompatibilitás: 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192kHz sample rate valamennyi pluginhez
 • 14 napos teljesen működő kipróbálási lehetőség a pluginekhez

Minimális rendszerkövetelmények:

 • Apple Mac számítógép Thunderbolt vagy Thunderbolt 2 porttal
 • Mac OS X 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite, or 10.11 El Capitan
 • 6 GByte szabad tárterület
 • Internet kapcsolat a szoftverek letöltéséhez és az autorizációhoz
 • Kompatibilis VST, Audio Units, RTAS, or AAX 64 plug-in host DAW szoftver
 • Thunderbolt kábel (külön kell megvásárolni)

 Verziók közti eltérések:
- Core: tartalmazza az Analog Classics Plus plug-in csomagot
- Custom: tartalmazza az Analog Classics Plus csomagot, ezen kívül regisztrációkor választható 3 tetszőleges UAD plug-in
- Ultimate: tartalmazza az UAD mind a 79 saját fejlesztésű pluginjét és a 7.8-as UAD szoftvert

Videó

 

 

 

Garancia A termékre 12 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

roland_rubix24_dontott9
Roland Rubix-24
55900 Ft
casio_ap270
Casio AP-270
249990 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset